Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα


Σήμερα σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε ότι ο Χάρης Παμπούκης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν υπουργός Επικρατείας, δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει θέση σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ανέφερε επ’ ακριβώς:


“ Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο”. (ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση, προφανώς και γι’ αυτό με το που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας άρχισε να εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, χωρίς φειδώ και αιδώ, σε διεθνείς οργανισμούς.

Είτε το πεις Παγκόσμια διακυβέρνηση, είτε Νέα Τάξη Πραγμάτων, είτε όπως θέλει κανείς, το συμπέρασμα παραμένει ίδιο. Οι λαοί δεν ρωτήθηκαν ποτέ, οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες μεταμορφώνονται σε μαριονέτες, τα νήματα των οποίων κινούν οι αγορές που έχουν πλέον την δύναμη να χρεοκοπούν ολόκληρες χώρες για να τις ποδηγετήσουν. Διότι η παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία ευαγγελίζεται ο πολίτης του κόσμου ΓΑΠ και οι συν αυτώ, δεν αποτελείται από ανθρώπους, αλλά από οργανισμούς που ελέγχουν τις αγορές.

Μπράβο μας Έλληνες! Ας αναρωτηθούμε κάποια στιγμή πριν απ’όλα μήπως τελικά έχουμε τους κυβερνώντες που μας αξίζουν; Τί κάνουμε για να τους στείλουμε σπίτια τους, που προφανώς δεν είναι στην Ελλάδα, και να απαιτήσουμε την ανεξαρτησία μας και το δικαίωμα να επιλέγουμε το μέλλον μας; Σε άλλα κράτη ο λαός έχει υποστεί πολύ λιγότερα και αντιδράει δυναμικά. Εσύ Έλληνα τί κάνεις για την πατρίδα σου; Για τον εαυτό σου; Για το παιδί σου; Πώς ανέχεσαι τέτοιου είδους κυβερνώντες; Γιατί τους προσκυνάς ακόμα;

αἰέν ἀριστεύειν

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante geia na tou peite.

Ανώνυμος είπε...

εσυ καλα τα γραφεις και τα λες το θεμα ειναι ποιος σε ακουει!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να πανε να γαμηθουνε μαζι με τον πρωθυπουργο

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα προλάβουνε να κάνουνε τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμια διακυβέρνηση ήδη έχουμε, θέση ψάχνει για τα μούτρα του και τους προδότες γύρο του.

Ανώνυμος είπε...

Afou eine oloi tous Xaiwania ti na tous peis!
Palioprodotes alla pou tha pai se ligo eftase i ora sas tha to geftite ti tha pei Ellinas ke ti Roufianos.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

εχω την εντυπωση οτι του Jeffrey του ταξανε καλη θεση στη νεα παγκοσμια κυβερνηση της νεας ταξης πραγματων με μια νεα παγκοσμια θρησκεια, που να τους πιασει μια νεα παγκοσμια διαρροια...
παντως για να σοβαρευτω, δεν ξερω για εσας, αλλα νομιζω τον ακουω να ερχεται...
ηρθε η ωρα;
ινδιανε τι λες;

Ανώνυμος είπε...

Νομιζουν οι μπετοβλακες οτι θα παρουν αξιωματα και θεσουλες, γι αυτο μας κανανε απο κρατος δουλοπαροικια. Μας ξεπουλησανε εναντι πινακιου φακης για γενεες και γενεες, γιατι ονειρευονται διεθνη καριερα οι εθελοδουλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη δώσουνε θέση στον Τζέφρυ. Όταν έρθει η ώρα θα τους πετάξουνε σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Απλώς τους χρησιμοποιούν γιατί κάνουν τις βρομοδουλειές τους, οι μούτσοι. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς!! Αν δεν την βρούν από τον Ελληνικό λαό, (που δεν το βλέπω) θα την βρούν από τα αφεντικά τους!!!

Unknown είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΤΡΕΨΑΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,.....ΟΥΔΕΙΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ , ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



............ΕΥΖΩΝ............