Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ



Στο 5% έβγαζε τον Καμμένο το Φίμωτρο... Μιλάμε για φοβερές προβλέψεις! Οι ξεφτίλες πανυγηρίζουν που πιάσαν ένα εκκατομύριο κλικς και ευλογούν τα γένια τους. Στήριξαν τον δικομματισμό όσο δεν πήγαινε.. Έχουμε κρατήσει αρχείο για όλα αυτά και θα βγάλουμε στην φόρα.. Και τότε Γιάννη μου, θα γελάσει ο κάθε πληρωμένος.. εεε.. ο κάθε πικραμένος ήθελα να πω!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΟ(Υ)ΤΡΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ?ΕΛΕΟΣ......

koursaros είπε...

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......................ΝΙΚΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΟΣ ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΝΤΟΡΑ...............ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΘΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ..........ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ.........ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ..............ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΣ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΚΕ..
Ε , ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ε, ΟΧΙ ΟΧΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν έγκυροι πολιτικοί ρεπόρτερς, οι τραμπούκοι της δημοσιογραφίας, τα παπαγαλάκια του δικομματισμού, αυτοί που δεν θέλουν ν' αλλάξει τίποτα για να συνεχίσουν να κάνουν ανενόχλητοι τη βρώμικη δουλειά τους εις βάρος όλων των υπολοίπων πήραν επιτέλους την απάντηση που τους άξιζε.

maria είπε...

ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ,ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΤΟΡΗΧΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΛΙΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Σαν αντικειμενικο μπλογκ που λετε πως ειστε...
με αξιοπιστες δημοσκοπησεις...
μπορειτε αραγε να δημοσιευσετε τη φωνη ενος απλου Ελληνα;;;
Που ειναι αλλωστε και καθημερινος αναγνωστης σας...
Κι οχι μονο αλλα στη διαμαχη με το μεγκα...θυμαστε αραγε;;;
Μεσω του μπλογκ κακομυγα πηρε ανοιχτα θεση υπερ σας!!!
στο ονομα φυσικα της ελευθεριας του λογου...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΑΧΑΛΟΣ...ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=0w_ARtFoPd8&feature=relmfu


Το παραπάνω μέιλ το εστειλα στο φιμοτρο 1 Μα'ι'ου 2012...

Ακολουθει η απαντηση απο το φιμοτρο...
"Επειδή ρε φίλε δεν σου αρέσουν οι δημοσκοπήσεις φταίμε εμείς; Επειδή ο Καμμένος που είναι φίλος μας εμφανίζεται στο 5% θα πρέπει να τον εμφανίσουμε μαϊμουδιές στο 10% Τι λογική είναι αυτή;
Fimotro"
Τα συμπερασματα δικα σας...
Οι Μασκες ολων των λαμογιων εξακολουθουν και πεφτουν...