Σάββατο 12 Μαΐου 2012

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει φονικό χιούμορ


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:..


“Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κοινοβουλευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με…αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.
Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να “καθαρίσουν”.
Φουσκωτοί; Ιδανικοί για την περίπτωση.
Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα“.
Απλά και λαϊκά πράγματα.

Πιο απλά και πιο λαϊκά δεν γίνεται. “ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ” ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ. Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές. Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε…

Τι να κάνουμε;…

Ας τους αντέξουν.

Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.

Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων…

Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν…

Τώρα να δούμε τους μπρατσομένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κοινοβουλίου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!

Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες.

Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.

Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.

Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.

Έστω και για μια στιγμή.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.

Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά).

Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.

Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε; …

Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν…) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.

Ψήφος σκληρή αλλά και ψήφος ορθή, με το ένστικτο επιβίωσης του Ελληνισμού: 7% στη Χρυσή Αυγή. Επικράτηση του “αντιμνημονίου” από δεξιά και από αριστερά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Θα προκύψει η πιο ενδιαφέρουσα βουλή στην ιστορία.

Η Ελλάδα οδηγεί ξανά τις παγκόσμιες εξελίξεις (ο Μαρκ Μαζάουερ θα επαληθευθεί πιο γρήγορα απ’ ότι και ο ίδιος θα φανταζόταν, και σε πολλαπλά επίπεδα…)"
 kostasxan

16 σχόλια:

Pidgey είπε...

Ναι εντάξει!!! Αν έχει τόσο "φονικό χιούμορ" ο λαός, να εύχεται να μην δει το "φονικό χιούμορ" της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση της χώρας! Τους είδαμε τάχα μου τους αυτοαποκαλούμενους "εθνικιστές" πως χαιρετούσαν ναζιστικά όταν πήραν το 7% στις εκλογές! Άλλο "εθνικισμός" και άλλο "εθνικοσοσιαλισμός". Που να ζούσε τώρα ο παππούς μου που πολέμησε τους ναζί στον Β Παγκόσμιο πόλεμο και να έβλεπε σήμερα αρκετά από τα εγγόνια του να ψηφίζουν τους ναζί για να μπουν στη Βουλή! Τραγική ειρωνία και μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.

ΔΡ Νικος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΣΤΟΝ Pidgey ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΕΧΙΑ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑΔΗΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑ!!!

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε παραμυθα χαρρυ κλυν χρυσαυγιτη.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε παραμυθα χαρρυ κλυν χρυσαυγιτη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται για "φονικό χιούμορ", ούτε κατά διάνεια! Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δεν είναι! Τους χρυσαυγίτες τους ψήφισαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία πιτσιρικάδες. Αυτούς τους πλεύρισαν οι "νταήδες" της Χ.Α στα σχολεία της χώρας και τους πηραν με το μέρος τους προσφέροντας προστασία -λειτούργησαν σιωπηλά και ύπουλα.Η έλλειψη παιδείας και σωστής ανατροφής από την οικογένεια -κυρίω λόγω έλλειψης χρόνου αφοσίωσης των γονέων, όπως και η ψευδαίσθηση των παιδιών ότι έτσι θα αντιδράσουν σε αυτό που θέλουν οι γονείς τους, έκανε το έδαφος πρόσφορο για παραπλάνηση από τους δήθεν μάγκες και νταήδες προστάτες, στους αποχαυνωμένους πιτσιρικάδες. Αλλά ως γνωστόν, "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνων". Το ποσοστό που τους ψήφισε ως αντίδραση στη ανεξέλεγτη λαθρομετανάστευση είναι πολύ μικρότερο.

Για να μη ξεχνιόμαστε:

1.Το όνομα Χρυσή Αυγή αναφέρεται στη βίβλο του Σατανά!
Οι Χρυσαυγίτες είναι δηλωμένοι ανθέλληνες, σατανιστές και ναζιστές.
Στο περιοδικό της Χ.Α της δεκαετίας του 80 υπάρχουν φωτογραφίες με το Μιχαλολιάκο και υπογεγραμμένα απο τον ίδιο ανθελληνικά και σατανιστικά άρθρα του, καθώς και ποιήματα όπως το "Ωδή στο Σατανά".
Είναι σίγουρο ότι τα περιοδικά θα βγουν σύντομα στη φόρα για να δούν οι ψηφοφόροι της Χ.Α τι ακριβώς ψήφισαν! Μια πρώτη κίνηση έγινε σε μια συνέντευξη προχθές -στο Α νομίζω, που έδειξε ένα αντίγραφο του περιοδικού με τέτοια άρθρα.

2. Οι χρυσαυγίτες ΔΕΝ είναι εθνικιστές. Είναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ. Οι Ναζιστές πιστεύουν στην ανωτερότητα της φυλής -της Άριας συγκεκριμένα.Τους Έλληνες τους έχουν γραμμένους γι' αυτο είναι και ανθέλληνες.

3. Είναι υποκινούμενοι και το παίζουν εδώ εθνικιστές για να μαζέψουν ψήφους ώστε να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους.

Ανώνυμος είπε...

