Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D ‘παιχνίδι’ για υπολογιστές!



‘Μαύρη έμπνευση’; Μόδα; Πώρωση; Κατήχηση; Προετοιμασία;

Ο Αντίχριστος έρχεται σε μορφή 3D pc game (‘παιχνίδι για υπολογιστές), που λέγεται ‘Lucius (λέξη που παίζει με το ‘Lucifer’ ή με το όνομα ενός μάγου στο Harry Potter).
Πρόκειται για ένα ....
παιδάκι (!) που στην ουσία είναι ο Αντίχριστος και που κάποια στιγμή παίρνει εντολές από τoν διάβολο να εξοντώσει τους γονεις του (!…) για να πάρει την περιουσία τους, ενώ απώτερος σκοπός του είναι να γίνει κυρίαρχος του κόσμου….



Ιδού πως περιγράφουν το 'στόρυ':
Η παιδική του αθωότητα δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει πολύ, δυστυχώς: Όταν ο μικρός Lucius γεννήθηκε στην σημαδιακή ημερομηνία 6 Ιουνίου, 1966, κανείς δεν περίμενε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα κανονικό μικρό παιδί. Η παιδική του ηλικία, που την πέρασε σε ένα πολυτελές αρχοντικό, ήταν συνηθισμένη όπως τα νεανικά χρόνια κάθε παιδιού του - καλή, εκτός από τον ακραίο πλούτο των γονιών του, κι έτσι ο Lucius μεγάλωσε με όλα όσα επιθυμούσε, μεταξύ των οποίων αρκετές νταντάδες, το οικογενειακό κρεοπωλείο και τον ιδιωτικό δάσκαλο του Lucius.

Όλα άλλαξαν, όμως, όταν ο Lucius έγινε 6: ο πραγματικός πατέρας του, ο Διάβολος, εμφανίστηκε στα όνειρά του το βράδυ πριν από τα γενέθλιά του, αποκαλύπτοντάς του ότι ήταν ο γιος του.

Το Θηρίο σχεδίασε, μέσω του Lucius, να φέρει έναν απόγονο κάτω στη γη - και γι’ αυτό είναι το καθήκον του Lucius τώρα να ολοκληρώσει την αποστολή του Κακού, η οποία είναι να κερδίσει τον έλεγχο όλου του κόσμου. Πρώτον, ο Lucius πρέπει να απαλλαχτεί από όλα τα μέλη της οικογένειάς του και το υπηρετικό προσωπικό στην έπαυλη για να είναι σε θέση να κάνει τον δικό τους πλούτο και δύναμη δικά του.

Εξοπλισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις, ο Lucius ξεκινάει με μια τρομακτική αιματηρή περιήγηση μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τις σατανικές εξουσίες της τηλεμεταφοράς και του ελέγχου του μυαλού για να ενορχηστρώσει θανατηφόρα ατυχήματα που θα ελαχιστοποιήσουν τον πληθυσμό του φέουδου, αποδεκατίζοντας τον ένα μετά τον άλλο ...

Το ‘Lucius’, το νέο 3D horror adventure game (τρομακτικό παιχνίδι περιπέτειας) από την Lace Mamba Global, έρχεται ‘κατευθείαν από την κόλαση’ και θα πωλείται σε καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως, αρχής γενομένης από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκανδιναβία και αλλού, τον Ιούνιο, 2011.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


anti-ntp: Ακόμα ένα trailer που αξίζει να δείτε για αυτά που αναφέρει. Το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγεται The Secret World και θα κυκλοφορήσει εντός του 2011.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Ανώνυμος είπε...

μ'αρεσει που πλεον ειναι τοσο χυμα τα πραγματα, παιχνιδια που θα τα παιξουν παιδια, και μιλανε ανοιχτα για διαολους και τριβολους... χυμαδιο... τι χαλι ειναι αυτο... ποτε θα τελειωνουμε μ'αυτα;

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμαζόμαστε... ενώ ο κόσμος κοιμάται ζώντας το όνειρο του...όταν ξυπνήσει όμως θα ζήσει τον εφιάλτη του....ουγκ ο ινδιάνος

Ανώνυμος είπε...

ειμαι 17 χρονων και σας βρισκω λιγακι υπερβολικους,το παιχνιδι φαινεται ωραιο,εχει και ωραια γραφικα

Ανώνυμος είπε...

ινδιανε, ο 11:52 ειμαι, κατα κοσμον μαριτσας, ποτε θα βγουμε απο τις τρυπες μας; εννοω ποτε πιστευεις οτι θα κληθουμε να δρασουμε ανοιχτα πια; παρακολουθω τα σχολια σου και θελω τη γνωμη σου

Ανώνυμος είπε...

