Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο Eλληνικό κράτος γιατί στα διαβατήρια τους, έγραφε ως χώρα καταγωγής την…Τσαμουριά



Ο αρχηγός του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, Σπετίμ Ίντριζι αντέδρασε σήμερα με την επιστροφή δύο ηλικιωμένων από τα αλβανοελληνικά σύνορα. Σύμφωνα με τους ηλικιωμένους Αλβανούς, , δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο ελληνικό κράτος γιατί στα διαβατήρια τους, έγραφε ως χώρα καταγωγής την …Τσαμουριά. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού τα μέλη του ....κόμματος PDIU, Ίντριζι και Ταχίρι, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια επίσκεψη στο γειτονικό κράτος μαζί με μια ομάδα πολιτών από την Τσαμουριά.

«Στους ηλικιωμένους δεν του επετράπη να εισέλθουν στην Ελλάδα, επειδή ήταν γραμμένο στα διαβατήρια τους ότι κατάγονταν από την Camëria/Τσαμουριά. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια επίσκεψη με μια ομάδα τσάμηδων στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ίντριζι.Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε η είσοδος σε μια 66χρονη γυναίκα να περάσει στο ελληνικό έδαφος αν και ο σύζυγός πέρασε από τη θεώρηση των διαβατηρίων. Στο διαβατήριο της γυναίκας ήταν γραμμένο ότι κατάγεται από την Margelliçë της Cameria/Τσαμουριάς (χώρα ανύπαρκτη) και δεν της επετράπη η είσοδος. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, ενώ είχε σκοπό να επισκεφθεί τους γιούς του που ζουν στην Αθήνα.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_5460.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala tous kanan
i kseni prepi na katalavoun oti tha kanoun afto pou orizi to kathe kratos ke oxi oti theloun
as pane ameriki afstralia ke as poulisoun eki tsampouka an exoun @rxidia ke tote ta leme
KOTES KOTES LIRATES STON KANADA OUTE TOLMANE NA POUNE ALVAANI
KOOOOOOTEEEEESSSSSS SAS LEO

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια που δουλευουν στα συνορα

Ανώνυμος είπε...

«Ορθή η επέμβαση στη Λιβύη»

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/142062/orthi-i-epemvasi-sti-livui/

Αυτά μας λέει η Νουδούλα του Bilderberg Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

προς το παρων το λεει η BILDERBERG του jefrey ΓΑΠ Και αυτοσ την ακολουθει κατα γραμμα με την νεα ταξη πραγματων που πρευσβευη και ακολουθει.,δηλαδη με το χουντικο κομμα του πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

βεβαια δεν αθα ηταν κακο να βγει και ο υπεξ της ελλαδος και να ενημερωση τους γειτονες οτι το καστελοριζο ακομα και στην μεσογειο να ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.νεα ταξη πραγματων πασοκ!!!!!!!φασισμος

ελενα είπε...

τι μαλακιες ειμαι αυτεςρε ?που στο διαολο ειναι αυτη η τσαμουρια ?στις κουκουβαουνες? τι παπαριες γραφει ο καθενας/αυτο ειναι μουσι!!προπαγαμδα φουλ!δεν μασαμε ρε! οταν ερθει η ωρα τους που ειναι κοντα ,ολοι μαζι θα ψαχνουνε να φυγουνε !τσαμουρια ακβανουρια και ολοι μαυροι ασπροι κιτρινοι και οι προδοτες μαζι! ο γαπας θα παει για σαουδικη ..μονο εκει να φυλαει τις καμιλες και να καθαριζει τα σκατα

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΗ

MAVGR είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.

Ανώνυμος είπε...

χώρα ανύπαρκτη;? Etote pou pane;? an i xora pou menoune den tous dosei kanonika stoixia as kathisoune eki pou eine giati etsi tha arxisoun oloi na erxonte apo eki. OXI prepi to kratos mas na zorisi olous tous allous pou exoun synithisi os tora me koroidies na mas tin fernoun ke na ekmetalewonte opos panta tin Ellada!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά πράξαν αλλά οι συνοριοφύλακες τα παίρνουν χοντρά και αφήνουν να περνάνε όλα τα ναρκωτικά στην Ελλάδα από την Αλβανία!!! Ωραίοι πατριώτες να τους χαίρεστε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε 9.25 ευτυχώς που δεν φυλάς εσύ τα σύνορα.