Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οργή Π. Καμμένου για τη συγκάλυψη> Θα πάρω πρωτοβουλία για τη σύσταση Προανακριτικής για την Siemens.



O Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλία για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens.

Το ξεκαθάρισε και χθες στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη. Είναι προς τιμή του μια τέτοια πρωτοβουλία, όταν τόσο ο αρχηγός του Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Παπανδρέου-θα ματώσουμε-κάνουν ότι μπορούν για να συγκαλύψουν την υπόθεση.
Μ αυτό τον τρόπο τα δύο πριγκιπόπουλα της συγκάλυψης, ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης, απαξιώνουν τους 16 βουλευτές των...
κομμάτων τους που εργάστηκαν επί ένα χρόνο και παρόλα όσα υποστηρίζουν τα τραβεστί παπαγαλάκια της εξουσίας, κατάφεραν σπουδαίο έργο, κάτω από αντίξοες συνθήκες: Έφεραν στο φως στοιχεία και ντοκουμέντα για τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών που απεκάλυπταν αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, στη προσπάθειά του να υπερασπισθεί την αλήθεια της υπόθεσης και να οδηγηθούν επιτέλους τα πολιτικά καθάρματα που πλούτισαν καταδικάζοντας τα παιδιά σου στην ανέχεια για τον επόμενο αιώνα.
Τόσο ο διαπλεκόμενος –θα ματώσουμε- Παπανδρέου, όσο και ο Σαμαράς της «Πολιτικής Άνοιξης», είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία και τους αξίζει μια διαρκής Κερατέα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ.....

DK είπε...

πρωτοβουλία για νέο κίνημα πρέπει να πάρουν οι βουλευτές (ανεξαρτήτως ιδεολογικού χώρου)που είναι ενάντιοι τις νέας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ; ΦΙΑΤΙΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Modestus είπε...

Άσε ρε Καμμένε καραγκιόζη σε θυμάμαι που έλεγες ότι θα κυνηγήσεις τον Κόκαλη προ εκλογών 2004 και μόλις έγινες υπουργός τίποτα μόκο. Άσε το παραμύθι σου δεν περνάει.

Ανώνυμος είπε...

Α έκανε και τετοια...? Σου βρίσκεται κάνα σχετικό λινκ να ρίξουμε και μεις μια ματιά?
Πρέπει να τα κοιτάμε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου
Προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Σαμαρά

Αξιότιμοι Κύριοι,

Στις 24/1/2011 κατατέθηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens. Έκτοτε έχει παρέλθει διάστημα πλέον του μηνός και δεν έχει οριστεί συζήτηση επί του πορίσματος στην Ολομέλεια της Βουλής
Σύμφωνα με το αρ. 148 παρ. 3 του ΚτΒ για τη συζήτηση του ανωτέρω πορίσματος απαιτείται υπογραφή του 1/5 του συνόλου των Βουλευτών ήτοι 60 Βουλευτές.
Επειδή τέτοιον αριθμό διαθέτουν μόνο η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και η Κ.Ο. της Ν.Δ., εύλογα δημιουργείται ο προβληματισμός εάν προτίθεστε να καταθέσετε πρόταση ή επιλέγετε να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση.
Θέλοντας να πιστεύω ότι δε θα συνεχιστεί η συγκάλυψη του σκανδάλου, σας παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε εάν και πότε προτίθεστε να καταθέσετε σχετική πρόταση, καθ’ όσον η τυχόν περαιτέρω καθυστέρηση ευλόγως θα δημιουργήσει ερωτηματικά εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου.



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