Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από....."Ο"





"Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε..."



Aγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ )

40 σχόλια:

Αρμονικος είπε...

Οταν ηρεμουμε , βλεπουμε ξεκαθαρα τι θα γινει . προτεινω σε ολον τον κοσμο να βαλει τις πιτζαμες του , και να παει 6 ωρα το πρωι που ξημερωνει μια βολτα σε μερη που εχει πολλα δεντρα. χαλαρωστε και ακουστε τα τυμπανα και τις σαλπιγγεσ. ωρα μηδεν. βαλτε ενα ομορφο τραγουδι και πιαστε το συναισθημα. παρτε αγκαλια μια γυναικα και κοιταξτε την στα ματια. νιωστε την διπλη σας φυση. rest in peace

Ανώνυμος είπε...

αντε να δουμε τι θα δουμε

Ανώνυμος είπε...

δεν βγαζεις ακρη ετσι...
Οτσαλαν; Οσαμα; Ομπαμα;
καθε γενια εχει και καποιον Ομαλακα...

Ανώνυμος είπε...

Ομολογω οτι αυτης της προφητειας η εκπληρωση με εξεπληξε. Πολλα χρονια περιμενουν παρατηρωντας αυτοι που γνωριζουν τις προφητειες, αλλα τον τελευταιο καιρο εχουν εκπληρωθει τοσες, που θα πρεπει να περιμενουμε πολυ ασχημες εξελιξεις απο δω και περα, αν προκειται να εκπληρωθουν κι οι υπολοιπες.Πραμα που θα γινει. Ευτυχως υπαρχει μια ελπιδα για καλο τελος και γιαυτο θα κανουμε υπομονη.

Ανώνυμος είπε...

¨Ελεος παιδιά. Αυτά δεν είναι προφητείες αλλά μαλακίες. Τον Οσάμα τον ανακύρηξαν νεκρό για να καλυφθεί το σκάνδαλο του Ομπάμα που πλαστογράφησε το πιστοποιητικό γεννήσεως του (γεννήθηκε στην Κένυα και δεν δθιικαιούτε να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ). Οι Εβραίοι θέλουν πάλι το τσιράκι τους Ομπάμα του χρόνου. Ασε που δικαιολογούν τους άδικους πολέμους τους!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ξαφνικά βρήκαν τον Οσάμα και τον σκότωσαν....Το κυνήγαγαν 10 χρόνια και τον βρήκαν μια μέρα και τον σκότωσαν...Αν είχαν βρει τα ίχνη του δεν θα βγαιναν να μας το πουν...? "We are very close in finding Osama Bin Laden himself." (Μια πιθανή συνέντευξη τύπου του Λευκού Οίκου).
Πιο πιθανό πάντως στην προφητεία, αν ισχύσει τελικά, είναι να εννοεί τον Ομπάμα. Αυτός είναι γνωστός σαν "Ομπάμα". Έτσι αποκαλείται συνήθως από τα Μίντια και τον απλό κόσμο. Ο Οσάμα δεν είναι τόσο γνωστός σαν Οσάμα παρά ως Μπιν Λάντεν.

Ανώνυμος είπε...

Η προφητεία λέει το όνομα αυτού όχι το επίθετο!

Με πρόσχημα τη δολοφονεία του, μπορεί τις επομενες μέρες να ξεκινήσουν πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα που οι ίδοι οι εβραιοσυωνιστές έχουν χρόνια σχεδιάσει και να ξεσπάσουν και πόλεμοι, κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ελέος ρε με τη κατευθυνόμενη παραπληροφορηση του Λιακόπουλου. Αυτά λεει ο ενας γεροντας, τα αλλα ο άλλος και μπουρδες. Αν ηταν δυνατή η προγνωση του μελλοντος δεν θα υπηρχε ελυθερη (οσο ελευθερη ειναι) βούλησις. Σεναρια γνωστα στις υπηρεσιες τα φουσκωνουν καποιοι στους οποίους τα διοχετευουν κοκ. Αλλωστε ολη αυτή η σαχλαμαρα με το 2012 ειναι η πετυχημενη παραπληροφορηση (ακριβώς λογω της υπαρξεως του διαδικτυου). Βεβαιως και θα υπαρξει εκρηξη αφου τα ομολογα των Αμερικανών και το νομισμά τους ειναι πλεον κολοχαρτα. Ο μονος τροπος να επιβιωσει το δολλαριο σαν αποθεματικό νόμισμα ειναι να ελεγξει η Αμερική τα κοιτασματα πετρελαιου (συμπεριλαμβανομενων αυτών του ΙΡΑΝ της Βενεζουελας-Ουγκο Τσαβεζ). Ειδατε? Και του Τσαβεζ το ονομα αρχιιζει απο Ο.!!!!! Πιασε δηλαδη τ' αυγό και κουρευτο...Βλεπουν οι Αμερικανοι πως σκεφτομαστε σα λαός και μας πηδανε. Φυκια για μεταξωτες κορδελλες μας πουλανε! Στους μαγκες που βαυκαλιζονται οτι ειναι απογονοι του Ομηρου του Πλατωνα κλπ. Ειμαστε, αγραμματοι οντες, για γελια. Οπως θα ελεγε ο Λιαντινης, ΙΟΥΔΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Ενα πιθανο ενδεχομενο ειναι να γινει καποιο νεο τρομοκρατικο κτυπημα στις ΗΠΑ, που ψαχνουν ενα λογο για εισβολη στο Ιραν. Ενας καινουριος Οσαμα Ιρανικης προελευσης και... να μαστε. Αλλωστε και ο Αχμαντινετζαντας εδω κι ενα μηνα ειναι εξαφανισμενος. Ουτε στη Βουλη δεν παταει. Θαναι πουθενα χωμενος και θα οργανωνουνε τη φαση.

