Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Mακελιό!! Γιατί ενημερωνόμαστε και ψυχαγωγούμαστε.. Συντονιστείτε


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σπάει ο Χίος

Ανώνυμος είπε...

συντονιστ-ει-τε...πολλά ορθογραφικά λάθη κάνετε

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΔΙΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ,ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΧΣΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΛΕΣΧΕΣ Η ΣΤΟΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Τ Ε Λ Ε Ι Α ΚΑΙ Π Α Υ Λ Α.
ΒΛΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω επειδη ειστε ιδιαιτερα καλοι στη δουλεια σας να σταματησετε να προμοταρετε το χιο ως σοβαρο δημοσιογραφο και ισως κατα συνεπεια το κοντρα του κουρη (με το παρελθον του) ως πατριωτικο καναλι. Οι ειδησεις του καναλιου μιλησαν για 2000 παρευρισκομενους στη συγκεντρωση για τη καρτα χωρις καμια αλλη αναφορα ενω ο εν λογω εκανε ακομη μια τεραστια συγκεντρωση "γαργαρα". Δεν εχετε λογω να εκτιθεστε για εναν αστειο τυπο που για χρονια εκανε ρεπορταζ για κυλοτες τραγουδιστριων στα μεσημεριατικα με τον ιδιο γελοιο τροπο που τωρα προσπαθει να κανει πολιτικη εκπομπη. Με τιμη.

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΟΥΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ..ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ..ΟΥΣΤ!!!

Ο 12,16 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ. ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΩΛΥΝΤΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

*ΧΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΟΥΡΗ.*

Οι Κουρήδες δεν πιστεύουν σε ιδεολογίες πιστεύουν στο χρήμα, όταν τα έσπασαν με το ΠΑΣΟΚ πήγαν στο στρατόπεδο της ΝΔ.

Modestus είπε...

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατηγορείτε τον Χίο, να κατηγορείτε και τον Βελόπουλο του ΛΑΟΣ. Όσοι είναι από Θεσ/νίκη θα θυμούνται πριν χρόνια τις εκπομπές που έκανε στο TV Θεσ/νίκη και με πόσο θερμός υποστηρικτής ήταν του ΠΑΣΟΚ, καλύτερος πρασινοφρουρός από Καψή,Τρέμη,Πρετεντέρη. Αν δεχθούμε ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να σφάλει στο παρελθόν και να αλλάξει (όπως κι εσείς και εγώ) διότι παραπλανήθηκε, πίστεψε σε κάτι που εν τέλει ήταν άνθρακες ο θησαυρός τότε μην βιάζεστε να κατηγορείσετε τον Χίο ή οποιονδήποτε άλλο. Φυσικά ισχύει το δις εξαμαρτείν έτσι. Όπως πχ ο γνωστός κωλοτούμπας Καρατζαφέρης που μονίμως άλλα λέει και άλλα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλάβω τι λαός τελικά είμαστε.Τι μας ενδιαφέρει εν τέλει,αυτά καθ' αυτά τα γεγονότα,η τι πίστευε ο άνθρωπος πρίν από χρόνια. Και στο κάτω κάτω μόνον αυτός αναθεώρησε τις απόψεις του ή το σύνολο του ελληνικού λαού; Αντε από κεί ρε.Μάλλον κάποιους τσούζει η αλήθεια και όρμησαν να βάλουν, όπως -όπως κατά του ανθρώπου.Όποιος λέει την αλήθεια πρέπει να στήνεταιστον τοίχο. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ - ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.