12:07,προτιμας τος μασσονικους χαιρετισμους ? τα φιλακια και τις υποκριτικες αγκαλιτσες απο τους μη νεοναζι?και ο παππους μου πολεμησε τους γερμανους.σημερα ομως αν ζουσε και ετρεμε πως να παει απο το σπιτι του μεχρι την τραπεζα για τη συνταξη μη τυχει και του επιτεθει κανεις πακιστανος ,ινδος, νιγηριανος κι ολο το κακο συναπαντημα,τι λες δεν θα προτιμουσε τους φουσκωτους της χρ. αυγης να τον συνοδευσουν ? γιατι οσοι πολεμησαν τοτε για μια ελευθερη πατριδα και οσοι πεθαναν, σιγουρα δεν περιμεναν τοση σκλαβια και τοσο τρομο να τους παγωνει την ψυχη στην αποσταση σπιτι τραπεζα σπιτι καφενειο .Αν ζουσε ο παππους σου στο προσωπο καθε αλητη , φονια, ληστη θα εβλεπε εναν γερμανο στρατιωτη.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως δεν ακουσα ποτε απο κανεναν της Χ.Α να λεει οτι ειναι ναζι.
Τωρα εσεις πως τους αποκαλειτε ναζι δεν μπορω να το "καταλαβω".
Μηπως φοβαστε κατι?
Μπαφιασαμε απο την "δημοκρατικη" σας πολυλογια και μπαρουφολογια

Ανώνυμος είπε...

το ματι σου το αλλοιθωρο Pidgey.
Xρυση Αυγη να κατσουν σουζα ολοι οι ανθελληνες,ολοι οι βιαστες της ιστοριας,ολοι οι λατρεις της πολυπολιτισμικοτητας(βλεπε πολιτισμο του πακισταν στην Αθηνα).
και οσο για την καραμελα ναζι , παει αυτη ελιωσε.βρειτε αλλη....

nous είπε...

Μην κλαίς τόσο γοερά, επιβεβαιώνεις στο 100% τον Κλυνν.

Ανώνυμος είπε...

O λαός αγαπητέ εύχεται να δεί την Χ.Α.στο Κοινοβούλιο με ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό,για να ησυχάσουμε από κάτι τύπους σαν κι εσένα. Ο δικός μας ο παππούς δεν πολέμησε τους Γερμανούς; Το Ναζιστικό αιμοβόρο κτήνος με το όνομα Μπένυ ΄σου άρεσε καλύτερα; Τα μάτια πετούσαν απύθμενο μίσος κατά των Ελλήνων όταν έβγαζε φιρμάνια για να τους εξολοθρεύσει.Χασκογελούσε το παράφρονο κτήνος, όταν 200 και πλέον έλληνες αυτοκτονούσαν,χάνοντας κάθε ελπίδα, και χιλιάδες άλλοι οδηγούνταν στα συσσίτια. Ταυτόχρονα γέμιζαν τις τσέπες τους και τις τσέπες των τραπεζιτών με άφθονο Ελληνικό χρήμα.
Ή μήπως προτιμάς τον Δρ Μέγκελε Λοβέρδο που μετέτρεψε τα νοσοκομεία σε εργαστήρια για πειραματόζωα;
ήπως προτιμάς την Ναζίστρια Φράου Αννα που κατέστρεψε την παιδεία καίγοντας τα βιβλία της Ιστορίας,μαζί με την Χανούμ Ρεπούση;
Ναί ρε Χρυσή Αυγή και τα μυαλά στα κάγκελα,άει σιχτίρ πιά,μας πρήξατε τα Ούμπαλα!

Ανώνυμος είπε...

Προς Pidgey
Όπως είδε και ο δικός μου παππούς να μπαίνει το ΚΚΕ στην βουλή ως εξόριστος στην ΕΣΣΔ του Στάλιν...πάντως γενικά έαν η επανάσταση της αριστεράς περιοριστεί στο να γυρίζει τη πλάτη ΜΟΝΟ στους γραφικούς ναζί και όχι στους πραγματικούς νεοναζιστες, τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους πολιτικούς οι πρόγονοι των οποίων χρηματοδότησαν τον χίτλερ στο Β παγκόσμιο πόλεμο για να στήθει από μια και μόνο χώρα μια από τις μεγαλύτερες πολεμικές μηχανές της ανθρωπότητας τότε θα μιλάμε για ένα σύστημα δημοκρατίας με δικλείδες, το οποίο αν μη τη άλλο είναι κάτι αναμενόμενο στις δυτικες φιλελεύθερες δημοκρατίες όπυς η ιεράρχηση είναι κάθετη βασισμ΄΄ενη στις μασονικές αρχές της πυραμίδας...για αυτό κανένας από τους υπάρχοντες πολιτικούς δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ κ.λ.π. ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ, ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ!
Η ΖΩΩΔΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΙ!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που το κατεστημένο αριστερό σκυλολόι επιλέγει να δώσει τη μάχη του στο συναισθηματικό και όχι στο ορθολογικό επίπεδο, είναι χαμένο από χέρι, και μόνο ηλίθιοι αλωμένοι από προπαγανδιστικά φούμαρα δεν μπορούν να το αντιληφθούν αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πλάκα κάναμε και τους βγάλαμε!
Να δεις τώρα τηλεθέαση που θα έχει το κανάλι της Βουλής!!!! Τους χρυσαυγιτες δεν τους φοβηθηκαμε εδώ και χρόνια όσοι κατεβαιναμε σε πορείες που στεκοντουσαν δίπλα στους μπατσους, θα τους φοβηθούμε τώρα!!!