Όταν μικρύνει κι' άλλο ο χρόνος....το υποσυνείδητο θα μπερδευτεί με το ασυνείδητο....τότε θα το νοιώσουμε...και θα επαναστατήσουμε....ακονίστε τα τσεκούρια...τρέχει η λογίκη για να προλάβει το παράλογο....θυσίες του μέλλοντος θα βγουν στο παρελθόν!!!....όλα θα πληρώθουν εδώ πριν την μεγάλη φυγή....το νού σας στην φυλή...τα τύμπανα ήχησαν από το 1980!!!.....τούτη την φορά δεν θα χάσουμε το τραίνο....για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος ...λίγοι και εκλεκτοί....ο συρφετός του ραγιαδισμού θα χαθεί για πάντα!!...θα 'ρθει ξαφνικά???........ουγκ ο ινδιάνος

Ανώνυμος είπε...

ο καθένας μας έχει μια ευκαιρία για να πιστέψει
Τον Αληθινό Θεό Τον Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

Το marketing που κάνουν έχει τα εξής αποτελέσματα: 1)Προετοιμάζει τα παιδιά μας να είναι ετοιμά για αυτά που πρόκειται να έρθουν.
2)Λόγω το οτι είναι "χύμα" πλέον, κάνει όλο και περισσότερο κόσμο (ενήλικες) να λέει "ε μαλακίες, αν ήταν έτσι θα έβγαζαν και παιχνίδι; χαζοί είναι;"

Είναι κάτι σαν την αρνητική διαφήμιση ας πούμε

Ανώνυμος είπε...

1,07 That's right!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε ουγκ ινδιανε λιγα καταλαβα, δε θα το παιξω ιδιοφυια. ξερω ομως στα σιγουρα οτι στις μερες αυτες που ζουμε σημαντικοτατο στοιχειο της πιστης μας ειναι η διακριση. νομιζω ειναι η λεξη κλειδι. τη δικη μου τη δουλευω αλλα οντας αγυμναστη χρειαζεται ακομα καθοδηγηση. ελπιζω οταν κληθουμε να σταθουμε αξιοι της ευλογιας του Θεου και να μη μας φανε ζωντανους τα παγανα και οι λυκοι
καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβασαι θα σε παρει ο αβρααμ στην αγκαλια του εσενα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δει κανένας τα παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση;; Θα ανατριχιάσεται με τις διαβολομορφές που βλέπουν τα παιδάκια. Ακόμα και ενήλικας θα τρόμαζε. Οι γονείς γιατί δεν κλείνουν το βρομοκούτι που μολύνει τα παιδιά του και να βάλει ένα ωραίο DVD με την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας να ξεστραβωθούνε τα παιδιά τους και να νοιώσουν ψυχική ανάταση;; Υπάρχουν πολύ όμορφα παιδικά!!! Γιατί τέτοια αδιαφορία;; Γιατί τα παραδίνουμε μόνοι μας στο χαμό τους;;; Μετά λέμε πως η νέα γενιά μεγαλώνει σαν σύγχρονοι γενίτσαροι. Εμ δεν φταίνε, απλώς εμείς αδιαφορούμε!!! Τι νομίζουν οι γονε'ίς;; Πως μόνο καθήκον τους είναι να τα ταϊζουν και να τα ντύνουν με σινιέ ρουχαλάκια;; Για πνευματική τροφή τι κάνουν;;;

Ανώνυμος είπε...

11:54 και εγω ειμαι 16 αλλα δεν βρισκω τιποτα υπερβολικο στα σχολια. σκεψου το εξης. οταν χειριζεσε εναν χαρακτηρα μπαινεις στην ψυχολογια του. αλλιως δεν μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι. οταν παιζεις call of duty προσπαθεις να σκεφτεις σαν στρατιωτης για το πως θα κινηθεις στην πιστα. οταν παιζεις αυτο το παιχνιδι πως θα σκεφτεις και τι συναισθηματα θα σου δημιουργει;
μικρασιατης

Anna είπε...

