Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η Μυστική Ιστορία της Ανθρωπότητας



Αυξάνουν με καταιγιστικό ρυθμό οι ενδείξεις και τα αρχαιολογικά ευρήματα που μετακινούν τις απαρχές της ανθρώπινης ιστορίας πολλές χιλιετίες πιο πίσω. Το κυριότερο, κλυδωνίζουν την κατεστημένη ιστορική θέση της γραμμικής ιστορίας.
Δηλαδή της ιστορίας που στηρίζει τη θεωρία ότι ο άνθρωπος ξεκίνησε από τον πίθηκο και η σημερινή εποχή είναι το ανώτατο τεχνολογικό στάδιο που έφτασε. Δυστυχώς τα αρχαιολογικά ευρήματα διαφωνούν κάθετα.
Όταν εντοπίζονται ακριβέστατοι χάρτες 12.000 ετών και τεχνολογικά ευρήματα πολλών χιλιετιών προ Χριστού τότε η θεωρία της....
γραμμικής ιστορίας δε μπορεί να σταθεί λογικά.

Τα ευρήματα οδηγούν με τεκμηρίωση στο συμπέρασμα ότι κάποτε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια υπήρξε ένας παγκόσμιος ανώτερος πολιτισμός ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς , πιθανόν από πλανητική καταστροφή και δεν απέμεινε σχεδόν τίποτα που να θυμίζει την ύπαρξή του.
Πριν μερικές δεκαετίες όποιος θαρραλέος τολμούσε να ξεστομίσει αυτή τη θεωρία το επιστημονικό κατεστημένο τον λοιδορούσε ως φαντασιόπληκτο.
Δυστυχώς για αυτούς τα πανάρχαια ευρήματα ανασκάπτονται πλέον με αυξανόμενους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και οι μομφές για φαντασιοπληξία αντικαταστάθηκαν από τη φράση “δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση “. Τουλάχιστον πρόκειται για μία πιο έντιμη θέση από τους επιστήμονες.
Παρακολουθείστε το πρώτο video της σειράς (ακολουθούν άλλα τέσσερα) “η κρυφή μας ιστορία” του Κλάους Ντόνα.



πηγή