Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το θαύμα των Ελληνικών συνόρων



Μας έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . . τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . . κρατείστε επ' αόριστον.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανιστάν, . . .. . τρως σφαίρα.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, . θα πρέπει να φυλακιστείτε.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . . ΘΑ....
υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . .. . ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . . θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . . ΠΑΙΡΝΕΤΕ:
- Μια θέση εργασίας,
-Ταμείο ανεργίας,
- Μια άδεια οδήγησης,
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
- Πρόνοια, - κουπόνια συσσιτίου,
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
- Δωρεάν εξόδους απ΄ τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ...
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.
- ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ......ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Αν αυτό που μας στείλανε θεωρούσαμε ότι ήταν ανέκδοτο θα γελούσαμε. Εμείς όμως είμαστε για κλάματα, γιατί στο όνομα της αλληλεγγύης και του αντιρατσισμού κάναμε την πατρίδα μας ........

Τέλος πάντων δεν θα το πω, αλλα το καταλάβατε, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει και τον παρακάτω λογαριασμό.

Κατά μέσον όρο ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες, κάθε χρόνο γίνονται αιτία να χάνει το ελληνικό δημόσιο σε επιδόματα μαϊμού, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, μαύρη εργασία, υγειονομική περίθαλψη, ληστείες, αστυνόμευση, επαναπροωθήσεις, επαναπατρισμούς, υπερωρίες αστυνομικών, δικαστήρια, φυλακίσεις, διατροφή κρατουμένων και δεν συμμαζεύεται, περίπου εικοσιπέντε δις ευρώ.

Τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που άρχισε το παραμύθι κατά των δήθεν ρατσιστών Ελλήνων, ξοδέψαμε 25Χ15=375 δις ευρώ, όσο ακριβώς είναι και το δημόσιο χρέος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν βάλει κανείς άλλα τόσα σε έξοδα μισθοδοσιών πλεοναζόντων δημοσίων υπαλλήλων και κάπου 100 δις σε μίζες, τότε καταλαβαίνει ότι με απώλεια σε νταβατζιλίκια πάνω από 850 δις ευρώ, το να χρωστάμε μόνο 370 δις είναι θαύμα.

Όποιος μιλήσει όμως είναι ρατσιστής, διότι πρέπει και η Ελλάδα να συμμετέχει στον πλανήτη της σιωπής των πολλών και της ασυδoσίας των λίγων.

Θάρρος Έλληνες. Θα κάνει ξαστεριά και ο Ήλιος θα λάμψει και από ότι φαίνεται και με το παραπάνω.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prin ligous mines ama8a oti gia ka8e metanasti pou mpeni stin ellada to elliniko kratos perni apo tin europi 5000euro?

Ανώνυμος είπε...

Poses blakeies 8a ka8isoume na diabasoume!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιοι οι γκριγκλις, η παγκοσμια πραγματικότητα τους ενωχλει. Αληλεγκυοι ειναι ;

Ανώνυμος είπε...

προσωπικά πέρασα τα σύνορα με νόμιμο τρόπο, και αν και βρίσκομαι 13 χρόνια σε αυτών τον τόπο ακόμα παλεύω να πάρω την ιθαγένεια. όσο αφορά από δουλειές, έχεις δίκαιο, κάθε μετανάστης εννοείτε βρήκε δουλειά. όπως ο πατέρας μου, θυμάμαι 4000 ολόκληρες δραχμές έπαιρνε, σε απαράδεκτες κιόλας συνθήκες εργασίας. από ασφάλεια? μας δουλεύεις!!!! πια ασφάλεια.
στις ΗΠΑ είπες οτι θα υποστείτε ξυλοδαρμό απο την αστυνομία.ένας γνωστός μου όχι απλά τον εδυρε η αστυνομία, τον γ......... απλά. Άμα θέλεις έχω πολλά περισσότερα να πω.

Το ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους μετανάστες, αυτό είναι αλήθεια. και είναι πολιτικό το πρόβλημα. δεν φταίνε οι μετανάστες για αυτό. αν τους ρωτήσεις για μια καλύτερη ζωή έρχονται.
πρόβλημα υπάρχει να ξέρεις και με τέτοια κείμενα, τα οποία αντί να καλυτερεύουν την κατάσταση και να προτείνουν λύσεις, το μόνο που κάνουν είναι να την χειροτερεύουν και να καλλιεργούν ρατσισμό

r.mutt

Ανώνυμος είπε...

ti na kanoume den exoume oli ellinika windows. mia erotisi ekana an mpori kapios na apontisi as apantisi(exo mia entiposi pos Αληλεγκυοι grafete me 2L) gtafto kai sosta toulaxiston

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικη πραγματικοτητα, .

