Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (βίντεο) ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Ο Δρ Εμότο έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών. Μερικές ήταν θετικές, όπως το «σε ευχαριστώ» και το «αγάπη».
Άλλες ήταν αρνητικές, όπως η ετικέτα που έγραφε «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω». Σε αντίθεση με την επικρατούσα πείρα και γνώση της επιστήμης, το νερό αντέδρασε σε αυτές τις εκφράσεις συνειδητότητας, ακόμη και αν οι λέξεις δεν δημιούργησαν.... μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα. 
Το νερό με τα θετικά μηνύματα έδωσε ωραίους κρυστάλλους. Το νερό με τα αρνητικά μηνύματα έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.

1 σχόλια:

Christos_tsoleridis είπε...

υπάρχει και ντοκιμαντέρ για το καταπληκτικό αυτό θέμα στο youtube με τίτλο water the great mystery.
το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι κυκλοφορούσε και με ελληνικούς υπότιτλους σπασμένο σε 6 15λεπτα περίπου κομμάτια αλλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα. Η το εξαφάνισαν ή το κρύβουν! Τυχαίο?

Δεν είμαι οπαδός της συνωμοσιολογίας αλλά αυτό το ντοκιμαντέρ περιέχει την έρευνα του Ιάπωνα, της οποίας το αποτέλεσμα δίνει πολλά στοιχεία ζωτικής φύσεως για την όλη αντίληψη της ζωής , της γής και όλης της ανθρωπότητας. Κάποια πράγματτα που σίγουρα κάποιοι δεν θέλουν να τα ξέρουμε. Ούτε κάν να τα σκεφτόμαστε !!!!!