Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!


Anti-ntp:Ετσι φεύγουν οι προδότες ...απο την πίσω πόρτα.
Έτσι θα φύγεις Τζέφρυ και απο την Ελλάδα...Νύχτα και απο την πίσω πόρτα όπως σε φυγάδευσαν και σήμερα στην Σύρο...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Κυκλοφορεί όπως ενας κανονικός δικτάκτορας... τον κράζουν παντου και παει παντου μόνο με τα ΜΑΤ συνοδεία...
ΕΤΣΙ,ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΤΖΕΦΡΥ:




Οι γνωστές πλέον φάτσες των οπλισμένων μπράβων του,κοιτάνε απειλητικά προς το μέρος της κάμερας:Ταυτόχρονα,διακρίνονται πασοκόσκυλα και ο Γερουλάνος να προσπαθούν να γελάσουν,ενώ ο κόσμος σε μικρή απόσταση βράζει και συγκρατείται από τα ΜΑΤ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ:ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
Ως πότε θα τους φυλάτε,ΜΑΤατζήδες;Αυτός είναι ο ρόλος σας,να είστε τα σκυλάκια του κάθε γραικύλου;

πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ!!
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ!!! ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ? ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?? ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!
ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ! ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι το κυρος των πολιτικων μας.να χαιρονται το θαρος τους και το τσαγανο τους.φανταζεστε να εφευγε ο αχιλεας απο την πισω πορτα η ο μεγα αλεξανδρος.μονο προδοτες προσκυνημενοι δουλοπρεπεις και κλεφτες πανε απο την πισω πορτα.α και οι γκευ.οι πολιτικοι μας ειναι λιγο απο ολα αυτα

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΡΙΑΣΑΘΛΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΒΡΩΜΕΡΟ,ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΝΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΨΟΨΗΜΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

μετα τον ΕΦΙΑΛΤΗ και τον ΝΕΝΕΚΟ,δικαιωματικα αξιζεις το χαλκινο μετταλιο στη κουρσα της εθνικης προδοσιας.εισαι μπασταρδοπαιδι πουτανοαναθρεμα και η κρεμαλα ειναι λιγη...πρεπει σιωνιστικο ανδρεικελο να στηθεις στα 4 στο συνταγμα και να σε σκισουμε 11.000.000 ελληνες.ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.καθαρμα ερχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην παρέλαση θα έρθετε; ΟΕΟ; Ο Μαλάκας ο Shrek (ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ) είπε πως δεν μασάτε...για να σας δω.. ΟΕΟ!

Ανώνυμος είπε...

GIORGAKI GIORGAKI ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

Δημήτρης είπε...

Τρέμει ο κωλοτρυπίδα σου προδότη! Στο 10:01 κάνεις λάθος. Θα μείνει στην ιστορία αλλά σαν προδοτης αυτό του αξίζει να τον θυμούνται ως προδοτης που είναι.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά δεν είχε κόσμο ήταν 10 άτομα του σύριζα που φώναζαν οι γνωστοί.... ο πάγκαλος ξέρει και ονόματα ρωτήστε τον.... απλά εμείς τους βλέπουμε πολλούς....

Ανώνυμος είπε...

Γιαμιολα Γιωργακη,σκατομασονε,μαριονετα των Ιλλουμινατι,μουνοσκυλο Εβραιε...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ζω στη Σύρο και σχετικά με τα χθεσινά μικροεπεισόδια πρέπει να σας πω ότι ο κύριος όγκος των διαδηλωτών ήταν Φοιτητές!!
Οι Συριανοί βγάζουν Πάσκο δήμαρχο 20 χρόνια τώρα και είναι όλοι πράσινοι και το μισό νησί είναι Ρωμαιοκαθολικό και από τα πρώτα μασονικά μέρη της Ελλάδος.
Πρώτοι στη ρουφιανια και στο γλυπσημο γιαυτο ας πρόσεχες τον τίτλο που έδωσες στο video.

Ανώνυμος είπε...

Θα φύγει νύχτα, αφού όμως θα έχει κάνει τεράστια ζημιά στην Ελλάδα!!

Ανώνυμος είπε...

Έξω από την Ελλάδα όλοι οι ανθέλληνες όπως ο Τζέφρυ ο μασόνος...και δεν είναι ο μόνος που πρέπει να ξεκουμπιστεί...πρέπει να φύγουν πολλοί προδότες που κυβέρνησαν τον τόπο από το 1974 και μετά...ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί...και σίγουρα δεν είναι και 300 προδότες...υπάρχουν πολιτικοί που αξίζουν και είναι πατριώτες - λίγοι μεν - αλλά υπάρχουν...