Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Κράξιμο στην συναυλία του νταλάρα στη Δάφνη




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν το ξερετε που μαλλον το ξερετε ο Νταλαρας τα χει τσεπωσει για αυτες τις συναυλιες "αλληλεγγυης"...για αυτο κ η ελευθερη εισοδος.
Εχει συμβολαιο για αυτο υπομενει και κανει τον ηρωα,ειναι πολυ τσιγγουνης για να τα παρατησει.

εχει και εξοδα με το κτησιμο του καινουριου του σπιτιου στην Συρο,αρχικου προυπολογισμου 1,7εκ ευρω.(το σδοε ακουει?),(το υπ.περιβαλοντος(?)ουπς ξεχασα πως αυτοι του εδωσαν την αδεια,με ειδικη τροπολογια)
Οποτε κατανοηση...
Απ την αλλη παλι γουσταρω για το γιαουρτωμα,του αξιζει.
Μα πρεπει να θυμαστε οτι προσπαθουν μεσω αυτου του ζωου που ακουει στο ονομα νταλαρας,να εκτονωθουμε σε αυτον και οχι σε κεινους,πολιτικους,και ειναι κριμα αν δεν το βλεπετε...
Τον ηρωωποιητε,συνεχιζοντας αυτο το βιολι και χανουμε τα δικαια μας σαν λαος...(τα μμε ειναι ετοιμα να του στησουν αδριαντα)
αφηστε τον να τραγουδαει σε αδειους χωρους,αυτο ειναι χτυπημα για ματαιοδοξους μαλακες οπως αυτος.
Ενα πραγμα θελω να πω σε ολους σας,και αυτο ειναι συντομα,και τοτε θα ξερετε ολοι τι πρεπει να κανετε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά στη Δάφνη
11:05 δες το σαν μια καλή προπόνηση για την 25 Μαρτίου.

Ανώνυμος είπε...

αν εξαιρεσουμε αυτους που πηγαν συνειδητα για να κραξουν τον διεθνιστουλη "το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του", προδοτη νταραλα γιατι αυτο ειναι το ονομα του, οι υπολοιποι μου κανουν για μιζερα ανθρωπακια που μεσα στην δινη της συμφορας τους ειπαν να εκμεταλλευτουν το τζαμπα....ο τζαμπας ζει λοιπον και εν μεσω μνημονιου....

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ (ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΧΛΟΥ).
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ?
ΜΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΠΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΥΣΗΧΑΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.38 ,δεν κάθεσαι εσύ να σε πλακώσουμε στα γιαούρτια και στα νεράντζια,έτσι για να εκτονωθούμε; Πάς με κόλπο να υπερασπιστείς αυτό το σίχαμα και μας πετάς και την γυριστή,ότι δεν φταίει μόνο αυτός; Φταίει και αυτός και το σάπιο του γύναιο, υπερασπήστρια των λαθροτρόλ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 10:38.Ετσι ειναι φιλε τα πραγματα..

Ανώνυμος είπε...

Το Νταλαρισταν και ο Νταλάρας είναι ΤΟ φαινόμενο του πλούσιου αριστερού..

Αυτός ο κύριος πληρώνει ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ πιο αρκείβα την μαλακία του Πάγκαλου, της υφυπουργού γυναίκας του, όταν έβγαινε στα εφοπλιστικά ΜΜΕ και έλεγε το αιγαίο ανήκει στα ψάρια, ότι είναι υπέρ του μνημονίου και τα PSI... Και δεν ντρέπεται να δίνει συναβλια με τα ΜΑΤ ...!!!!!
Σκατά στα μούτρα του ΚΆΘΕ καλλιτέχνη που τον φυλάνε ΜΑΤ για να τραγουδήσει για τον ΛΑΟ των 500 ευρώ τον μήνα ...

Μα βρε ηλίθιε Νταλάρα για της πράξεις σου σε κρίνουν όπως το επικαλησε.. Κόρη διορισμένη στο εθνικό Θέατρο, υφυπουργό σύζυγο του που έλεγε ΝΑΙ για να παίρνει το παιδί μου 500 ευρώ, αλλά το χειρότερο να βγαίνει και να λέει ο νόμιμος αν θέλετε πάμπλουτος Νταλάρας ότι θα πρέπει να το αντέξουμε; ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ; την πείνα; την καταστροφή της υγείας;της παιδείας; και να λένε τα ΜΜΕ τα φιλαράκια σου ότι αυτά τα κάνουν κάποιοι φασιστές!!!! φασίστας ο πεινασμένος; ο άρρωστος; τα νέα παιδιά που δεν βλέπουν μέλλων;μα οι πιο πολλοί που θα σας κυνηγάνε είναι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ..

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ?? 10 ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΣΑΝΕ ? Η ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ???????????

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

τσιμπ'ατε σαν μαλάκες