Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σήμερα η εκπομπή του Κώστα Πλεύρη στο Kontra


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αρχίζει και πάλι τις τηλεοπτικές του εκπομπές, μετά από μια πολύχρονη παύση. Έτσι λοιπόν από σήμερα και κάθε Τρίτη στις 20:15 ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θα παρουσιάζει την δική του εκπομπή με τίτλο «Εμείς οι Έλληνες» στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra channel. 

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι Ελληνες?????????
Σοβαρα?
Αλλο να εισαι Ελληνας και αλλο να εισαι φασιστας του κερατα σαν τον Πλευρη...

Σαββέλης είπε...

αυτός το φασισταριό πρέπει να το προβάλλετε από το blog σας;

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω ΚΑΙ με τους 2 προλαλήσαντες.

Ανώνυμος είπε...

Παρολαυτα καλα κανουν και τον προβαλουν για να κατσω να τον δω και να τον κραζω μετα χειροτερα

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Παιδιά δεν είπαμε δείτε τον είπαμε οτι έχει εκπομπή... Φασιστικό θα ήταν να αποκλείουμε τον καθένα

Ανώνυμος είπε...

Γελω με μερικους ανθρωπους οι οποιοι αυτοχαρακτηριζονται ως αντιφασιστες και προβαλονται ετσι αλλα μολις ακουσουν μια διαφορετικη γνωμη (εστω και κατακριτεα) αμεσως να πεσει τσεκουρι!! Καλα εκανε ο ανθρωπος και ανεβασε αυτη την ενημερωση, ουτε και γω συμφωνο με αυτα που λεει και ουτε θα κατσω να τον δω αλλα η πληροφορηση πρεπει να παρεχεται χωρις φιμωση και λογοκρισια απο καμια πλευρα!!!!

TonEllinonTaIera είπε...

Τι ειπε ο Πλευρης που σας πειραξε; Εγω θα ελεγα οτι εχει παρα πολυ σωστα πραγματα, και αυτα οτι ειναι ναζιστης ειναι βλακιες... Εγω οσο τον εχω δει ειναι σωστος. Μπορει βεβαια να μου εχει ξεφυγει κατι. Μπορει να κανω λαθος...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλεύρης εδώ και μία πενταετία τουλάχιστον φωνάζει ότι έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι.

Με στεναχωρεί που ένας φασίστας έχει δίκιο και όχι οι καθώς πρέπει δημοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε σαν και αυτόν 300 Πλεύριδες!

Ανώνυμος είπε...

KALA KALA,TRAGOUDATE OSO THELETE. O ANTHRWPOS EINAI SE IDEES ELLHNARAS!! POLY PERISOTERO APO KATI TSIPRES-KARAMANLIDES-GIWRGAKIDES k.l.p POU MAS G@@@@NE KATHIMERINA KAI SAN POLITES, KAI KSEPOULANE XWRIS ELEOS TIN PATRIDA MAS!! AN SAS ARESEI AYTH H ELLADA X A R I S M A S A S!! NEOELLHNES THS FASOLADAS!! KSYPNATE REEEEEEEE....

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ.
ΕΜΠΡΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"...ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ "ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ".

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΠΛΕΥΡΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ! ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ronin2011 είπε...

se ola ta vrwmoskyla ths neas ta3hs ena exw na pw..
3yyyyyyyyyyyyyyyyyyydi TOP.

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Επι τέλους μία ελληνική εκπομπή. Όλο GAP, Σαμαρά, κλιματική αλλαγή, Τσίπρα, Αλαβάνο και αλληλέγγυους ακούμε. Και Αλέκα με ταγιεράκι από την εποχή του Λένιν βλέπουμε.

Σαββέλης είπε...

MYKONIATO και 5:03
τότε αν δεν θέλετε να είστε φασίστες να λέτε όποια εκπομπή πολιτικού περιεχομένου ξεκινάει σε οποιοδήποτε κανάλι. Γιατί με την ίδια λογική η επιλεκτική επιλογή και προώθηση(εμμέσως) είναι ακόμα πιο φασιστική από τον αποκλεισμό παρουσίασης οποιασδήποτε εκπομπής...Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ! Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ??

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑI Ο ΠΛΕΥΡΗΣ;Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΓIA ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;KAI ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ".

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Unknown είπε...

ΠΩ ΠΩ,ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ,ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!!!!!!ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έσκισε ό Μέγας Διδάσκαλος δείτε την Εκπομπή του εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=JAf_nhCgMvQ

http://www.youtube.com/watch?v=sGLSdAbS8v0

http://www.youtube.com/watch?v=KSnyHrB1VJU

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΠΑΤΡΙΩΤΗ'!
http://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντινος_Πλευρης

Ανώνυμος είπε...

12:30 Πατριώτης μπορεί να μην είναι για σένα αλλά μας φτάνει μόνο και μόνο που μιλάει για την Ελληνική γλώσσα, ιστορία με τα άριστα Ελληνικά του που εμείς δεν πρόκειται να τον φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε άνθρωποι όλοι λάθη κάνουμε και θα συνεχίζουμε να κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι δεν ειναι φασιστας προς θεου γιατι το λετε αυτο....
Μεγας διδασκαλος?
Δεν τα λετε σοβαρα αυτα εε?

Ανώνυμος είπε...

Ειδαμε τους δημοκράτες βουλευτές του κΥνοβουλίου που φέρανε την Ελλάδα που την καταντήσανε, πως την ξεπουλάνε και πως αλλάζουν την ιστορία. Ας ακούσουμε και έναν Έλληνα πατριώτη """""""φασίστα""""""" τι έχει να πει για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Όλη μέρα δημοκράτες ακούμε, ας ακούσουμε κι έναν φασίστα. Σίγουρα βέβαια δεν θα έχει το μεγαλείο και το κύρος του Τσίπρα, του ΓΑΠ, του Σαμαρά, της Αλέκας (κυρίως) και των συναφών (που βέβαια τους ακούμε -τους τρώμε στη μάπα καλύτερα- θέλουμε δεν θέλουμε κάθε μέρα).