Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο Μασσώνος Φουράκης αποκαλύπτει προ θανάτου το ὐπουλο σχέδιο των δωδεκαθεϊστών (βίντεο)



Ἡ κυνικὴ ὁμολογία του: «Εἴμαστε ὅλοι μασῶνοι καὶ ἀπατεῶνες».

Ἀντιλαμβανόμαστε λοιπὸν ὅτι πολλοὶ ἐκπρόσωποι τῶν δωδεκαθεϊστῶν ποὺ συχνὰ συμμετέχουν σὲ συζητήσεις στὴν τηλεόραση δὲν εἶναι τίοποτε ἄλλο παρὰ πράκτορες ποὺ μιλοῦν καὶ δροῦν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Βέβαια δὲν χρειαζόταν αὐτὴ ἡ δήλωση τοῦ συγγραφέα Γιάννη Φουράκη γιὰ νὰ τὸ καταλάβουμε. Ἁπλὰ τὸ ἐπιβεβαιώσαμε. Γιατί, ἀπορεῖ κανεὶς μὲ πόσο μένος ἐπιτίθενται πολλοὶ δωδεκαθεϊστὲς ἐναντίον τῆς Ἐκκλησίας, ἐπιδιώκοντας νὰ.....
περάσουν τὸ ὕπουλο μήνυμα ὅτι ὁ Χριστιανισμὸς καὶ ὁ Ἑλληνισμὸς ἀποτελοῦν δύο διαφορετικὲς «τάσεις» ποὺ ἡ ἀποδοχὴ τῆς μίας καταρρίπτει τὴν ἄλλη. Μὲ ἄλλα λόγια ἀποσκοποῦν στὴ δημιουργία δύο ἀντίπαλων στρατοπέδων στὴ χώρα μᾶς ἐφαρμόζοντας τὸ περίφημο «Διαίρει καὶ Βασίλευε». Ἡ ἴδια ἡ ἱστορία ὅμως ἔρχεται νὰ τοὺς διαψεύσει κατηγορηματικὰ ἀφοῦ ὅταν τὸ γένος μᾶς κατόρθωσε νὰ ζήσει μὲ βάσει τὰ ἑλληνοχριστιανικὰ ἰδεώδη ἔζησε περίλαμπρες στιγμὲς (π.χ Βυζάντιο). Ἀντιθέτως, σὲ στιγμὲς ποὺ ἀπέρριψε τὸν Χριστιανισμὸ ἔχασε τὸν Ἑλληνισμὸ καὶ ἀντίστροφα.

Δεῖτε τὸ βίντεο μὲ τὴν ὁμολογία τοῦ Γ. Φουράκη...



http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KATO TA XERIA APO THN ORTHODOKSIA MOUNOPANA PSEYTOPATRIOTES 12 THEISTES TO PSEMA DE ZEI POLY GIA NA GERASEI.SAS PHRAN OLOI XAMPARI H PROPAGANDA SAS APETYXE.PERASTIKA SAS SIONISTIKA ZWA

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις , πως πεθανε ?

Ανώνυμος είπε...

re de gamioste kai seis kai o dias o malakas

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμω τον απολλωνα σας τον πουστη....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧ ΒΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΕΥΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΚΟΙΝΟΝΗΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!!!!
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.
Ο ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΑΘΕΝΕΙ,ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...???
ΚΑΤΟΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΡΕ.
ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΛΟΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ.
ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ???????????ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 12ΘΕΗΣΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΥΦΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PALIOSAURES MALAKES!! TO MPASTARDI 8A PAEI KATW!

Ανώνυμος είπε...

