Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Νέο "χαράτσι" από τη ΔΕΗ


Νέο χαράτσι στους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος επιβάλλει η ΔΕΗ, μέσω αύξησης των εγγυήσεων σύνδεσης, η οποία μπορεί να φθάσει μέχρι και σε εξαπλασιασμό της αξίας της μηνιαίας κατανάλωσης.


Η ΔΕΗ, μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στην οικονομική επιβάρυνση από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, η αξία των οποίων ξεπέρασε το 1,2 δις. ευρώ, κυρίως μετά την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων, προχωρά σε νέα εισπρακτικά μέτρα, επί δικαίων και αδίκων, προκειμένου να μπαλώσει όπως όπως τις χαώδεις τρύπες στα οικονομικά της.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόταση που απέστειλε η ΔΕΗ προς τη ΡΑΕ, ζητά την αύξηση του ποσού που καταβάλλουν οι καταναλωτές ως εγγύηση για την ηλεκτροδότησή τους, σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται καθυστερήσεις στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και, το κυριότερο, κάθε φορά που αναπροσαρμόζονται τα τιμολόγια.

Πηγή: Ελ. Τύπος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκβιαστές, ανθέλληνες, μισάνθρωποι, με τις μαλακίες που κάνετε στο τέλος δε θα σας πληρώνει κανείς. Πάρτε το χαμπάρι, ο κόσμος δεν ενδίδει στους εκβιασμούς σας πλέον, από τη μια «ξυπνάει» και από την άλλη δεν έχει. Βάλτε 50πλάσια εγγύηση για καλύτερα αποτελέσματα γκασμάδες.