Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Από τις κυριότερες αιτίες θανάτου οι …κόντρες με τους τοκογλύφους! ΚΑΡΚΙΝΟ και η χήρα του ΜΑΚΑΡΙΤΗ ήρωα Κίρσνερ που πέταξε το ΔΝΤ έξω από την Αργεντινή!


Anti-ntp:Τι έγινε ρε παιδιά; Όποιος δεν είναι αρεστός καρκινιάζει; Xριστόδουλος, Τάσος Παπαδόπουλος, Τσάβες, Κάστρο, Λούλα, τώρα η Κισνερ, να πούμε και άλλους;

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επανεκλογή της, η Κριστίνα Κιρσνερ έμαθε άσχημα νέα. Οι εξετάσεις ρουτίνας που έκανε έδειξαν πως πάσχει από καρκίνο του...
θυρεοειδούς.

Ήδη, έχει αποφασιστεί και το πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου, θα μείνει στο νοσοκομείο 72 ώρες και για 20 μέρες, η πρόεδρος της Αργεντινής θα απέχει από τα καθήκοντά της. Το διάστημα της απουσίας της, καθήκοντα προέδρου θα ασκεί ο αντιπρόεδρος της χώρας, Άμαντο Μπουντου.

“Στις 22 Δεκεμβρίου σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας εντοπίστηκε καρκίνωμα στο δεξί λοβό του μεγάλου θυρεοειδούς. Δεν υπάρχει μετάσταση”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Αλφρέντο Σκοτσιμάρο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λετε ο καραμανλης να ηταν βλακας;
γιαυτο εξαφανιστηκε .
γιατι νομιζετε εμεις που γραφουμε αυτα δεν παρακολουθουμαστε, προβατα προς σφαγη εχουμε καταντησει.

Dytikosmakedon είπε...

σωστοοοος

IOANNIS είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ??

PTOLIETHRON είπε...

Ωχ....δεν τον βλέπω καλά τον Πάνο Καμμένο....
Συμφωνώ πάντως με το σκεπτικό. Το είπε άλλωστε ευθέως και ο ίδιος ο Τσάβες.

DeFactoR είπε...

Και εδώ συνομοσία ε? Μάλλον είστε άρρωστοι...

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 9.12 μηπως θυμασαι τον ρωσσο πρακτορα που πεθανε με καρκινο στην αγγλια . οι μυστικες υπηρεσιες της αγγλιας κατηγγειλαν τους ρωσσους οτι τον δολοφονισαν προκαλοντας του καρκινο. σκεψου λιγο. δεν ειναι συνομοσιολογια ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.