5.21 ΕΤΣΙΙΙ ΕΕΕΕΤΣΙΙΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥΡΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για το επίπεδο όλων σας.'Ολοι σας το μόνο που κάνετε είναι να ακολουθείτε ιδεολογίες.Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι αυτό που έκαναν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι μέσα από την φιλοσοφία έχει σαν απότερο σκοπό την σωτηρία της ψυχής,τον ίδιο δηλαδή σκοπό που υπηρετούν οι πνευματικά φωτισμένοι γέροντες της εκκλησίας.Η σωστή εφαρμογή του χριστιανισμού είναι η συνέχιση του αρχαιοελληνικού ιδεώδους...μάθετε να διαχωρίζετε τους θεσμούς που εξυπηρετούν την κάθε πίστη,γιατί η πίστη είναι η ίδια,ο θεσμός αλλάζει!εσείς όλοι όμως ακολουθείτε τους θεσμούς,όποιος ακολουθεί ιδεολογίες δεν αξίζει καν να λέγεται Έλληνας.Όσων αφορά τους "δωδεκαθεϊστές" θα έπρεπε να γνωρίζετε για τα "ερμητικά κείμενα" της αρχαίας Ελλάδας τα οποία μιλούν καθαρά για τον τριαδικό Θεό αρκετές χιλιάδες χρόνια προ Χριστού...αλλά φρόντισαν να τα κρατήσουν "ερμητικά κλειστά" αυτά τα κείμενα για να σας πλασάρουν ότι θέλουν.ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Η καραμελα του διαιρει και βασιλευε καταντα κουραστικη. Ο χριστιανισμος υπεξαιρεσε την αρχαια ελληνικη κοσμοθεωρια και την συνδυασε με εβραικες σιωνιστικες σκοπιμοτητες. Δανειστηκε το σκαφος του ελληνικου αρχαιου τυπικου περι λατρειας εως και δογματος.

Σε τελικη αναλυση η θρησκεια αυτη επιβληθηκε με τη βια και οποιος το αμφισβητει ειναι απλα ανιστοριτος η εγκεφαλικα πλυμμενος.

Οσον αφορα το Βυζαντιο, ο ελληνισμος ελαμπε και πριν το χριστιανισμο οπως και πριν στα χρονια της ενιαιας Ρωμης. Αυτο που δεν πετυχαν οι Ρωμαιοι, το πετυχαν οι ελληναραδες αυτοκρατορες του Βυζαντιου, δηλαδη να ρημαξουν την αρχαια ελληνικη συνεχεια και το ελληνικο πνευμα.

Ολοι εσεις οι μετα χριστον προφητες για σκεφτητε και απαντηστε με ειλικρινεια:
Εαν ζουσατε τοτε ως ''δωδεκαθειστες''(εισαγωγικα διοτι δωδεκαθεισμος δεν υπηρξε οπως τον εννοειτε)
και σας εκχριστιανιζανε με την βια, δεν θα λεγατε οτι αυτο ειναι τροπος αφελληνισμου και διαιρεσης με τους εμμενοντες στην πατρωα θρησκεια; Εαν υποθεσουμε οτι εξισλαμιζομασταν απο τους οθωμανους οπως οι αλβανοι και πιστευαμε στον Αλλαχ και σημερα καποιοι 'νοσταλγοι του παρελθοντος' μιλουσαν περι πατρωας θρησκειας και πως καποτε ειμασταν χριστιανοι, δεν θα προβαλλατε παλι τα περι διαιρει και βασιλευε;

Ναι η θρησκεια ειναι ενδειξη και στοιχειο εθνικης ταυτοτητας αλλα ποτε μην ξεχνατε πως ειναι επισης και πολιτικος μοχλος, ειδικα σε μια εποχη οπου η θρησκεια ηταν το δεκανικι και ο νομιμοποιητικος λογος του 'ελεω Θεου' εκαστοτε βασιλια.