Ο αντίχριστος πουλάει και ό,τι πουλάει θα υπάρχει φυσικά. Όσο εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας έναν σούπερ ηρώα-σωτήρα να μας σώσει, πολλοί ακόμα αντίχριστοι θα έρθουν όπως έχουν έρθει και στο παρελθόν εδώ και 2000 χρονιά μετά την αποκάλυψη Ιωάννη. Κάθε εποχή έχει και τον αντίχριστο της, έναν Χίτλερ.
Η ασάφεια της προφητείας είναι βασική προϋπόθεση της ύπαρξής της αλλά και της εκπλήρωσής της, όχι μια φορά αλλά πολλές. Τα πράγματα γίνονται ευκολότερα όταν παραβλέπουμε το γεγονός ότι αυτές έχουν διαψευστεί όλες στο παρελθόν. Άραγε, πόσο τυχαίο είναι που η επίσημη Εκκλησία δεν παίρνει θέση στο θέμα των προφητειών...?

Anna είπε...

10:25 έχεις απόλυτο δίκαιο. Αν όμως όλοι οι γονείς απομακρύνουν τα παιδιά τους από την εικόνα αυτής της φρικαλεότητας που τα ταΐζουν τα βρομοκουτια, τότε πως θα επαληθευτεί η πίστη τους στις προφητείες για τον επερχόμενο χαμό του ανθρωπότητας ? Η διεφθαρμένη ανθρωπότητα πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί ώστε να αξίζει τον ερχομό ενός αντίχριστου, τα μύρια κακά και τέλος την κρίση του θεού. Κοίτα, δεν γίνεται να βγάλουμε την πίστη μας σκάρτη.

Ανώνυμος είπε...

12.10

Για ανέφερέ μας μια προφητεία που διαψεύτηκε.

Anna είπε...

Όλες οι προφητείες εκπληρώνονται. Μα όλες!
Καμία προφητεία δεν μας λέει με σαφήνεια ούτε το «πότε», ούτε το «τι ακριβώς θα γίνει».Η ασάφεια της προφητείας είναι βασική προϋπόθεση της ύπαρξής της αλλά και της εκπλήρωσής της, όχι μια φορά αλλά πολλές. Αυτή τη τακτική της ασάφειας χρησιμοποιείται από χαρτορίχτρες και καφετζούδες επίσης. Όταν η ασάφεια αυτή, εκτείνεται σε δύο άξονες: του γεγονότος και του χρόνου, πως μπορείς να τη διαψεύσεις? Ερμηνεύεις τη προφητεία όπως θέλεις, τη κολλάς εκεί που σου ταιριάζει και άμα δεν "εκπληρωθεί", δεν πειράζει. Έχεις όσο χρόνο θες μπροστά σου να την κολλήσεις αργότερα με τα γεγονότα.
Όσο από αντίχριστους να φάνε και οι κότες... Χίτλερ, Στάλιν, Νέρωνας, Καλιγούλας, οι Πάπες του μεσαίωνα, Ομπαμα, .....................ο,τι θες.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα οτι οι προφητείες και η Αποκάλυψη είναι αυτό που θα λέγαμε προγαμματικές δηλώσεις. Δηλαδή σχέδιο και οδηγίες πως να εφαρμοστεί. Γι'αυτό τους βλέπουμε πολλές φορές να τρέχουν να προλάβουν με κάποια γεγονότα, ώστε να πέσουν μέσα στις προφητείες. Δεν "βγαίνουν" οι προφητείες, απλώς αυτοί προσαρμόζουν τα γεγονότα στις προφητείες για να βγούν!!!

Εωσφόρος (Αυτός που φέρνει το φώς) είπε...

27 Μαρτίου 2011 10:33 π.μ.
Δηλαδή εσύ όποτε παίζεις ένα παιχνίδι μπαίνεις στη ψυχολογία του χαρακτήρα; Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος! Τα παιχνίδια είναι απλά διασκέδαση και τίποτα περισσότερο. Όσο για τα μηνύματα που δήθεν περνάνε, πρέπει να είστε πολύ ανασφαλείς όλοι σας...και τρομερά αδύναμοι χαρακτήρες με μηδαμινή προσωπικότητα.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, φαίνεται ενδιαφέρον και δε νομίζω να ασχοληθούν παιδιά μαζί του. Ελπίζω να το βγάλουν και σε X-box για να το τσεκάρουμε.
ΥΓ.: Όταν έρθει ο αντίχριστος (γιατί όχι αντιμωάμεθ, αντιδαλάι λάμα, αντιοτιδήποτε τέλος πάντων;) της βίβλου, στείλτε μου ένα μήνυμα για να μη το χάσω!!! Ξέρω, ξέρω, θα με αποκαλέσετε σατανιστή και θα πείτε οτι θα έρθει η ώρα μου να κριθώ από τον ένα και μοναδικό θεό, τον χριστό! Οπότε μη μπείτε καν στο κόπο!