Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Βενιζέλου στον Κ. Παπούλια


Από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου κατά την σημερινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, έγινε σαφές πως υπάρχει προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στην ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜ.ΑΡ για τη συγκρότηση κυβέρνησης...


Εκτιμούμε πως πρόκειται για μία προσπάθεια συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής. Είναι όμως αδιανόητο και πρωτάκουστο να θέτουν ως προϋπόθεση για την συγκρότηση μιας τέτοιας κυβέρνησης, τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν αντιμάχεται την άδικη και καταστροφική πολιτική του μνημονίου και κατέθεσε με σαφήνεια πριν και μετά τις εκλογές την δική του εναλλακτική προγραμματική πρόταση.

Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους απέναντι στο λαό και ας προχωρήσουν. Τα αριθμητικά δεδομένα τους το επιτρέπουν.

Θα κριθούν και αυτοί και εμείς.
πηγη

2 σχόλια:

koursaros είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ- ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚIΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ................ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ………………….ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΧ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και έξι μέρες βλέπω να διεξάγεται ένα επικοινωνιακό παιχνίδι σκάκι και το σκάκι θέλει στρατηγική, αλλαγή τακτικής κ.α. Εκτός από τον κ. Σαμαρά οι υπόλοιποι πέρνουν καλή βαθμολογία στα σημεία της επικοινωνιακής πλάνης. Λυπάμαι πολύ που το εθνικό παιχνίδι των ελλήνων είναι το τάβλι και όσο καλή στρατηγική και να έχει κανείς, το ζάρι έχει απόλυτο παράγοντα την τύχη!