Φιλικα Γιαννης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pCTAyfuyRg4

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι ο Χριστιανισμός δανείστηκε πολλά πράγματα από την αρχαία 'θρησκεία'. Βάζω την λέξη σε εισαγωγικά γιατί στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε θρησκεία, ούτε δόγμα Εξ άλλου οι 12 θεοί ουσιαστικά ήταν κάτι με το οποίο μπορούσε ο απλός άνθρωπος να προσεγγίσει το Θείο. Αν διαβάσουμε τον Τίμαιο και κριτία του Πλάτωνα θα δούμε πως αναφέρεται σε έναν Θεό, σε έναν δημιουργό. Σίγουρα ΒΈΒΑΙΑ δεν εννοούσε σε καμία περίπτωση τον Εβραίο Ιησού. Ανήκω στους Αρχαιόθρησκους, σέβομαι όμως την πίστη του καθενός. Εξ άλλου όλοι φτιάχνουμε τον Θεό μας ανάλογα με την ανάγκη της ψυχής μας. Όσοι μιλάνε για την ύπαρξη κάποιου σχεδίου, δεν θα μου φαινόταν παράξενο. Αλήθεια είναι πως ανάμεσά μας βρίσκονται πολλοί Μασώνοι, κάτι που δημιουργεί υποψίες σε κάποιους απο μας. Όπως κι αν έχει όμως το πράγμα, αυτό που προέχει τώρα είναι ο κίνδυνος που διατρέχει η πατρίδα μας. Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι κι όποιος θέλει να σπείρει την διχόνια ανάμεσά μας είναι εκ του πονηρού, να είστε σίγουροι. Απομονώστε τον. Πρώτα η πατρίδα, η πίστη είναι προσωπικό θέμα του καθενός. ΟΧΙ άλλη διχόνια!! Τα μάτια σας ανοιχτά, προσέξτε τις παγίδες!!

Ανώνυμος είπε...

είπε...
ξερει κανεις , πως πεθανε ?

21 Μαρτίου 2011 3:21 μ.
δες αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=nSSEZB1_Zlo

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμω τον απολλωνα σας τον πουστη....

Ανώνυμε 21 Μαρτίου 2011 3:40 μ.μ.
Γαμώ την χριστιανική παναγίτσα σας την Ισιδα και το εβραϊκο φίδι που πέταξε απο το αιδοίο της

Ανώνυμος είπε...

12 θεοι αλλα ΕΛΛΗΝΕΣ τριαδικος θεος εβραιος και ανθελληνας, πουθενα δεν αναφερεται ενας καλος λογος για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ. και σταματηστε επιτελους να αναφερεστε συνεχως στο φουρακη δυστηχως εκβιαστηκε κι αυτος για να μας βαζουν να μαλωνουμε δτκαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει, απλα ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΛΑ ΕΡΕΥΝΑ και τοτε μιιλα χωρις δογματισμους αλιως παντα θα τρωγωμαστε .ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ.....ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΕΝΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης

ποιοι δωδεκαθεϊστες ρε άσχετοι και αμόρφωτοι;
Αν θεωρείται αυτούς τους αυνάνηδες κλόουν που βάζουνε χλαμύδες και μαζευονται σε χωράφια ως αναβιωτές κάποιας αρχαίας παράδοσης είστε εντελώς άσχετοι, κρυπτοκομμουνιστές άθεοι και ψευτοοικολόγοι είναι όλοι τους που πιστεύουν στην ισότητα ψαρεύοντας κόσμο για να τον εγκλωβίσουν ωστε να μην κάνει πραγματική επανάσταση εναντίον σε όλο το κατεστημένο.. και εναντίον και του χριστουλη σας.
Συμπαιγνία με το χριστιανικό ιερατείο είναι αφού ακόμα και τον χριστιανισμό τα ιερατεία Αιγύπτου και Ελλάδας το φτιάξανε πριν αποσυρθούν στο παρασκήνιο

Εαν θέλουν οι μασόνοι και το Βατικανο σε μια μέρα μπορούν να γκεμίσουν τον χριστιανισμό λέγοντας απλώς την Αλήθεια για την θρησκεία του Χριστούλη σας και για τα προ χριστιανικά στοιχεία που βασίστηκε ως κατασκευασμένη θρησκευτική απάτη αφήνωνοντας το περιθώριο στα αρχαία ιερατεία να κάνουν μέχρι σήμερα την δουλεία τους καλύτερα στο παρασκήνιο

