Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προσοχή! Αυτά δεν τα λέει ο Αλαβάνος αλλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!



http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8480.html

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΕΙ ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΕΙ ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΕΙ . ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΤΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο, μου αρεσε !!!
ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει ο που..νας γιός κ λέει ότι είναι ότι να ΄ναι κ δεν λέει ότι ειναι περήφανος που είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Αφού τα Ελληνικά με το ζόρι τα μιλάει!!

Pms13

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, γιατί ξέρουμε την ιοστορία μας και το τι δώσαμε στον κόσμο. Έχουμε αρχές, αξίες και ήθος. Τιμάμε την γη που μας γέννησε. Εκείνος τι να πει;; Είναι ένας μπάσταρδος πολίτης του κόσμου, χωρίς ιστορία, χωρίς αρχές, αξίες και πάνω απ'όλα χωρίς ήθος!!! 9¨49 μου άρεσε πολύ το παράδειγμα!!!

Δημήτρης είπε...

Είσαι proud που είσαι και προδότης και έχεις καταστρέψει μια χώρα? Καραγκιόζη Γιώργο, ούτε με το ελικόπτερο δε θα σωθείς. Το σημίτη το βρήκσνε και στο Λονδίνο, εσένα νομίζεις δε θα σε βρούνε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΓΑΠ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!! ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ,ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

re ti greek??? ellinas apo ellas ellada!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι περιφανος που ειμαι ελληνας.απογονος του αχιλεα και του μεγαλου αλεξανδρου.του σωκρατη και του ομηρου.του πλατωνα και του αρχημθδη.στο αιμα μου καιει η δυναμη του ελληνισμου και δεν περιμενω απο κανεναν να μου το επιβεβαιωσει για το πιστεψω.αργα η γρηγορα ολα αυτα τα αιματα θα αναψουν και να δω σε ποιον θα λενε τετοιες μαλακιες οι πολιτικοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Τo βλεπω σαν απολογια του συγκεκριμενου,γιατι γνωριζει οτι εναι κατα τα 75%εβραιος και 25%ελληνας.προσπαθει να δικαιολογηθει και να μας πει και πεισει,οπως και τον εαυτο του φυσικα, οτι δεν τρεχει τιποτα,και τι εγινΕ ολοι το ιδιο ειμαστε.του προτεινω μια βολτα σε ψυχιατρο,εχει πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα,που αντιμετωπιζονται με σωστη αγωγη.

Ανώνυμος είπε...

Με τόσους Εβραίους σκύλους που πηδήχτηκε η μάνα σου για να σε φτιάξει,φαντάσου.Κανονικά ΄θ'άπρεπε να είχες γεννηθεί παρδαλός με βούλες παλιομπάσταρδε, αλλά έγινες μόνο παρδαλή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αίαντα, ο όρος "ράτσα" προέρχεται από τα πορτογαλλικά (ή ισπανικά, δεν θυμάμαι) και σημαίνει "φυλή". Οι Έλληνες δεν είναι φυλή αλλά έθνος. Στο παρόν πλαίσιο είναι δύσκολο να αναλυθούν αυτές οι έννοιες εκτενώς, πάντως η διαφωνία με το συνάδελφό σας γινόταν σε λάθος βάση.

Ανώνυμος είπε...

Προδοτη εβραικο καθαρμα θα ερθει η ωρα σου.......

Ανώνυμος είπε...

As xorisi tous allous ke as afysoun tin ellada opos eine 1 komati. Gia to Moustaki exoume pei eine o Feretzes tou Pousti ke gia poion milame kseroun oloi mas edo xa xa xa.

Osoi to akousan ke to katalawan to synthima eine kalos enymeromenoi. Oi ypoloipoi tha prepi na katalawoun oti i Xora mas me aftous pou tin kywernoun tha pai kata diaolou ke anti na xorisoun ke na diamelisoun ta Mousoulmanika krati trygiro mas pou eine ontos epikyndina arxizoun me tin Europi oi Malakes.
Ke afto pou eipe o Antreas me ksenofowia enoi Islamofowia afta elege ke o kolitos tou tis proales o Erdogan stin Germania gia Islamofowia!!

Ανώνυμος είπε...

Ta anatrepei o Anteas ta pragmata ke ta logia gia na akougonte pio kalytera... Are klisma pou thelei o K.....sou

Ebraios den eine ta lefta ton endiaferoun ke oxi i Ellada opos fenete, alla fteme emeis oloi pou ton afinoume na kanei oti thelei ke yparxoun ke kambosoi akoma pou ton akolouthoun san Polola Prowata gia na exoun tous kalous misthous tous...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 3.28 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτά κάπου τα 'χω ξανακούσει, αν δεν μ' απατάει η μνήμη μου. Αλλά που να δεις....; Α, τώρα θυμήθηκα! Κάτι τέτοια δεν λένε κάτι μαρξιστικά απολιθώματα, κάποιοι "κυριλέ" αριστεροί, κάποιοι "αντισυστημικοί" αριστέροί και δεν συμμαζεύεται. Α, τα διάβασα και στο Indymedia.... Ε, τώρα πείτε μου: πώς γίνεται και το επίσημο κράτος έχει τις ίδιες απόψεις με τους "πολέμιούς" του, είναι "απορίας" άξιον... Παγκοσμιοποίηση γαρ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι και περήφανος ο παπάρας...!!!!! Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός, φταίνε και οι μαλάκες που τον ψήφισαν και δεν είναι λίγοι, για να μην ξεχνάμε...

Χ.