Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λαθροτατιάνα τσιράκι του συστήματος (με αριστερά μυαλά και δεξιές τσέπες) στον κόσμο της.


ΒΙΝΤΕΟ: Η έκρηξη της Τατιάνας Στεφανίδου για την επίθεση του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη!anti-ntp.net: Τέτοια αγωνία δεν βλέπαμε να έχεις Τατιάνα μου όταν γέροι συνταξιούχοι γινόντουσαν τόπι στο ξύλο.

  Ο έντονος διάλογος της παρουσιάστριας με τον Γιώργο Τράγκα στο «ΜΙΛΑ» για το περισταστικό του Ηλία Κασιδιάρη με τη Λιάνα Κανέλλη! H Τατιάνα Στεφανίδου μετά το απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με ...
πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «ΜΙΛΑ», όπως αναφέρει το zappit.gr Με καλεσμένο της εκπομπής τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος υποστήριζε πως το θέμα της ημέρας δεν είναι η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, αλλά οι καρκινοπαθείς που μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους… Η έκρηξη της Τατιάνας ήταν άμεση εναντίον του Γιώργου Τράγκα υποστηρίζοντας πως για εκείνη είναι μέγα θέμα ο ξυλοδαρμός της βουλευτού του ΚΚΕ!




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην πρωτη την ...τανα θα πετουσα και το ποτηρι και στην δευτερη ακομα θα την βαρουσα. να γιασει το χερι του κασιδιαρη. ΧΑ εχετε αλλη μια ψηφο και απο εμενα.

Ανώνυμος είπε...

η ρωσοτατιανα πληγωθηκε..

Ανώνυμος είπε...

αληθεια τατιανιτσααα?????? τον βουλευτη της χρυσης αυγης που τον πλακωσανε στο ξυλο??? για αυτον ομως δεν χτυπιοταν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

παρτε αλλη ΜΙΑ ΨΗΦΟ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι Χρυσή Αυγή και ούτε την ψηφίζω, αλλά η βλαμμένη η Τατιάνα καίγεται να τα χώσει στην Χ.Α γιατί τις προάλλες ένας της Χ.Α. την έγραψε και δεν πήγε στην εκπομπή της όπως είχαν συμφωνήσει....Ναι βρε άχρηστη πρώτο θέμα είναι ο κοσμάκης που δεν έχει φάρμακα κι όχι οι πολιτικοί που πλακώνονται λεκτικά και κανονικά!!! Ούστ!!!

Ανώνυμος είπε...

οξω ΜΩΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ.
ΜΙΛΗΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΟΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΕΣ...
ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ,ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΑΝ ΕΒΛΕΠΕ 3-4 ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ..
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος δεν βιώνει μία κατάσταση δεν μπορεί να γνωρίζει τις συνέπειές της... Επομένως, η "κυρία" Τατιάνα Στεφανίδου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... και όχι τίποτα άλλο... θέλει να υπνωτίσει και εμάς! Αλλά φτάνει πια... ο ελληνικός λαός ξυπνάει... τα χαστούκια που μας ρίζνει καθημερινά η ζωή ποιος τα βλέπει; Τις άθλιες συνθήκες ζωής του ελληνικού λαού ποιος τις υπολογίζει; Το γεγονός ότι φοβάμαι, ως γυναίκα, να κυκλοφορήσω μόνη το βράδυ στον δρόμο, ποιος θα το χειριστεί; Δυστυχώς, δεν μένω στα Βόρεια Προάστια και η περιοχή μου είναι φημισμένη για την εγκληματικότητά της. Κ. Τατιάνα και όλοι οι υπόλοιποι πουλημένοι δημοσιογράφοι... ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Μπράβο σας! Ο νεοπλουτισμός σας έχει κάνει απάνθρωπους... αλλά όλα θα τα βρείτε μπροστά σας! Ωστόσο, ένα αληθινό μπράβο σε όσους έχουν ξυπνήσει... δεν εγκρίνω την σωματική βία αλλά θεωρώ ότι εδώ χρειάζεται διότι ο συνεχής διάλογος δεν οδήγησε πουθενά... ας "φάτε" κι άλλες λοιπόν... πιο δυνατές μάλιστα! Τα δικά σας σωματικά τραύματα θα επουλωθούν... τα δικά μας ψυχικά τραύματα θα επουλωθούν ώστε κάποια στιγμή να σταθούμε στα πόδια μας ή θα μας στιγματίσουν για όλη την μοναδική ζωή μας;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