Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τα καμμένα ελληνικά δάση και η ... μακαριότητα των Οικολόγων Πράσινων


Και μια πρόταση προς Μπουτάρη: Γιατί να μην γίνει και οδός "Τούρκων εμπρηστών" στην Θεσσαλονίκη;
Ακόμη και τα πλέον ... γαιδουρινά από τα ελληνικά κόμματα (όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και φιλίες) αναγκάστηκαν να πάρουν θέση, μετά τις αποκαλύψεις Γιλμάζ για τους εμπρησμούς των ελληνικών δασών από...
τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, για την περίοδο 1996-1997, οι οποίοι φυσικά κατά πάσα πιθανότητα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή την περίοδο. Ακόμη και η "υπερμάχος" της ελληνοτουρκικής φιλίας...
Ντόρα Μπακογιάννη που πριν λίγο καιρό ζητούσε να ταξιδεύουν χωρίς βίζα οι Τούρκοι στην Θράκη, πήρε θέση, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα πήρε θέση και φυσικά ΝΔ και ΛΑΟΣ. Αυτοί από τους οποίους δεν ακούσαμε όμως ούτε τσιμουδιά είναι οι Οικολόγοι - Πράσινοι του κ. Τρεμόπουλου, οι οποίοι με δεδομένη την ονομασία του σχηματισμού τους, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα είχαν εξοργιστεί από αυτές τις αποκαλύψεις και ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτούν το τι σκέφτονται για τους ... συνομωσιολόγους ακροδεξιούς, που φωνάζουν εδώ και χρόνια για την κατασττροφή του εθνικού μας πλούτου από την ΜΙΤ.
Ούτε ... κίχ όμως, από τους Οικολόγους, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι επέλεξαν αυτό το όνομα μόνο και μόνο για να υποκλέψουν την ψήφο διαφόρων απολιτίκ... Αντιθέτως στην ιστοσελίδα τους, το θέμα το οποίο "παίζει" σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, είναι μία ερώτηση του Τρεμόπουλου, σχετικά με τους εξοπλισμούς και το πώς οι Γάλλοι και οι Γερμανοί μας "υποχρεώνουν" να αγοράσουμε όπλα από αυτούς. Για τους εμπρησμούς ... κουβέντα. Ε, ναι να μην τα ... χαλάσουν με τον φίλο τους, τον Μπουτάρη που κάνει τόσες προσπάθειες για να φέρει Τούρκους επενδυτές στην Θεσσαλονίκη.
Και μιας και αναφερθήκαμε στον Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας, μια καλή ιδέα για να φέρει ακόμη περισσότερους Τούρκους τουρίστες. Αντί να κάνει οδό Κεμάλ Ατατούρκ, ας μετονομάσει κάποιον δρόμο που πάει στο Σέιχ Σού, η μεγάλη πυρκαγιά του οποίου, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα, έγινε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε οδό "Τούρκων εμπρηστών". Μπορεί με αυτό τον τρόπο, οι συνταξιούχοι πράκτορες της ΜΙΤ να επιλέγουν την Θεσσαλονίκη για να περάσουν την "χρυσή" τους "ηλικία" και η συνταξή τους να μένει στην συμπρωτεύουσα. Να κυλίσει ... ρευστό στην αγορά της πόλης, βρε αδελφέ!

elkosmos.gr/