Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Θα γίνει χαμός κύριε Κουβέλη" μήνυμα αναγνώστη


Καλησπέρα συνέλληνες. Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δήθεν ακυβερνησία και τον τρόμο που... σπέρνουν τα απανταχού παπαγαλάκια και οι λοιποί εγκληματίες. Κύριε Κουβέλη εγώ προσωπικά ψήφισα το κόμμα σας ελπίζοντας σε μια πιο αντρίκια συμπεριφορά απέναντι στους δολοφόνους του έθνους μας. Είμαι 26 ετών και όπως πολλοί συνάνθρωποι μου είναι τουλάχιστον απογοητευμένοι...
με την κατάσταση στη χώρα αυτή. Δεν ανήκω ούτε άνηκα ποτέ σε καμία παράταξη πολιτική ούτε ήμουν ψηφοφόρος κανενός. Ούτε και υπηρέτησα ποτέ κανένα συμφέρον. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να συνδράμετε με πραξικοπηματικό τρόπο στον τελειωτικό αφανισμό της χώρας μας. Ντροπή σας και μόνο που μιλάτε με τους προδότες μας. Η ψήφος μου πήγε απόλυτα χαμένη. Είστε προφανώς δοσίλογος και εσείς μιας και ανήκατε στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ χρόνια και έρχεστε να το αποδείξετε με αυτά που κάνετε. Να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε το λαό άλλο πια γιατί ο λαός κορόιδα σας έχει δώσει τη δύναμη που έχετε και σας πληρώνει καθημερινά. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αρνηθείτε παράνομη κυβέρνηση συνεργασίας και ζητήστε και εσείς εκλογές ώστε να δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στους οικονομικούς δολοφόνους που κλέβουν τις ζωές των λαών. Κι αυτό που σας λέω να το κάντε τώρα πριν χυθεί αίμα στο δρόμο για άλλη μια φορά. Φτάνει πια η αλητεία. Το γνωρίζω ότι όλο το πολιτικό σύστημα τρώει καλά από τις επιχορηγήσεις τις κρατικές αλλά να ξέρετε πως τη δύναμη του λαού όποιος την αψήφησε στο παρελθόν μόνο χαμένος βγήκε. Εμπρός λοιπόν ή συμμορφωθείτε ή για πάντα να σιωπήσετε και να εξαφανιστείτε αν πρώτα δεν το κάνει ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές που ελπίζω να έρθουν. Σας έχουν καταλάβει όλοι πάρτε το χαμπάρι. Ντροπή σας και πάλι. Καληνύχτα Ελλάδα.


Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχες! Σαν κι εσένα, 1 στους 2 Έλληνες με την ψήφο τους ή την αποχή τους συντήρησαν και ενθάρυναν τους μαστιγωτές τους γιατί δεν χρησιμοποίησαν αυτό που έχουν ανάμεσα στ' αυτιά -με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε όλοι.

Πριν ψηφίσεις, α) διάβασε τις θέσεις κάθε κόμματος και υποψηφίου, β) τσέκαρε τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα και τι σφάλματα έχει κάνει γ) πως σκοπεύει να υλοποιήσει ότι προτείνει ή υπόσχεται. Αν δεν έχει αναλυτικό σχέδιο είναι απλά ύποπτος και τυχοδιώκτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.