Pidgey είπε...

Προς του σχολιαστές εναντίον μου και υπέρ της Χρυσής Αυγής. Κάντε το κόπο, πριν αρχίσετε όλοι σας την λογοκρισία, να γκουγκλάρετε Χρυσή Αυγή για εικόνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάποια φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά. Δεύτερον, για αυτούς που γουστάρουνε να δουν τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή, θα πω το εξής. Συνεχίστε να τους ψηφίζετε και σε λίγο θα λένε και σε εσάς "εγέρθητι", έτσι για να γουστάρετε όπως λέτε. Επίσης, ξεκαθαρίζω ότι δεν γουστάρω τα μασονικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θα περάσω και στο άλλο άκρο να υποστηρίξω τους ναζί. Επειδή, από τον τρόπο που μιλάτε εναντίον μου φαίνεται ξεκάθαρα πόσο άσχετοι είστε με την ιστορία, ψάξτε και λίγο τα "κατορθώματα" των ναζί στη Γερμανία επί Χίτλερ. Και αυτό το λέω, διότι οι ναζί μέσω της δημοκρατίας ανέβηκαν στην εξουσία της χώρας. Όμως, για να το πετύχουν αυτό τα "κατορθώματά" τους ήταν 1) εξαπάτηση του Γερμανικού λαού κυρίως με τη χρήση προπαγάνδας 2) δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων 3) κάψιμο της Βουλής και απόδοσης της ευθύνης στους Κουμμουνιστές 4) έλεγχος των ΜΜΕ 5)και η λίστα συνεχίζεται με "κατορθώματα" που σχετίζονται με περιορισμό των ελευθεριών των Γερμανών και την επιβολή δικτατορίας. Και τα σχόλια εναντίον μου περί καλού ύπνου να τα λέτε στον εαυτό σας.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Αφού είσαι σχετικός με την Ισορία για πές μας ωρέ Πατριώτη πόσες χιλιάδες Ελλήνων έσφαξαν οι Ελασσίτες,πόσες οικογένειες ξεκληρίστηκαν,πόσι άνθρωποι είναι θαμένοι ή άθαφτοι μέσα στα ρέματα και τους γκρεμούς της Ευρυτανίας Φθιώτιδος και αλλού; Πόσοι είανι μέσα στην πηγάδα του Μελιγαλά; Ξέρεις; εεεεε; Πόσα πτώματα κρύβει η Αττική γή, όταν επιτέθηκαν κατά της πρωτεύουσας; Πήγαινε μια βόλτα ρε ενημερωμένε ν α δείς την σχολή Χωροφυλακής Μακρυγιάννη.Να δείς πόσοι θυσιάστηκαν για να λές εσύ τις μαλακίες σου σήμερα!!
Για πές μας, πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει στα Γκούλακ της Σοβιετικής Ένωσης; Πόσοι συνέλληνες Πόντιοι ξεκληρίστηκαν σε πραγματική δεύτερη γενοκτονία, από τους Δημοκράτες του Πατερούλη Στάλιν; Άει στο διάολο επιτέλους μεταμφιεσμένα καθάρματα, που έχετε καταντήσει την χώρα ένα απέραντο Μπουρδέλο.
Δεν είμαι από δώ, δεν είμαι από εκεί, δεν ψήφισα δυό μεγάλα κόμματα,αλλά η χρυσή Αυγή είναι Ναζί,σούξου μούξου . Και σύ τι είσαι τελικά ρέ κόπανε.Ντρέπεσαι να πείς ότι είσαι Κουμουνιστής ανθέλληνας; Να αρμέγετε την αγελάδα που λέγεται Ελληνικό Κράτος ξέρετε,χωρίς να δώσετε δραχμή πουθενά.Aλλά η αγελάδα τώρα ψοφάει και θα σας λήψει το γάλα. Σκατά στο λάκκο του πούστη που σας έδωσε συντάξεις Εθνικής Αντίστασης.Εσάς που ρημάξατε την Ελλάδα. Και οι άλλι ελληνες τι έκαναν ωρέ μώμολο; ποιόν πολέμησαν αν όχι τους Γερμανούς; Αυτοί γιατί δεν παίρνουν συντάξεις ρε καθίκια; Αυτοί που πολέμησαν στην Κύπρο τον Αττίλα για ποιόν πολέμησαν ρέ;Αυτοί γιατί να μην παίρνουν ούτε μία σύνταξη για να ζούν αξιοπρεπώς; Ασφαλώς δεν το επιτρέπει ο Διεθνής Σιωνισμός.
Βγάλτε το σκασμό γιατί έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα σας.
MΠΑΡΝΤΟΝ ΑΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΥΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!