Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Βόμβα: Να γιατί το διαπλεκόμενο mega δεν καλύπτει τα επεισόδια της Κερατέας!! βίντεο


Για να μοιράσετε το άρθο στο facebook αυτό είναι το λίνκ http://URLMask.net/?r=y0j 


Η εταιρία Άκτορ που έχει την αττική οδό και ποσοστό σε πολλά διόδια ανά την Ελλάδα ανήκει στον Κύριο Μπόμπολα. Ο κύριος Μπόμπολας ο μέτοχος του mega channel !! Η εταιρία του κυρίου Μπόμπολα είναι ο νονός των σκουπιδιών στην Ελλάδα. Έχει γίνει απευθείας ανάθεση στο έργο του γραμματικού που αφορά τα σκουπίδια και έμμεσα συμμετέχει στην Κερατέα!!! Είναι μεγάλες μπίζνες που έχουν στήσει με σκοπό να προχωρήσουν πανελλαδικά εισπράττοντας αρχικά 15 εκατομμύρια προκαταβολή. Το εργοστάσιο που κατέχει η εταιρία αποτελεί μονοπώλιο σε όλη την Ευρώπη. Μιλάμε για πολλά χρήματα και οι κύριοι έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα ζητήσουν τα λεφτά μόνο για ένα έργο, ιδιωτικοποιούν τα σκουπίδια και από δω και πέρα μέσω των δημοτικών τελών που είναι αιώνια και θα αυξηθούν θα τα κατέχει η εν λόγο εταιρία του Μπόμπολα σε συνεργασία με άλλες εταιρίες.
Μαζί τους έχουν μελετητικές εταιρίες οπού έχουν κάνει συμπράξεις με καινούργιες εταιρίες που από πίσω τους κρύβονται τράπεζες (lampard eurobank) Λάτσης Μπόμπολας και cia ... Ανοίγουν τρύπες δηλαδή και μετά από τρία χρόνια που θα πρέπει να κλείσει η τρύπα των ΧΥΤΑ θα πάνε σε άλλο μέρος όπως στην Μακεδονία στην Κρήτη κτλ.

Ο Σκάι που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον έχει κάνει το θέμα γαργάρα και παρουσιάζει τους πολίτες ως ταραξίες και φιμώνουν τον κόσμο που θέλει να παρέμβει στο δελτίο αλλά και στο ράδιο. Αυτοί δεν είναι μου μας έχουν πρήξει με το περιβάλλον τις λάμπες και τα δέντρα που πάνε και φυτεύουν σα χαζά;....
O Σκάϊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ που μας έχει πρήξει με την Δήθεν κλιματική αλλαγή και αγαπά το περιβάλλον τόσο και την ίδια ώρα καλύπτει κάθε χαζομάρα για την αλλαγή του καιρού ΕΛΕΟΣ.....



     Τι συμβαίνει και έχουν σιωπήσει τα μέσα; Που είναι ο πρετεντέρης ο μαχητής; Ο "Άντρακλας"; Tι συμβαίνει με το mega που σε διαφορετικές περιπτώσεις πάει πριν γίνει το συμβάν καν. Στη σύλληψη των πυρήνων της φωτιάς είχε πάει πριν γίνει η σύλληψη, εδώ τι έγινε ρε παπαγαλάκια του συστήματος;
anti-ntp.blogspot.com

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ἀφοῦ θέλει τόσο πολύ ὁ Μπόμπολας τά σκουπίδια ... δέν ἔχουμε παρά νά πηγαίνουμε νά τοῦ τά ἀφήνουμε στίς βιλλάρες του ! νά τά ἔχει καί ἀπό πρῶτο χέρι ... χωρίς μεσάζοντες !
Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

νωρις το καταλαβατε...πολλα χρονια τωρα συμβαινει αυτο

Ανώνυμος είπε...

