Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έτσι μάλιστα.... έχουν μια χρησιμότητα....


ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ANTI NTP YΠΕΡΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΙΓΟ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ????? ΤΟ ΣΑΘΡΟ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!! ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΛΟΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!! ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξεχασες να μας πεις οτι τα ρουχα που κρεμαει η θειτσα ειναι οι ρομπες της σημερινης μας "δημοκρατιας".

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ

koursaros είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ- ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚIΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ................ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ………………….ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΧ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).

Ανώνυμος είπε...

TA ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΣΨΥΟΚΑΜΠΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τους ψήφισα και θα τους ξαναψηφίσω.