Ανώνυμος είπε...

ο..αγιος γεώργιος είναι στην πραγματικότητα η cia,το Τραχώνι ήταν η μεγαλύτερη κατασκευασμένη απάτη της ΝΤΠ εναντίον του ορθόδοξου Ελληνισμού με σκοπό να πλήξει την αξιοπιστία του.

Ανώνυμος είπε...

Η Προφητεια λεει συγκεκριμενα και οχι αοριστα οπως πολλοι λενε τα εξης: ''Οταν πιασουν και σκοτωσουν εκεινον που το ονομα του στα ελληνικα αρχιζει απο ομικρον (ο), τοτε ολα θα αρχισουν να γινονται τοσο γρηγορα, που οι δημοσιογραφοι δεν θα προλαβαινουν καν να μας τα πουν.'' Συνολικα δοθηκαν 19 προφητειες απο το Σεμπτεμβριο του 2004 εως τον Μαρτιο του 2005 και οι μισες σχεδον εχουν βγει με τελευταια τον ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. Οι προφητειες δεν δοθηκανε με σειρα αλλα τυχαια ως προς την σειρα πραγματοποιησεω τους. Οσοι παντως της μελετανε, η επομενη αναφερουν οτι ειναι ενας μεγαλος σεισμος στην μεσογειο με μεγαλες καταστροφες.

Ανώνυμος είπε...

ολέθριο διλειμμα,από Ο όνομα που να τον ξέρουν όλοι?Κι αν είναι ο Όλι Ρεν ακόμη είναι ζωντανός αυτός...

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ , ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ ΜΑΛΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΣΩΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΗ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΧΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ...ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΕΝΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η γραφικοτητα ορισμενων εδω ειναι φοβερη!!! πρεπει να ξυπνατε και να κοιμαστε με συνωμοσιολογιες και ....φαντασματα σε ολη σας την ζωη!!!!! χαλαρωστε και λιγο, κυκλοφορανε και εμφραγματα!!!! χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ συμβαίνουν πράγματα που τα είπαν οι γέροντες εδώ και χρόνια και μερικοί ακόμα δεν πιστεύουν, λες και τον Όλι Ρεν τον ξέρει όλος ο κόσμος ή τον Λάντεν δεν θα τον σκότωναν γιατί ήταν στο κόλπο, λες και έχουν τέτοια κωλύματα και κάτι τέτοια χαζά.
Και όταν χρησιμοποιείτε λόγια του Χριστού να τα χρησιμοπιείτε με την πραγματική τους σημασία όχι όπως τα καταλαβαίνει ο καθένας.
Και μια ερώτηση ο Λιαντίνης είναι εκείνος που αυτοκτόνησε σε σπηλιά; Αν είναι αυτός μάλλον δεν άντεξε το βάρος του μυαλού του.

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές προφητείες της Κασσάνδρας βγαίνουν αληθινές, γιατί κανείς δεν τις πίστευε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς οταν υπάρχουν πολλές συμπτώσεις, κάτι συμβαίνει. Αυτό το λέει η λογική, κανένας γραφικός απο αυτούς που θα βάζετε με το μυαλό σας.
Οι περισσότεροι απο εμας εδω θα είμαστε για να δούμε τι θα γίνει. Μην βιάζεστε να πάρετε θέση.

