Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Προσφυγή του Πειραιώς στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο


Τον ενανθρωπήσαντα Θεόν «ίνα ο άνθρωπος Θεός γένηται» λυσσωδώς επολέμησεν δια των μισθάρνων οργάνων του ο βύθιος δράκων και αλάστωρ δαίμων.

Επί δύο χιλιάδες μαρτυρικά χρόνια με το δόρυ η τη γραφίδα απεπειράθησαν οι ανά τους αιώνες διώκται να απομειώσουν το θεανδρικό....
πρόσωπο του προφητευθέντος υπό των αγίων Πατριαρχών και Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης Σωτήρος του κόσμου και μόνου αληθούς Μεσσίου με εκτρωματικές μορφές τον αιρεσιάρχη Άρειο το 325 μ.Χ., τον άραβα έμπορο Μωάμεθ του Αμπνταλάχ και της Άμινα Μπιντ Ουαχάντ το 570 μ.Χ. και τον Charles Russell το 1870 ιδρυτή της φυλλαδικής μετοχικής εταιρείας Σκοπιάς του Πύργου των Μαρτύρων του Ιεχωβά.


Κοινός στόχος και των τριών η εκμηδένησις του Παναγίου Τρισυποστάτου Θεού, κοινός λόγος και των τριών η απομείωσις του Θεανδρικού προσώπου του ενσαρκωθέντος Θεού και κοινός υποφήτης και υποβολεύς και των τριών ο προαναφερθείς πολυώνυμος ανθρωποκτόνος διάβολος.

Το γένος των Ελλήνων εξήλθε δια μέσου ποταμών αιμάτων και ολοκαυτωμάτων, επί πέντε ατέλειωτους μαρτυρικούς αιώνες, των χιλιάδων αδούλωτων νεομαρτύρων αγοριών και κοριτσιών που πότισαν με το παρθενικό τους αίμα το ιερό δένδρο της Ελληνικής και Ορθοδόξου ιδιοπροσωπείας εις την Παλιγγενεσίαν.

Εις την άφθιτον και αιώνιον και ιεράν μνήμην αυτών των πανιέρων προσώπων έστω και για απότισιν φόρου τιμής και ευγνωμοσύνης αλλά και για την σημειολογίαν του γεγονότος δεν θα έπρεπε ποτέ το Ελληνικό Κοινοβούλιο να ψηφίση τον επαίσχυντον Νόμον 3512/2006 για την ανίδρυση Ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και δεν θα έπρεπε η Διοίκησις δήθεν ορμωμένη από «δημοκρατικές ευαισθησίες» να υλοποιήση ένα τέτοιο δεινό ανοσιούργημα εις βάρος της αμωμήτου ημών πίστεως και των πορφυρών αιμάτων των αγίων ενδόξων νεομαρτύρων μας ένεκεν των οποίων δεν αποτελούμεν σήμερον το υπόλοιπον της Ευρωπαϊκής Τουρκίας.

Έχω αποδείξει αναντιρρήτως στην συγκριτική μου μελέτη «Χριστιανισμός και Ισλάμ» που αναρτάται στο Διαδίκτυο (http://pmeletios.com/pdf/xristanismos_kai_islam.pdf) ότι η θρησκευτική παραδοχή του Μουσουλμανισμού είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα συμπίλημα αρχαίων αραβικών, ιουδαϊκών και χριστιανικών αντιλήψεων που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία θεοκρατικού ηγεμονικού καθεστώτος και ουδεμίαν σχέσιν έχει με την αποκάλυψιν του αιωνίου και ζώντος Θεού.

Επεβλήθη πάντοτε με την βίαν και το έγκλημα και αποτελεί την πλέον εύγλωττον διακήρυξιν του φονταμενταλισμού ως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες σφαγές χριστιανικών πληθυσμών στο Ιράκ, την Αίγυπτον και την Νιγηρίαν.

Μετ’ άλλων αγρυπνούντων αδελφών υποχρεούμεθα κατόπιν της απαραδέκτου ενεργείας της διοικήσεως εις βάρος των ιερών και των οσίων του Γένους να προσφύγωμεν ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Χώρας δια να υπερασπισθώμεν το Σύνταγμα της Ελλάδος ως Έλληνες πολίτες και το αίμα των μαρτύρων και ηρώων της αμωμήτου ημών πίστεως των οποίων τα πάντιμα λείψανα ευωδιάζουν ως η πάντιμος κάρα του προστάτου Αγίου μου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου και Νοεχωρίου του δια «σούβλης» διαπερασθέντος και μαρτυρικώς τελειωθέντος από τους ομοπίστους των σημερινών Ισλαμιστών.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/12/blog-post_4759.html#ixzz1hxpZFT3O