Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Στη Μέρκελ ο Ολάντ...


Η Ανγκελα Μέρκελ θα δεχθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Βερολίνο τον Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος θα έχει αναλάβει το πρωί της ίδιας ημέρας την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ...


"Δε θα πρόκειται για συνάντηση λήψης αποφάσεων, αλλά για συνάντηση γνωριμίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, για την οποία είχαν κάνει λόγο χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων συγκλίνουσες πηγές, οι δύο ηγέτες θα έχουν συνάντηση εργασίας στις 18.30 (ώρα Βερολίνου) και στις 19.45 θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου, είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ σπεύδοντας να προσθέσει: "Η κα.Μέρκελ είναι ευτυχής με την προοπτική της στενής της συνεργασίας με τον Φρανσουά Ολάντ".

Ο Φρανσουά Ολάντ δεν θα είναι προσκεκλημένος της καγκελαρίου σε δείπνο, αντίθετα με τις πληροφορίες των πηγών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Real.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες και πολιτικούς.

Αγαπητοί κύριοι Ευρωπαίοι διαχειριστές της πολιτικής ετυμηγορίας των Ευρωπαϊκών λαών.

Οι Γερμανοί πολιτικοί αρχηγοί για
2η φορά μέσα σε 70 χρόνια
ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟ,
με όπλα αυτή τη φορά το «χρήμα» και σε αγαστή συνεργασία με τους παγκόσμιους τοκογλύφους, προσπαθούν να καταστρέψουν έναν ολόκληρο λαό.
Τους αληθινούς λόγους που το κάνουν αυτό,οι ίδιοι μόνο,μέσα στη καρδιά τους γνωρίζουν…

Όπως ωμά η ίδια,ως γνήσια απόγονος των Γερμανών του Γ΄Ράιχ,αλλά παραδόξως συμπαθέστατη στο πρόσωπο, Αρχικαγκελάριος της καγκελαρίας του Δ΄Ράιχ Angela Merkel παραδέχτηκε:

"ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ"…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή με απλά λαϊκά λόγια μας λένε οι Γερμανοί:

Αφού καταφέραμε και σας «σακουλιάσαμε» μέσα στο Ευρώ και την Ε.Ε.
και κάναμε «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ» για να υπερχρεωθείτε,
(τους Βρετανούς ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ το νόμισμα τους, για χαζούς τους περάσατε;)
τώρα θα σας καταστρέψουμε πλήρως, ως «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους λαούς που δεν θα τηρούν αυτά που τους λέμε, μέχρι να καταστρέψουμε και να υποδουλώσουμε και αυτούς.!!!!!!!!!

Ο ορισμός της ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ δηλαδή……….!!!

Και απορώ πώς συμπράττει σε κάτι τόσο τερατώδες η «Ευγενής» Γαλλία !!!
Απορώ επίσης πώς ο Γερμανικός λαός ξεχνάει τόσο εύκολα τις καταστροφές που προξένησε στους λαούς της γης και στον εαυτό του, τον αιώνα που μόλις μας πέρασε, απεμπολώντας κάθε φορά 2 από τα φυσικά χαρίσματα που του χάρισε ο Θεός,
την δικαιοσύνη και την τιμιότητα
και στην αυγή της 3ης χιλιετηρίδας από την Γέννηση του Σωτήρα της Ανθρωπότητας Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, νικούμενος ξανά από τον καταστροφικό εγωισμό του χρησιμοποιεί και πάλι, δυστυχώς για την ανθρωπότητα ,τα άλλα 3 χαρίσματα του, την δύναμη λέγω, μυαλού και σώματος και την «εργατικότητα» του, για να καθυποτάξει και υποδουλώσειτους αδελφούς του Ευρωπαίους !...

Εύχομαι ο χρησιμοποιούμενος και στην ουσία αδικούμενος πιο πολύ από όλους και δυσφημιζόμενος από τους εκάστοτε ηγέτες του, υπερήφανος γερμανικός λαός,που ο ίδιος όμως τους αναδεικνύει στην εξουσία ,να αλλάξει νοοτροπία μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του, και να γίνει ένας λαός που θα δουλεύει για το καλό όλης της ανθρωπότητος, μέχρι να λάβουν και αυτοί ως Έθνος την ανταμοιβή τους και σε αυτή τη ζωή και στην άλλη την αιώνια, από τον Δικαιοκρίτη και Παντοδύναμο Θεό.

Πάντα υπάρχει ελπίδα για όλους.
Και για εμάς και για εσάς.

Ο Αληθινός Θεός και Πλάστης και Δημιουργός όλων μας,Ιησούς Χριστός
να μας φωτίσει και να μας σώσει όλους.
Ηγέτες και πολίτες.
Αμήν.


+δ.Κ.Π.+