Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ και τώρα, Casus Belli κατά της Τουρκίας


Αν δεν τολμούν να υπερασπιστούν
την πατρίδα, να παραιτηθούν

Με λύπη παρακολουθούμε πως δεν έχει τελειωμό ο εξευτελισμός των πολιτικών ανδρείκελων που κυβερνούν, συγκυβερνούν ή ένοχα σιωπούν. Στην πτώση του...
πολιτικού συστήματος, η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, η ατολμία και το σύνθημα: «πρώτα το κόμμα», αποτελούν παράγοντες που αποδεδειγμένα πλέον οδηγούν στην κατάπτωση και την εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απλά δικαιώνουν τις θέσεις της «Νέας Ελλάδας», η οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή του πολιτικού της προσανατολισμού τα εθνικά ζητήματα, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Η λέξη πατρίδα και όλα τα παράγωγά της έχουν απαγορευτεί ή χλευάζονται από τους προοδευτικούς απάτριδες κυβερνώντες και τους συν αυτώ, ενώ οι υποχρεώσεις που πηγάζουν εκ του Ελληνικού Συντάγματος έχουν «αμεληθεί», παραποιηθεί ή εξοβελισθεί ως πανάκεια, από εκείνους που εθελοντικά προσφέρθηκαν για την προάσπιση των συμφερόντων αλλά και του γεωγραφικού χώρου που καταλαμβάνει η Ελλάδα.

Συνηθισμένο στην χλεύη, το πολιτικό σύστημα, παρακολουθεί με απάθεια ή προσποιούμενο, τις εξελίξεις επί των εθνικών θεμάτων, ενώ δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον να προασπίσει ενεργά όλα εκείνα που οι Έλληνες πολίτες αναμένουν από αυτό.

Η Νέα Ελλάδα απαιτεί την άμεση σύγκλιση της Ελληνικής Βουλής (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν) και την ψήφιση Casus Belli από την πλευρά της Ελλάδας προς την Τουρκία, τόσο για το Αιγαίο, για το Καστελόριζο, για την Θράκη αλλά και την Γαύδο, σχετικά με ενέργειες που γίνονται κατά της Ελλάδας και οι οποίες υλοποιούνται είτε άμεσα από τις μυστικές υπηρεσίες της «συμμάχου», «φίλης» και γείτονος Τουρκίας, είτε από μισθωμένα όργανα που έχουν εκπαιδευθεί στην Τουρκία και στη συνέχεια πέρασαν στην Ελλάδα σαν λαθρομετανάστες.

Πρέπει, επιτέλους, να δοθεί ένα τέλος στην υποκρισία της πολυδιαφημισμένης «ελληνοτουρκική φιλίας». Πώς είναι δυνατόν, άραγε, η Τουρκία ως «φιλικό κράτος», να ενεργεί με στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις μέσα στην Ελληνική επικράτεια, αποσκοπώντας στην αποδυνάμωση της οικονομίας (τουρισμός), στην καταστροφή του φυσικού κάλλους (φωτιές); Πώς είναι δυνατόν μία φιλικά προσκείμενη χώρα να επιθυμεί την καταστροφή της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ομολογεί ακόμη και «επιθέσεις» σε στρατόπεδα της πατρίδας μας;

Οι σύγχρονοι πολιτικοί, οφείλουν στο έσχατο σημείο και στην δύση της πολιτικής τους καριέρας, να τολμήσουν όλα εκείνα που δεν τόλμησαν επί δεκαετίες. Οφείλουν να καταστήσουν απολύτως σαφές προς την Άγκυρα, αλλά και προς την Ευρώπη, τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, πως οποιαδήποτε επιχείρηση κατά της Ελλάδας θα αντιμετωπίζεται ως επιθετική στρατιωτικού χαρακτήρα ενέργεια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αν δεν μπορούν οι κυβερνώντες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τότε να παραιτηθούν. Αν δεν μπορούν οι συγκυβερνώντες να πράξουν το ίδιο. Η προσωπική τους ανικανότητα και δουλικότητα, η προσωπική τους δειλία και ντροπή, δεν είναι δυνατόν να μεταφέρονται σε έναν περήφανο λαό.

Επιτέλους, οι άτολμοι και ανίκανοι, οι ολίγιστοι, μπορούν να ακολουθήσουν την φθίνουσα προσωπική καταστροφική τους πορεία και απαιτείται –έστω και τώρα- να κάνουν στην άκρη και να δώσουν τις θέσεις τους σε Έλληνες που θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη επαναφοράς της πατρίδας μας στην θέση που της αξίζει.

Η Νέα Ελλάδα δηλώνει παρούσα στην ευθύνη αυτή.

Ηλίας Μαρκόπουλος
Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας