Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Επί ποδός …«πολέμου» η ΝΔ


Η χθεσινή ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, έμοιαζε περισσότερο με πρόβα τζενεράλε της προεκλογικής περιόδου και των διλημμάτων που θα μπουν σε αυτήν από τον κ. Σαμαρά σε μία ακόμη προσπάθειά του να οροθετήσει τη...
διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις «φιλοευρωπαϊκές και αντιευρωπαϊκές δυνάμεις» στοχεύοντας ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς «ασχολήθηκε» ελάχιστα με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ αντίθετα αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στον Αλέξη Τσίπρα και στη στάση που κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών. Άλλωστε και οι νέες μετεκλογικές δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των εκλογών αν αυτές όντως γίνουν θα είναι και πάλι η ΝΔ με αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ύστατη προσπάθεια για τη δημιουργία κυβέρνησης θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια αν και ουδείς στη Λ. Συγγρού τρέφει αυταπάτες για το πόσο μεγάλες πιθανότητες έχει να συμβεί κάτι τέτοιο παρά τα κελεύσματα και τις πιέσεις από τις Βρυξέλλες που καθημερινά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Στη Συγγρού πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που γκρινιάζουν για τα αποτελέσματα της κάλπης, ενώ σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει με το άνοιγμα της δεξιάς «πολυκατοικίας» και αν όντως Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη και Μάνος επιστρέψουν στην Νέα Δημοκρατία. Μέχρι στιγμής ο μόνος ξεκάθαρα αρνητικός φέρεται αν είναι ο κ. Μάνος, ο οποίος προτιμά μία συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάπου κουραστήκαμε να βλέπουμε Αρούληδες, Κακλαμανούλιδες Φούφληδες, Φούστιδες, Κούληδες, Λυκουρέντζους, Μίλτους και λοιπούς φελλούς και ουτιδανούς που χρονια τωρα ταλαιπωρούν το κόμμα και αρμέγουν το Κράτος.

Τελικά ο Σα(χλα)μάρας αποδεδείχθηκες ολίγιστος…

Αντωνάκη το μήνυμα που σου έδωσαν οι εκατοντάδες χιλιάδες απλοί, μη κομματικοί πολίτες που σε ψήφισαν, δεν ήταν αρκετά ηχηρό και χάθηκε μέσα στον βόρβορο των αυλικών και των ασπόνδυλων, αρπαχτικών που σε περιτριγυρίζουν .

Αντώνη συμβιβάστηκες με τους κ-ω-λο-νακιώτες πισωγυριστούς, γνωστούς ουτιδανούς , προδίδοντας τις προσδοκίες μας και τα όνειρά μας .

Όλους αυτούς και μερικούς άλλους σαν τον Αρούλη, τον Φούφλη και τον Κούλη καταψήφισε ο Ελληνικός Λαός και το 2009 .

Ανέχθηκες τους γνωστούς “κλεφταρματωλούς” και δεινόσαυρους της παράταξης αγνοώντας ότι η Κοινωνία τους είχε απαξιώσει οριστικά.

Αντώνη, οι φθαρμένοι πρώην υπουργοί μιας Καραμανλικής - Μητσοτακικής Κυβέρνησης οικτρά καταδικασμένης στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ,δεν μπορούν ν’ αποτελέσουν το εφαλτήριο για το αύριο, ούτε να σηματοδοτήσουν την πορεία προς το καινούργιο που μας υποσχέθηκες.

Με αυτούς τους διεφθαρμένους, αποτυχημένους και χοντροπαρμένους θα έπαιρνες αυτοδυναμία μόνο για τις πτέρυγες του Κορυδαλλού.