Ανώνυμος είπε...

Μενω Κυπρο και ξερω καλα αρκετους απο το Τραχωνι και αρκετους απο αυτους που ακολουθουνε τις δηθεν προφητειες και ειναι ολοι πλανεμενοι και εκτος εκκλησιας. Καθε 1-2 βδομαδες βγαζουν νεες προφητιες και οτι κατσει και επισης γνωριζω καλα ενα απο αυτους που δηθεν του εμφανιζετε ο Χριστος (Διαβολος)και του λεει οτι ειναι ο διαλεκτος του και οτι θα κανει μεγαλα πραγματα για την ανθρωποτητα (υπερηφανια = πλανη).. Ο Θεος δεν εργαζεται ετσι

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι και ολη η ενοτητα "Τραχωνι" καταδικαστηκε ως πλανη απο την ορθοδοξο εκκλησια, χωρις να ειμαι απολυτος. Το θεμα ειναι οτι τετοιου ειδους "προφητειες" τις γνωριζουν τα δαιμονια και τις χρησιμοποιουν για να πλανησουν τους ανθρωπους. Ετσι γινεται και με μερικες θρησκειες οπως ο βουδισμος που λεγονται προφητικες αλλα στην ουσια ειναι τεχνασματα δαιμονικα. Πχ. στο θεμα Οσαμα, γνωριζει το δαιμονιο οτι ο θανατος του Οσαμα ειναι προσχεδιασμενος οπως και τα επακολουθα και το πασαρει ως προφητεια. Τελος απ ό,τι ξερω στην ορθοδοξια δεν υπαρχουν προφητειες με ημερομηνιες αλλα με σημεια. Ειναι δεν ειναι μουσι η προφητεια αυτη, το σιγουρο ειναι οτι τα πραματα ηδη τρεχουν και οι μυστικες διπλωματιες εχουν παρει φωτια, αφου η ολη ιστορια περι Οσαμα και τρομοκρατιας ειναι ενα σχεδιο προωθησης του rfid μικροτσιπ.

Ανώνυμος είπε...

Για να έρθουν οι άσχημες μέρες πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα. Μην μασάτε με κάθε παρερμηνεία εκάστοτε προφητειών. Όταν θα δείτε την Ρωσία να γίνεται στρατιωτικά υπερδύναμη και όχι την σημερινή μετριότητα (κάτι που οι ίδιοι όπως και οι ξένοι παραδέχονται και για αυτό συνέχεια οι στρατιωτικοί τους ζητούν κονδύλια για τον σχετικά απαρχιωμένο εξοπλισμό τους)τότε να ανησυχείτε! Έδώ οι Γερμανοί τους κοροιδεύουν, το ΝΑΤΟ θα κιοτέψει... (http://english.pravda.ru/russia/politics/04-04-2011/117441-russia_wars-0/)

Ανώνυμος είπε...

όταν θα σκοτώσουν τον ομπάμα τον αμερικ πρόεδρο που τον γνωρίζει ολος ο κόσμος εννοεί ο άγιος και όχι τον λάντεν ,διότι όλοι τον γνωρίζουν σαν μπίν λάντεν και όχι ως οσάμα μπίν λα΄ντεν.καταλάβατε;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει περιπτωση οι Τουρκοι να σκοτωσουν τον Οτσαλαν;

Ανώνυμος είπε...

11:35 εσυ μπορει να μην τον ηξερες γιατι εισουν μικρος τοτε (2001) αλλα οι περισσοτεροι τον γνωριζουν σαν οσαμα μπιν λαντεν. τον ομπαμα τωρα τι θελετε και τον μπλεκετε? εξαλου η προφητεια μιλαει για αυτον που το ονομα του αρχιζει απο το ελληνικο Ο και οχι Μ που ειναι ΜΠΑΡΑΚ ΟΣΑΜΑ. Μιλαει για ονομα και το λεει καθαρα οχι για επιθετο. Αφηστε λοιπον τον ανθρωπο που εχετε βαλθει να τον ''καθαρισετε'' σονη και καλα!!! εχει και εκλογες του χρονου και απο οτι φενετε θα της παρει με αυτο το συμβαν. Το θεμα ειναι οτι ανακοινωθηκε ο θανατος του, τωρα τον ειχανε καθαρισει εδω και πολυ καιρο? τον φαγανε εχτες? δεν εχει καμια σημασια τωρα, ο ντορος εγινε και αυτο μετραει γιατι απο πισω ερχονται πιο μεγαλα γεγονοτα. Ο χρονος θα δειξει και εδω θα ειμαστε ολοι και θα τα δουμε.

