Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011


Δείτε ΟΛΟΙ το βίντεο για να καταλάβετε για τι είδους αστυνομία μιλάμε.Ουσιαστικά ειναι ταγματασφαλίτες της κατοχής.


Δείτε το βίντεο




24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαλτε ολα τα σημερινα σοκαριστικα βιντεο πανω πανω στο σάιτ να τα βλεπουν ολοι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ...ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ?????? ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μη βριζετε τα καημενα τα ζωακια τα γουρουνακια. Πες τον "ανθρωπο". Χειροτερη βρισια θα ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

γουρουνι διχως λασπη μπατσος χωρις δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Λ Υ Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτους ποτε θα τους σφαξουμε;

Ανώνυμος είπε...

H ΛΕΞΗ ΧΟΥΝΤΑ δε λεει τιποτα ,μιλαμε για την απολυτη δολοφονικη βια με το πιο αποκρουστικο προσωπο της .Η βια του ΠΑΣΟΚ ομως δεν καταφερε να διωξει τους διαδηλωτες επι 12 ωρες απο το Συνταγμα και τους γυρω δρομους .Πρωτοφανες οταν αλλες διδηλωσεις διλυονται σε μια ωρα !
Παμπολλοι πατριωτες ειμασταν εκει , ορισμενοι με ελληνικες σημαιες , και δωσαμε τη δικη μας μαχη , ακομα και το ΚΚΕ μλ οταν μας την μπηκε, γιατι βριζαμε τουρκους τους ματατζηδες , τα μαζεψε μπροστα στην επιμονη μας και την αποφασιστικοτητα μας .Τιμησαμε την πατριδα και τη σημαια μας.
Η αδιστακτη κομπανια που κυβερναει εχει ηδη καταλαβει οτι ο λαος δεν τρομοκρατειται και ξερουν πολυ καλα οτι ακομα δεν εχουν δει τιποτα...
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, όλα τα βίντεο από σήμερα να αναρτηθούν.
Ψόφος στόκε κωλόμπατσε υπερασπιστή του συστήματος.

Μου φαίνεται αρχίζει να μεγαλώνει ο αριθμός από τις κρεμάλες που πρέπει να στηθούν.... πολιτικοί, δημοσιογράφοι, νομικοί, μπάτσοι..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ !!! ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!! ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!! ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ!!!! ΤΑ ΜΑΣΣΟΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!

Permaculture Research Institute of Hellas (Greece) είπε...

http://permaculture.org.au/2011/06/29/bad-news-and-good-news-for-greece/#more-5836

Ανώνυμος είπε...

2.47

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός της βίαιης καταστολής σήμερα...το μόνο που δεν κάναν ήταν να ρίξουν νερό με αντλίες...Και όλα αυτά από μια "κεντροαριστερή" κυβέρνηση. Πραγματικά τραγικά τα χθεσινά και τα σημερινά! Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο! Είναι άξιο απορίας πάντως, πόσο θα αντέξουν και οι ΜΑΤατζήδες και οι όμοίοι τους να εκτελούν τις διαταγές των "ανωτέρων" τους...Ως πότε? Δεν θα αντιδράσουν? Τι στο διάολο! Ψυχή δεν έχουν? (Μιλάμε φυσικά για τους Έλληνες ΜΑΤατζήδες κλπ-όχι για τους ξένους!) Το σύστημα άρχισε να δείχνει τα δόντια του! Ας του τα βγάλουμε!

Ανώνυμος είπε...

2:59 π.μ.

Τι λες ρε κοιμισμένε; Ποιοι να αντιδράσουν; Μας δουλεύεις; Υπάρχουν πάνω από 30 βίντεο και εκατοντάδες φωτό με τα κατορθώματα των ΜΑΤ σήμερα. Με τέτοιο μίσος δεν έχει ξαναχτυπήσει ποτέ ένστολος άοπολους στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

..."μα έχει ο καιρός γυρίσματα.."

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το σπίτι σας και το μουνί της μάνας σας, γουρούνια Ματατζήδες!!! Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε πολύ ακριβά, για τις κτηνωδίες που κάνετε εσείς και τα αφεντικά σας!! Φτου σας καθάρματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούν να μας φοβήσουν - ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!
Δείτε το video: http://www.youtube.com/watch?v=4p3taZ0lQik&feature=iv&annotation_id=annotation_865968

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τους βγεί σε καλό τους κωλόμπατσους....
Να δείξουν τέτοιο ΜΙΣΟΣ χωρίς λόγο????
Πήραν εντολές να διαλύσουν τα πάντα ώστε οι προδότες στην βουλή να κάνουν την δουλειά τους...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΕΝΙΘΗΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ!ΤΗ ΚΡΗΜΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 30 Ιουν 6:34

Να μη ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας..
Να ντρέπεσαι που άφησες (κι εσύ κι εγώ και όλοι μας),να κυβερνούν τη χώρα μας ανθέλληνες,άθεοι κτλ...

Γυρίζει ο τροχός....

A.V

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 8,22 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Μ....ΠΑΝΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ , ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ, ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ, Κ.Λ.Π., ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

εχει καμια σημασια η γαμοχωρα που βρισκομαστε? οποια και αν ειναι, ανθρωποι ειμαστε. και μας βιαζουν τα δικαιοματα. εκει πρεπει να σταθειτε!!! ξυπνηστε νεοελληνες φασιστες! κανεις δεν παει μπροστα με τα μυαλα που εχουμε.

Ανώνυμος είπε...

κουφαλες βρωμομπατσοι 8α σας παρουμε τα κεφαλια...ετοιμαστιτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλακάκο 3:04 ξέρεις ανάγνωση? Δεν είδες τι έγραψα? Λες να μη ξέρω τι έγινε χθες? Απλά, εκφράζω έναν ευσεβή πόθο. Θέλω να πιστεύω πως ακόμη και αυτοί κάποια στιγμή δε θα αντέξουν αυτή τη κατάσταση και θα πάψουν να υπακούν στα φασιστικά αφεντικά τους!