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΡΔΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

12.20 συγχωρεσε με εαν δυνασαι που εχω ρουφιξει μερικα τσιπουρακια. Θεωρω πως η ορθογραφια δεν αλαζει την πραγματικοτητα. Επισης εγκρινω και επαυξανω τον 12.32

Ανώνυμος είπε...

Η παράνοια αυτού του άρθρου τείνει στο άπειρο!
Δεν γίνεται να υφίστανται τέτοιες αρρωστημένες αντιλήψεις...
Συμφωνώ στο γεγονός ότι απολαμβάνουν δωρεάν τις υγειονομικές υπηρεσίες με τις οποίες επιβαρύνεται ο έλληνας φορολογούμενος κ στα έκτροπα που έκανε ο πρακτοράκος του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ ο παπατζής ο 3ος ο μικρός στις τελευταίες δημοτικές εκλογές,αλλά από πού πραγματικά πηγάζει ο υπόλοιπος σουρεαλισμός?
Αυτή η φθηνή προπαγάνδα της ξενοφοβίας καλό θα ήταν να σταματήσει κ το εκφράζω,εκ βαθέων καρδίας,100% καλοπροαίρετα.
Το παραλήρημα στα σχόλια του σατιρικού, προφανώς,μηνύματος είναι περιττό.Κ λέω σατιρικού γιατί το μνμ εστιάζει στο κομμάτι αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών από πλευράς κρατικού μηχανισμού με σκωπτική προσέγγιση...Ειλικρινά, πείτε μας σε ποιά επίσημα στοιχεία του κράτους βασίζονται οι προχειρότατοι υπολογισμοί σας?
Έλληνες,κάθε φορά που το έθνος βρισκόταν σε δύσκολες στιγμές της ιστορίας του η ενότητα σε συνδυασμό με τη μεγαλοψυχία ήταν τα βασικά συστατικά στοιχεία της επιβίωσης κ ανάκαμψής του.Μην αφήνουμε τους προσκυνημένους να μας διχάζουν για τα μικροκομματικά τους κουτσομπολιά!
Η αγνή οργή του λαού τούς έχει κάνει να φοβούνται ακόμα κ τη σκιά τους,όλους τους διαπλεκόμενους...!
Ν Υ Χ Τ Α Θ Α Φ Υ Γ Ε Τ Ε Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
(Με ελικόπτερο όπως ο Παλαιοκώστας,γιατί ο τόπος μας θα γίνει η φυλακή σας.)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ............

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορα τους μεταναστες, αυτοι διαλεξαν να ερθουν στην ΕΛΛΑΔΑ.δεν τους εφερε κανεις με το ζορι!οποτε αυτοι πρεπει να συμβιβαστουν με τον τροπο ζωης μας!!!!!!!!! οχι εμεις με τον δικο τους!!! (δειτε δηλωσεις Αυστραλου Πρωθυπουργου με αρχ...α! και οχι.....αρχ...α Πρωθυπουργου!)

Ανώνυμος είπε...

Καμ'ια χώρα δεν έχει τόσο έντονο πρόβλημα με τους λαθρο. Υπάρχει βέβαια σχέδιο για την εκδίωξη των Ελλήνων από τον τόπο τους Όσο γι'αυτούς που τους στηρίζουν, με ποιό δικαίωμα αναγκάζουν έναν ολόκληρο λαό να ζει μέσα στην αγωνία και το φόβο, αφού κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί πως κάποιοι απ'αυτούς δεν είναι δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές, εμπ.ναρκ κλπ. Αυτό δεν είναι φασισμός!! Όσο για το οτι θα φύγουν νύχτα, ίσως γίνει. Μέχρι τότε όμως η ζημιά που θα έχουν κάνει στην΄Ελλάδα θα είναι τεράστια. Και ένα λεπτό παραπάνω να μείνουν είναι καταστροφή για μας. Πρέπει να φύγουν...χθες!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι πρόσκληση για να έρθουν ορδές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το σχέδιο είναι ύπουλο, βρόμικα, πρόστυχο και άνανδρο!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος δεν περναει καλα στην ελλαδα και δεν του αρεσει τον πουλο,εχει και αλλες χωρες!και εγω ελληνας μεταναστης ειμαι στην γαλλια.ουτε εκλεψα ουτε ζητιανεψα ουτε βιασα ουτε παρανομα μπηκα στην χωρα ουτε δουλευω μαυρα.δουλεβω σαν το σκυλι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου απεναντι στο κρατος.γι αυτο ξαναλεω οποιος δεν γουσταρει τον ΠΟΥΛΟ και γρηγορα. . .