κρατος τριτοκοσμικο, κατηγορια μπανανιας, μαφιοζοι τυπου κοζα νοστρα, ΜΑΤακια αβουλα για ψιχουλα......ουγκ ο ινδιανος.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας του Περικλή, του Αριστοτέλη, του Αισχύλου, του Σωκρώτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όλων των άλλων που έκαναν όλους εμάς τους χαζο-νεοέλληνες να είμαστε χαζο-υπερήφανοι και να καθεύδουμε τον ύπνο του δικαίου επί των δαφνών πού ουδόλως κοπιάσαμε ουδόλως πονέσαμε ουδόλως σεβαστήκαμε. Και ήρθαν όλοι αυτοί και όλες οι συμμορίες του είδους, παριστάνοντες τους δήθεν εθνοσωτήρες, τους δήθεν ειλικρινείς, τους δήθεν πατριώτες, για να κατασπαράξουν το σύμπαν και να ασελγήσουν παραφύσην και καταφύσην κατά πάντων και εκ του ασφαλούς (ασυλίες και αηδίες) γιατί αυτοί λέει, είναι και κανείς άλλος οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ!!!!. ΤΡΟΜΑΡΑΤΟΥΣ!!!!! και ακόμη δεν τους πετάξαμε στην θάλασσα για να γλυτώσουμε από την βρωμιά τους, αλλά φαίνεται πως ούτε και η θάλασσα δεν θέλει να δεχθεί τέτοια σκουπίδια γιατί ο νόμος της φύσης είναι ΙΣΧΥΡΩΤΕΡΟΣ και ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το αρχίδι είναι ο μπόμπολας ?

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

ναι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΟΣ τωρα στα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

na sas do stis ekloges ti tha kanete....
tora lete oti theloun mavrisma,otan tha erthi i ora tis psifou thelo na se do file tou PASOK

Ανώνυμος είπε...

Θα ειστε ενημεροι πως κινδυνευει η ακαδημια πλατωνος απο προδοτες πολιτικους οπως Αξιοτιμο πρωθυπουργο Κο Γ.Α.Π GAP μεταφρ. ( ΚΕΝΟΣ ) και καρχαριοεπειχειρηματιες.

Η αντιδραση κατοικων - συλλογων και ελληνων τους τελευταιους μηνες ειχαν σαν αποτελεσμα το παγωμα της εναρξης του σχεδιου για ισοπεδωση του αρχαιολογικου χωρου της ακαδημιας του πλατωνα στον κολωνο. Ο Μπομπολας και αλλοι καρχαριες διεκδικουν την γη του Πλατωνα για να δημιουργησουν εμπορικο κεντρο σε σημαντικο μερος της ακαδημιας, ενω το υπολοιπο θα γινει παρκο θαβοντας τον αρχαιολογικο αυτον χωρο τεραστιας σημασιας.
Θελουν να εξαφανησουν την ακαδημια του πλατωνα, που ειχαν παραμελησει τοσα χρονια!

Εν οψει οικονομικης κρισης και πανικου, ο Μπομπολας πηρε το πρασινο φως απο την υπουργο και ετοιμαζει να μπει στον αρχαιολογικο χωρο, παρα τις αντιδρασεις των κατοικων και διαφορων συλλογων οπως προανεφερα, οι οποιοι μεσα απο συνελευσεις απεριψαν το σχεδιο της πολιτειας που τασσεται υπερ των συμφεροντων (οπως παντοτε).

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Ολοι μαζι θα αντιδρασουμε στην ισοπεδωση της Ακαδημιας... την ισοπεδωση των αξιων και των ιερων μας... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τα συμφεροντα να αφανισουν μια ακαδημια που λειτουργησε σχεδων Χίλια χρονια ,και που προσεφερε φως και σοφια στον αρχαιο κοσμο...

Εχουμε υποχρεωση σαν άνθρωποι σαν έλληνες και σαν πολιτες του κοσμου να διαφυλαξουμε την κληρονομια τετοιων προσωπικοτητων , γιναντων του πνευματος και της φιλοσοφιας, ειδικοτερα οταν προκειται για τους προγονους μας.

Δεν θα αφησουμε προδοτες πολιτικους παπανδρεου Γ. και Σαμαρας Α. που μας εχουν καταστρεψει , να κλεινουν συμφωνίες με μεγαλοεπιχειρηματιες και να ρημαζουν τα ιερα μας!
Ο φασισμος τους δεν θα περασει!

Ανώνυμος είπε...

ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ FACE BOOK ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ;Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΕΘΕ.ΠΡΩΗΝ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ;ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Η ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΠΩΣ ΠΥΡ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.
ΣΔ.ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.ΠΟΥ Η ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ Η ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ
9ΩΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
0

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπόμπολας έρχεται η Μέδουσα;;;;

Ανώνυμος είπε...

