Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Αυτος ο "πολυς" ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αυτος που κοβει συνταξεις, βαζει εναν Λαο στην πεινα, αυτος που το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα μας τα παρει, αυτος που ειναι τελικα ο "τσαρος" της οικονομιας, και που θα επρεπε να δινει το καλο παραδειγμα σε ολους μας, τι εκανε?
Λοιπον, σημερα το απογευμα κατα τις 19.30 περιμενα καποιον γνωστο μου στο....

αεροδρομιο Ε. Βενιζελος. Ειδα λοιπον, εναν πιτσιρικα να καταφτανει, να τον παραλαμβανουν καποιοι φουσκωτοι και να τον βαζουν σε ενα μεγαλο μαυτο BMW αλεξισφαιρο, με δυο μπραβους, και απο πισω ακολουθησε αλλο ενα μαυρο αυτοκινητο με αλλους 4 μπραβους.
Απο περιεργια, ρωτησα ποιος ηταν αυτος ο πιτσιρικας. Υπεθεσα οτι ηταν γονος μεγαλης και πλουσιας οικογενειας....Τι ομως εμαθα? Ο πιτσιρικας αυτος ηταν ο υιος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αφιχθεις απο Ιταλια , συγκεκριμενα απο Ρωμη, με πτηση της ΑEGEAN, οπου ειχε παει εκδρομη. Ανατριχιασα, διοτι εχουν κοψει απο την γιαγια μου 180 ευρω απο την πενιχρη συνταξη της...την ιδια ωρα που ο κυριος υπουργος στελνει τα αυτοκινητα του Κρατους που πληρωνω εγω και η γιαγια μου και ολοι εσεις που διαβαζετε, για να παραλαβει τον πιτσιρικα απο το αεροδρομιο....Οι δε φουσκωτοι, προφανως της ελληνικης αστυνομιας δεν εχουν αυτη τη δουλεια. Δεν ειναι ορντινατζες του καθε καρακλοκενταυρου. Για ονομα του Θεου, κυριοι. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!
Ειναι ντροπη σας.

ΜΗΤΣΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_9025.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αλήθεια θα ήθελες να ήσουνα στην θέση του
και να σε φτύναν όλοι οι Ελληνες;
Ακόμα και οι φουσκωτοί αν μπορούσαν θα τους έφτυναν.

Ανώνυμος είπε...

δεν τον εβαλε κανεις με το ζορι στην θεση που ειναι.γουσταρε και μπηκε.αλλα οφειλει πρωτος απο ολους να δινει παραδειγμα οικονομιας.αλλα βεβαια ποιοι χασανε το φιλοτιμο για να το βρουν αυτοι οι καρεκλοκενταυροι...ε ρε βελουτελα που θα φας και συ..

Ανώνυμος είπε...

τελικα εμεις οι ελληνες καταντησαμε μεγαλες αδερφαρες,μας πηδανε ενελεητα ολες οι κουφαλες της εβραιοεξουσιας απο κολοπολιτικους μεχρι και παπαδακια,μας καταστρεφουν το μελον μας και πολυ ολιγοι αντιδρουμε πραγματικα εν συνγρισει με τους αγγλους ταχα αδερφαρες οι ανθρωποι εχουν μεγαλα @@@@δια τα σπανε μονο που ακουσανε οτι θα τους κανουν περικοπες.Μαλον στα σχολειατους διδαςκονται αρχαια ελληνικη ιστορια, ενω εδω στο ραγιαδισταν,ΤΙΙΙ;;;;;;;;;;;

Modestus είπε...

Μην ξεχνάτε ότι εκτός ότι έχουμε τους μεγαλύτερους ήρωες της Ιστορίας, έχουμε και τους μεγαλύτερους ρουφιάνους επίσης. Πως άλλωστε δικαιολογείτε το γεγονός ότι έχουμε πρωθυπουργό τον Γιωργάκη και πιο πριν τον Κωστάκη.

Κωσταs είπε...

Αυτο ειναι και το πρωτο βημα παιδια.Οταν καταλαβουμε ποσο μαλακεs ειμαστε ισωs να
αλλαξουμε ρωτα.Μην ξεχναται οτι ολα αυτα
τα κανουν γιατι εμειs δεν μπορουμε να
συνενοηθουμαι μεταξυ μαs.Δεν ειναι απιστευτο?

Ανώνυμος είπε...

ρότα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανει ρε μαλακες(και γω μεσα) ο κυριος.Αφου ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα θα μας πληρώσετε ρε για το σκατοκέφαλό του;