Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο πρώην υπουργός της Υγείας, η βίλα στη Πάρο και το Κέντρο Υγείας του νησιού που βρίσκεται σε κώμα.


http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5266

Kι ενώ οι Παριανοί διαμαρτύρονται για την κατάντια του Κέντρου Υγείας και την έλλειψη προσωπικού, ο πρώην υπουργός Υγείας  Δημ. Αβραμόπουλοςαπολαμβάνει, κατά τους θερινούς μήνες, το ηλιοβασίλεμα της Πάρου από τη βίλα που αγόρασε πριν 3 χρόνια στο νησί, όταν ήταν  ακόμη υπουργός Υγείας.Η βίλα του πρώην υπουργού –φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν στο«Πρώτο Θέμα»-βρίσκεται απέναντι από την Αντίπαρο κοντά στη γνωστή ταβέρνα «Θέα».

Το ίδιο διάστημα ο φίλος του πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων κ. Διονύσης Φιλιώτης, αγόρασε σύμφωνα με δημοσιεύματα την εποχής, τη βίλα της Σοφίας Αλιμπέρτη στη περιοχή Ακρωτήρι.
Η αγορά των πανάκριβων σπιτιών από τους δύο φίλους  που είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας-ο καθείς από τη θέση του-, θα περίμενε κανείς να συμβάλει στην ενδυνάμωση του Κέντρου Υγείας του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού , την ενίσχυσή του με προσωπικό και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του. 
Aντί γι αυτό επήλθε ο μαρασμός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτύρονται και με το δίκιο τους. 
Το Κέντρο Υγείας της Πάρου, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρακμής αυτής της χώρας.

Y.Γ.> Δημητράκη, τι θα γίνει αν σπάσεις το πόδι σου στις διακοπές και δεν έχεις πρόχειρο το ελικόπτερο;






8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πούστη καραμσώνε πουλημένο τομάρι,ας ειναι καλά η μίζα από τα εμβόλια του θανάτου γαμιόλη!!!!!!!!!Θα Βρεθεί και για σένα ο Εισαγγελέας του Λαού και το σχοινί.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΡΕ 6.45, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΟ. ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ Ο "ΦΡΑΓΚΟΣ" ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΑ ΤΕΛΙΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ. "ΞΕΝΙΚΟΙ". ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ 'ΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΡΑΤΖΗΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Unknown είπε...

Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ,Η ΝΤΑΛΑΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Εχουν σχεση αυτος και η Νταλαρα με τα σκανδαλα που εβγαλε ο Σπυρος Καρατζαφερης με υφιπουργο του πασοκ και πρωην υπουργο της ΝΔ με τις καταθεσεις 140 εκ.ευρω που εχουν βιλες σε νησι? Αυτους φωτογραφιζε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν δίστασε ο πρόστυχος αυτός πουστάντρας,να θυσιάσει στα αφεντικά του της σατανολέσχης,τα αθώα παιδιά,της έγκυες γυναίκες τους ηλικιωμένους της πατρίδος του γενικώς τον Ελληνικό λαό,προκειμένου να επιτελέσει ο άτιμος το σατανικό σχέδιό τους και να τα κονομήσει.' Ενοια σας ρε πούστηδες και γνωρίζουμε που είναι η φωλιά σας.Θα σας κάψουμε αλειμένους μερετσίνι, ζωντανούς γαμιόληδες,όπως ο Νέρωνας.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε όταν θα καίγεσαι, αν θα χαιρετάς!!!!!