Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αμέτρητα χημικά μέσα στην πλατεία


Στο βίντεο που ακολουθεί,ακούγεται ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής,να λέει στα ΜΑΤ,να σταματήσουν να ρίχνουν χημικά μέσα στην πλατεία.Αλλα αυτό δεν έγινε ποτε.Τα ΜΑΤ,συνέχισαν να ρίχνουν χημικά με αμείωτη ένταση μέσα στην πλατεία,σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους.
Όταν έκαναν την έφοδο μέσα στην πλάτεια,διέλυσαν με απίστευτο μένος τις σκήνες των αγανακτισμένων,και χτύπησαν με μανία ακόμα και γυναίκες.
Δείτε το βίντεο


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bέβαια, για να ανταποδώσουν τα οφειλόμενα στον πασοκτζη-μέσον που τους εβαλε στη θέση και παιρνουν μισθο κανουν ο τι πιο αποτροπαιο. Εως εκει φθανει η νοημοσυνη τους. Βλεπουν το μικροκομματικο τους συμφερον.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ-ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ!
ΑΝΑΝΔΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Λ Υ Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα στο μεγαλο δολοφονικο ντου των ματ του "κυριου" Παπουτση, που κακο χρονο ναχει,
λιγο μετα την ψηφιση του κωλομνημονιου , ημουν εμπρος απο τη βουλη (με μικρο το β) επι της βασ.Αμαλιας και μας εριξαν απροκλητα εντελως, χωρις μεσολαβηση παρακρατικων η μπαχαλακηδων,
δεκαδες δακρυγονα επανω σε γυναικες και ηλικωμενους .Εριχναν απο πισω και απο το πλαι και μολις φτασαμε στη γωνια της βασ.Γεωργιου μας εγκλωβισαν και αρχισαν να χτυπουν με τα γκλομπ και να μας ριχνουν δακρυγονα κατακεφαλα και απο μπροστα .
Αυτη ειναι μια προχειρη περιγραφη της αποκρουστικης βαρβαροτητας των γενιτσαρων της κατοχικης κυβερνησεως του Παπαντρεου.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΝΔΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!!!