RE TON SKATOGERO DEN EXEI KATALABEI AKOMA OTI TA SKOYLIKIA POY TRONE TOY FTOXOYS THA FANE KAI AYTON STON TAFO POY THA TON PETAXOYN (ALA MALON THA EXEI THPOTA REMPESKEDES GIOYS STO AMERIKA)...
REEEEEEEE SKATOGERE ME ADEIA XERIA HRTHES STH ZVH ME ADEIA XERIA THA FYGEIS TA LEFTA THA TA FANE OI XARAMOFAIDES KAI THA XEZOYN STON TAFO SOYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

1. μπομπόλια - μπόμπολας όνομα και πράγμα
Ορισμός:
Λήμμα:
Τα αρχίδια. Μπορεί να τα υποκαταστήσει σαν λέξη σε όλες τους τις σημασίες, δίνοντας εκφραστικά ένα διαφορετικό, συνήθως ηπιότερο, αποτέλεσμα.

Μερικές συνήθεις χρήσεις του όρου, πιο συγκεκριμένα:

1. Μπορεί να σημαίνει απλά τους όρχεις.

2. Ως συνώνυμη των απαξιωτικών για αντικείμενο, πρόσωπο ή κατάσταση μούφα, μάπα, πίπα, κόφα, απάτη.

3. Στην έκφραση αδιαφορίας «στα μπομπόλια μου» ως απόλυτα ισοδύναμης της «στ' αρχίδια μου».

4. Για να καταδείξει ανδρισμό ή και αποτελεσματικότητα. Βλ. νάνος, αλλά με κάτι αρχίδια να, γκόμενα με αρχίδια, μηχάνημα μ' αρχίδια.

Ελλάδα είναι... είπε...

Η δική μου απορία είναι η εξής: τις φωτό αυτές τις είχαν στα χέρια τους οι καταγγέλοντες δημοσιογράφοι πριν τις εκλογές. Γιατί δεν μας τις έδειχναν τότε? Για μια φορά ακόμα μας αποδεικνύουν πως γνωρίζουν τα πάντα αλλά τα βγάζουν στην δημοσιότητα ανάλογα με τα συμφέροντα τους την στιγμή που αυτοί θέλουν για ιδίων όφελος και όχι για την ενημέρωσή μας! Εαν τα βγάλουν....

Ανώνυμος είπε...

βγαλτε επιτέλους αυτή τη σκατόφατσα απ τη σελίδα

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα ψοφισει ο αλιτησ να το γιορτασω...

Ανώνυμος είπε...

μπομπολα ΑΡΧΙΔΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

psofa pousti..... exeis piei to aima tou kosmaki...palio lamogio kologere tou kerata...

maniatissa είπε...

Ηθελα να ηξερα ολοι εσεις που χρησιμοποιειτε λατινικους χαρακτηρες για να γραψετε ελληνικα, δεν ειστε Ελληνες???Δεν εχετε παει σε ελληνικα σχολεια????Δηλαδη, για να καταλαβω γιατι θα τρελαθω με αυτη τη λογικη του παραλογου!!!! Κραζουμε ολα αυτα τα ελεεινα υποκειμενα για τις πραξεις τους που υπονομευουν την Ελλαδαρα μας και την ιδια στιγμη κατακρεουργειτε οτι οι αλλοι λαοι ζηλευουν, την γλωσσα μας, τον πολιτισμο μας!!Να γιατι δεν θα μπορεσουμε ποτε να προχωρησουμε μπροστα!!!!Απο εμας εξαρταται κι εσεις θαβετε την ιδια μας την ταυτοτητα!!!!Τι κριμα πραγματι!!!!Το πετυχαινουν τον στοχο τους ολοι οι "μεγαλοι" κι εσεις ταχα αντιδρατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Πίσσα και πούπουλα στους προδότες..σφαγή του Μπόμπολα και των ομοίων του στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό..γαμήστε τους χωρίς σάλιο!

Ανώνυμος είπε...

ta idia skata (afou milame gia skoupidia...kathe loghs) tha katanthsei sthn ellada opws kai syhn italia.!! xronia twra kai kala prospathoun na lysoun to provlima sthn napoli (campania) alla ola ta skoupidia toxika kai oxi mono ta pane ekei gia thapsimo.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπόμπολα, Παλιόμουνο του κερατά, η Νεκροφόρα δεν έχει κοτσαδόρο για να βάλεις και το τρεϊλερ να σου κουβαλίσουν και τους καναπέδες από ψωλόδερμα.
Αν υπάρχει άλλη ζωή, θα σε βρούμε εκεί επάνω και θα σου γαμίσουμε το ταμτιριρί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο παραπανω ,γραφετε ελληνικα ρεεε κι ασ μην ξερετε ορθογραφια