Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Επέστρεψε ο Τσάβες


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες επέστρεψε χθες τη νύχτα στο Καράκας, όπου ανακοίνωσε "το τέλος και την επιτυχία" της θεραπείας για καρκίνο στην οποία υποβαλλόταν στην Κούβα.



"Πρέπει να σας ενημερώσω ότι τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των ακτινοβολιών", δήλωσε ο Τσάβες κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Καράκας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ταρέκ Ελ Αϊσάμι είχε πυροδοτήσει φημολογία την Τρίτη, όταν δήλωσε ότι ο Τσάβες επρόκειτο να επιστρέψει εντός ολίγων ωρών στη Βενεζουέλα, κάτι που δεν έγινε.

Ο 57χρονος Τσάβες υπεβλήθη πέρυσι σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση καρκινικών όγκων και επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες στο πλαίσιο της θεραπείας του.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν αποκάλυψε ποτέ τον τύπο του καρκίνου από τον οποίο πάσχει ούτε τις εκτιμήσεις των γιατρών του και καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών (7 Οκτωβρίου) υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ

1 σχόλια:

koursaros είπε...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ, ΝΙΓΗΡΙΑ, IΡΑΝ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ)ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ (ΠΑΝΕΤΤΑ, ΚΑΝΤΑΦΙ, ΣΑΧΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ…)ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ................ΥΠ’ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ (0.02 ΣΕΝΤΣ ΤΟ ΛΙΤΡΟ)………….ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΟΧΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.