Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τέρμα το δωρεάν κομμωτήριο για την Αννούλα



anti-ntp.net
ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ THN ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!

Πέρα από την πλάκα... για εμάς σοβαρό είναι ότι συμμετείχε στην περίφημη λέσχη bilderberg που καθορίζει πολλά πράγματα με τις αποφάσεις της. Και έχετε δώσει όρκο τιμής να μην μαθαίνει ποτέ και κανένας τι λέτε εκεί μέσα. Ο όρκος σε μια λέσχη κάποιων ισχυρών ανθρώπων έχει περισσότερο βάρος από τον όρκο στην Πατρίδα και τον λαό του; Χαιρόμαστε που έφυγε γιατί είχε στην για Γενική Γραμματέα την ανθέλλην Τουρκόφιλη Θάλεια Δραγώνα που έχει...
καταγγελθεί ότι δεν διαθέτει βασικό τίτλο σπουδών!!!
Χαιρόμαστε γι τι γύρισε την πλάτη στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς και έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην τους αντιμετωπίσει στο κρατικό κανάλι...
Χαιρόμαστε γιατί οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν ένα κάρο χρήματα στα φροντιστήρια επειδή τα σχολεία δεν τους προσφέρουν την παιδεία που επιβάλλεται να έχει κάθε νέος πολίτης – μαθητής αυτής της χώρας.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζουμε για την μη εκλογή
αυτής της Μέγερας!

Θα μείνει στη Ιστρορία ώς ένα
πρόσωπο που Πρόδοσε την Ελλάδα!

koursaros είπε...

ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...............ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.................ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΟΚΟΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΟΥ................ΩΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ...........ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.........ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ..........ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εκ μέρους των Ελλήνων εκπαιδευτικών:

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΝΑ MH ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η φασιστική μουτσούνα της Λέσχης, η προσωποποίηση του δόγματος ''διαλύουμε την παιδεία'' τις νέας παγκόσμιας δικτατορίας-τάξης, μία νέα καρικατούρα που πρέπει να γραφτεί στην νεότερη Ιστορία της δύσμοιρης Ελλάδος ως παράδειγμα προς αποφυγή (ο κατάλογος είναι μεγάλος) και τιμωρίας, στα τσακίδια εσύ και αυτοί που σε φέρανε στην επιφάνεια από το σκοτάδι, το σκοτάδι σου πάει γάντι γι' αυτό μείνε εκεί. Για να ασχοληθείς με την Παιδεία χρειάζεσαι ψυχή αγάπη στην Πατρίδα-πολίτες και την Ιστορία, όχι Think tank αμόρφωτη- ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ!!!