Ανώνυμος είπε...

to poiu LIAKONTANTIN blapti ton egefalo prosoxh

Ανώνυμος είπε...

ENA FRANGO H BIOLETA TSIN KOLELETA TSIN KOLELETA

Ανώνυμος είπε...

o liantinhs kuroih, den aftoktonhse ,psakstai kai tha pathetai egefaliko tarakoulo

Ανώνυμος είπε...

για καποιους καραγκιοζηδες εδω μεσα, τις προφητειες τις δινει ο Θεος μεσω των Αγιων του για να μας προειδοποιησει για τα γεγονοτα μπας και τα προλαβουμε και μετανοησουμε αλλα δεν, δεν τα βγαζει ο Λιακοπουλος, Ξεκολλατε μερικοι. Αυτη η συγκεκριμενη προφητεια ειναι για αλλο προσωπο οχι για τον Bin Landen, γιατι αυτος που θα σκοτωθει θα λεγεται οτι ειναι ευλογημενος αλλα ευλογια δεν θα χει απ τον Θεο, και το ονομα του θα δηλωνει ευλογημενος. Μπορει να ειναι ο ΟΜΠΑΜΑ, ειδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

καλα εσεις περιμενετε τον ομπαμα να πεθανει, και αφηστε τους υπολοιπους να πιστευουν αυτα που θελουν χωρις να τους βριζετε και να απαντατε με αποδειξης και οχι με εικασιες για τα δικα σας πιστευω Κυριε ανωνυμε 5:ο6!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν να μην κρινουμε κανεναν που εκφραζει την αποψη του !συγνώμη αν εγω προσωπικά ανησυχώ αλλά πριν απο την είδηση για τον Οσάμα ειχα διαβάσει και άλλα... όπως ο Ρωσοτουρκικος πολεμος με εμπλοκη της Ελλαδας μεσα στο 2011, που δημοσιεύτηκε απο την Ρωσική εφημερίδα PRAVDA !ΜΗΠΩΣ κάτι θέλουν να μας πούνε?δεν ειναι τιποτα σιγουρο και εμεις δεν μπορουμε να αναλύσουμε τα γεγονοτα !Ο Λιακοπουλος λεει την γνωμη του και μεταφερει προφητείες αλλων ...δεν με απασχολεί ο λιακοπουλος αλλα τα γεγονοτα !

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι 10:59 ότι συμβαίνει γύρω από το Τραχώνι καταδικάστηκε από την εκκλησία, δεν είναι εκ Πνεύματος Αγίου, οπότε πάρα πολλή προσοχή με τις προφητείες. Μαζί με τον καλό σπόρο φυτρώνουν και ζιζάνια.

Ανώνυμος είπε...

Σε τούτες εδώ τις εποχές, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί κυκλοφορούν πολλών λογιών ψευδοπροφήτες και ψευδόχριστοι...Φιλτράρισμα, ψάξιμο και πίστη...είμαστε σε αποκαλυπτικούς χρόνους και πρόκειται να δούμε πολλά, αλλά χρειάζεται σύνεση, προσοχή και προσευχή!!!

Ανώνυμος είπε...

filemou kale 11.44 eitai kanhs prosefxh, eitai den kanhs h profities tha bgounai, tou testhn KALA KRASA nase eblogimenos

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ GOOGLE ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΤΑΡΑΣΙΟΥ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ FACEBOOK

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Μπαράκ Ομπάμα

Ανώνυμος είπε...

0 ΟΡΑ"I"ΛΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ TV 100 .ΤΟΝ ΚΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ακόμη προλαβαίνουν να μας λένε τα γεγονότα, οπότε δε βρισκόμαστε στη φάση των υπερβολικά γρήγορων εξελίξεων! Θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο... Μέχρι τότε δεν πάμε μια βόλτα στο Σύνταγμα ή σε καμιά άλλη πλατεία, μήπως και ξεφορτωθούμε το ΠΑΣΟΚ κάποια σωτήρια στιγμή;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΗΚΑ!
ΕΥΡΗΚΑ!
Είναι "Ο Βενιζέλος"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ!
ΝΟ1 ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝΕ !
ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, Η ΟΡΝΕΛΑ ΜΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ !
-ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

το όνομα που στα ελληνικά ξεκινάει από Ο είναι william (Ουίλιαμ).

Ανώνυμος είπε...

Όλεγκ Πεσκόφ