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA MI TSAKONESTE GIA PRAGMATA POY OUSIASTIKA DEN EINAI TEKMIRIOMENA!! POIOS VAZEI TO XERI TOU STI FWTIA OTI O XRISTOS EINAI THEOS; OTI OI MASONOI EINAI PROVOKATORES TIS ELLADAS; OTI OI ARXAIOI THEOI ITAN THEOI KAI OXI ANTHRWPOI H TO ANDITHETO;EIDE KANEIS TON XRISTO NA KANEI THAYMATA; GNORIZEI KAPOIOS KANA MASONO NA MAS PEI TI PAIZEI; KSEREI KANEIS NA PEI TI EINAI THEOS; TI EINAI MASONIA; H NA ERMINEPSEI TA ARXAIA ELLHNIKA KIMENA,OSA EXOUN SOTHEI APO TIS VIVLIOTHIKES TIS ALEKSANDRIAS; GNOMI MOU EINAI NA EIMASTE ADELFOMENOI KAI ENOMENEI SAN ADELFIA,KAI NA DIOKSOUME TIN DIXONIA POU KIRIARXEI ANAMESA MAS!! OTI THELEI O KATHE ENAS NE PISTEVEI. DEN EINAI KAKO. ENOMENOI NA EIMASTE SAN ETHNOS GIATI ERXONDE DYSKOLES MERES,KAI EKEI...O THEOS VOITHOS!! POIOS THEOS; O THEOS TOU KOSMOU!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας Έλληνες γιατί μαλώνετε;
Τί Χριστιανοί; Τι δωδεκαθείστες; Σε τι τρυπακια μας έχουν βάλει;
Στον Δί α πίστευαν στον Μαραθώνα στις Θερμοπύλες κτλ.
Στον Τριαδικό Θεό πίστευαν το 1821 με ποιους είμαστε με ποιους είστε;
Ένα είναι σίγουρο ότι οι έλληνες γεννήθηκαν για να εκπροσωπών το φως και δύστυχος δεν το βλέπω πουθενά και από κανέναν.
Είμαι απογοητευμένος δυστυχώς έχουμε χάσει και τις μάχες και το πόλεμο μακάρι να έρθει η άνοιξη αλλά και να έρθει πάλι εμείς οι ίδιοι θα φέρουμε το χειμώνα οπός μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε( εμφύλιος κτλ.)
Ντροπή Έλλην να βρίζει Έλλην!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ;:;;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;Η ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΙΣΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! Ξαναδές το βίντεο, πουθενά δεν λέει "είμαι μασώνος". Ντροπή σου! Είσαι άσχετος. Ξεχωρίζει τη θέση του απο τους Μασώνους. "Είμαστε όλοι απατεώνες", μιλάει ως εξαπατημένος. Όλη η διάλεξη είναι περίπου 2 ώρες. Άκουσέ την και κράτα σημειώσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, Ο ΘΕΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΒΡΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG...................
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΟΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.....
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω στην πατρώα θρησκεία, όχι τον 12θεϊσμό. Αυτό το χρησιμοποιούσαν για τον απλό κόσμο, ώστε να προσεγγίσει το Θείο ευκολότερα. Απλό παράδειγμα ο τρισδιάστατος Θεός. Χριστιανισμός. Πατήρ--υιός και άγια πνεύμα, Προσέξτε πως το ερμήνευαν οι πρόγονοί μας. Πατήρ--Δίας--Υιός--Απόλλων, άγιο πνεύμα--Αθηνά, η Θεά της σοφίας (από το κεφάλι του Δία) Διαβάστε Τίμαιο και Κριτία του Πλάτωνα. Αναφέρεται σε έναν Θεό.έναν δημιουργό. Γι'αυτό μη φαγώνεστε σαν τα όρνια. Άλλο που δεν θέλουν κάποιοι. Εξ άλλου ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει, είναι προσωπικό θέμα. Όλα τ'άλλα είναι εκ του πονηρού

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόγονοί μας δεν είχαν θρησκεία με την σημερινή έννοια, δεν υπήρχε δόγμα, ούτε ιερά κείμενα. Γι'αυτό ίσως έκτιζαν Παρθενώνες. Αντί να είμαστε περήφανοι γι'αυτούς που με τον πολιτισμό τους, τις πανανθρώπινες αξίες τους και τις ιδέες τους άνοιξαν τα στραβά όλου του κόσμου, τους μεμφώμαστε. Γι'αυτό καταντήσαμε κλοτσοσκούφια!! Το δέντρο όταν του κόβουν τις ρίζες πέφτει. Κοιτάξτε να δούμε πως θα σηκωθούμε. Πάντως με το να τρωγόμαστε μεταξύ μας σίγουρα θα μείνουμε κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Σοφά τα λόγια σας και πολύ σωστά!!! Υποκλίνομαι!!!