Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

"Προβάλεις αντίσταση"


ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ..

ο icke είναι ενάντια στις θρησκείες και φυσικά δεν ασπαζόμαστε αυτά που λέει, είναι λάθος. Όμως στην Αμερική χρησιμοποιείται η θρησκεία αρκετά για να υπνωτίσει τον κόσμο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και αυτό το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=otGO0a7OPtg
Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

εχω τη εντυπωση..πως η δολοφονια του κεννεντυ δε ηταν απλα οτι..''ξεφυγε'' απο το κυκλωμα και τους κατηγορησε ευθεως αλλα οτι χρησιμοποιηθηκε και ως παραδειγματισμος για τους επομενους...ισως υσχυει κατι αναλογο με τη ''ταινια'' που παιζουν πχ..ομπαμα!χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο είναι ο ορισμός της νέας τάξης πραγμάτων. Να ξεχάσουμε τις διαφορές μας, όλοι είμαστε ένα, μετά θα έρθει ένας ΓΑΠ που θα κυβερνήσει όλο τον κόσμο και εμείς θα τον δεχτούμε γιατί είναι ειρηνικός.
Έχουμε διαφορές μεταξύ μας με σημαντικότερη την γλώσσα-τρόπο σκέψης, αυτό μας εμποδίζει να «γίνουμε ένα».
Το re-public.gr του Ιδρύματος Παπανδρέου λέει ακριβώς τα ίδια με τον icke του βίντεο.

Κρυφή Ευχή είπε...

Φίλε 3:11,
Δεν είναι κακό να είναι εννωμένος ο κόσμος,
κακός είναι ο τρόπος που θέλουνε να τον εννώσουνε και να τον υποδουλώσουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για να μην ενωθούμε...! Ελεος!

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ο 3.11 μια χαρά τα λες. Παιδιά σημασία δεν έχει να μπείτε απλά μέσα στη θάλασσα και να συνεχίζετε να βλέπετε πάνω από τον αφρό …βουτήξτε τα κεφάλια σας μέσα…ice ,Alex λαμογια του συστήματος ….ένας έχει τα αρχιδια και των σκότωσαν ---bill cooper---- ο μονός που έκραζε τον Alex και τους ξεμπρόστιασε τα σχεδία πριν γίνουν

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΙΟ!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

3.11
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!! ΝΑΙ, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΤΠ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 3.21, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!! ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ!!! ΑΛΛΟ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!

Κρυφή Ευχή είπε...

Ο άνθρωπος στο βίντεο μιλάει για κοινωνικές ισότητες και ίδια δικαιώματα. Δεν μιλάει για ισοπέδωση χαρακτήρων και ιδεών!!!

Και ο Μ.Αλέξανδρος έναν εννωμένο κόσμο φανταζόταν, λες να ήταν μασώνος και αυτός???

Ανώνυμος είπε...

ότι να ναι...το βίντεο έχει ενδιαφέρον.Μην ξεχνάτε όμως ότι η κατάργηση των συνόρων δεν ενώνει τους ανθρώπους, απλά μπερδεύει την τάξη. Μήπως εγώ είμαι ενωμένος-αγαπημένος με το γείτονά μου τον Έλληνα; όχι! πώς λοιπόν θα ενωθώ με τον ισπανό τον ιταλό ή πολύ περισσότερο τον μουσουλμάνο; Νομίζω ότι ο μόνος χώρος που πραγματικά ενώνει τον κόσμο είναι η ορθόδοξη εκκλησία, μέσω της συμμετοχής στη θεία κοινωνία! Και αυτό δεν είναι μεταφορικό, αλλά πραγματικό. Πρόκειται ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΩΝ! Άλλωστε το μήνυμα της ένωσης των ανθρώπων μέσω του Θεού είναι πανανθρώπινο και για αυτό έχουμε και τιμούμε όχι μόνο Έλληνες αλλά αγίους όλων των χωρών και των αποχρώσεων. Όλα τα άλλα για μένα είναι ουτοπίες

Κρυφή Ευχή είπε...

Φίλε 9:07,
Είμαι σίγουρος οτι θα σκότωνες για την θρησκέια σου...

http://www.youtube.com/watch?v=N_PZ6xtdfgc

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται

Ανώνυμος είπε...

9:07
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ι. Μεταξάς: «Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία -η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού.»

Αναρτήθηκε από ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ιουλίου 12, 2011

Είπε ο εθνικός κυβερνήτης Ι. Μεταξάς, σε κάποιες άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχαν τηλεοπτικά κανάλια, μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες των εκατό σελίδων η καθεμία και με καμιά δεκαριά προσφορές μέσα, ετεροδημότες κ.τ.λ.: «Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία -η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως, μόνον οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες. Όταν δε έχει κανείς τις εφημερίδες τότε μορφώνει και την κοινή γνώμη όπως θέλει. Κι αν ακόμη υπερασπίζεται πράγματα που γυμνά θα τα απεστρέφετο ο λαός, τα σκεπάζει με τέτοια δημοσιογραφικά ρούχα ώστε να τα καταπίνει ο λαός. Ή και αν δεν τα καταπίνει, βάζει τις εφημερίδες να γράφουν πως τα κατάπιε. Και τότε ο καθένας πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τα κατάπιαν. Και υποτάσσεται και αυτός. Λοιπόν, η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιον παιδί του Καπιταλισμού, και το όργανό του που επιβάλλει τη θέλησή του κάνοντάς την να φαίνεται ως η λαϊκή θέληση. Από την άλλη μεριά ο Καπιταλισμός, για να συσσωρεύσει τα κεφάλαια στα χέρια που τον εκπροσωπούν, και να κάνει όλον τον άλλο κόσμο σκλάβους του – μα σκλάβους που να νομίζουν πως είναι ελεύθεροι – έχει ανάγκη της ελευθερίας οικονομίας και του περιορισμού του Κράτους από κάθε επέμβαση εις την οικονομία. Και αν πάλι που και που χρειάζεται καμιά επεμβασούλα, πάλι πρέπει η μηχανή του κράτους να είναι στα χέρια του, ώστε η επέμβαση, πάντα όσον το δυνατόν μικρότερη, να είναι πάντα προς όφελός του…» («Τετράδιο Σκέψεων», 1940).

Νίκος Λιάκος είπε...

Εγώ είμαι η Αλήθεια .... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες κουλτουρες,διαφορετικες θρησκειες, ηθη και εθιμα ακομα και με διαφορετικο κλιμα κατα τοπους το οποιο συμβαλει και αυτο στη διαφορετικοτητα μας.αυτο που θελουν δεν γινεται.μονο αν γινουμε 'προβατα'.αυτο το βιντεο ειναι νεοταξικο.