Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Σσσσστ! Τώρα μιλάει ο λαός!



Όταν μιλάει ο λαός, οι εκπρόσωποί του έχουν τουλάχιστον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον ακούνε. Εδώ και δύο χρόνια κάνουν πως δεν ακούνε αυτό που φωνάζει ο ελληνικός λαός.
Ο Έλληνας λέει σήμερα το δικό του «ΟΧΙ» σε πολιτικές και πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, σε άλλες χώρες. Δημοκρατία έχουμε. Στη Δημοκρατία η....
εξουσία πηγάζει από το λαό!
Τί φοβούνται οι Έλληνες βουλευτές; Φοβούνται να μας κοιτάξουν στα μάτια. Κλείνουν τα αυτιά τους και συνεχίζουν τον μοναχικό δρόμο που έχεου νεπιλέξει να ακολουθήσουν. Ο ελληνικός λαός είναι ταπεινωμένος και οργισμένος.
Αισθάνεται πως τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο… Ο κόσμος πεινάει! Αν δεν μπορούν να το καταλάβουν ούτε οι Έλληνες βουλευτές, τότε δεν μπορούν να τον εκπροσωπούν. Σσσστ! Τώρα μιλάει ο λαός. Λέμε το δικό μας «ΟΧΙ» στην οικονομική χούντα. Λέμε «ΟΧΙ» στην οικονομική κατοχή!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μα βεβαιως φιλτατε 4.41 να επεμβει ο στρατος να μπουμε και σε μια καινουργια Χουντα...Τι λετε μωρε?! ΤΙ ΛΕΤΕ!!?

Ανώνυμος είπε...

Πάς καλά ρε μεγάλε 4:50μ.μ. ή να βάλω τις φωνές; Δηλαδή τώρα δεν έχουμε χούντα; Τί ακριβώς έχουμε; Δημοκρατία; τρομάρα μας. Η χειρότερη χούντα η οποία ξεκίνησε αμμέσως μετά την ιστορική χούντα του ΄67-΄74. Εάν δεν φύγει αυτή η χούντα δεν θα υπάρχει Ελλάδα για να προβληματίζεσαι τι πολίτευμα θα έχει.
Πρώτα η Ελλάδα στον λαό και μετά θα αποκατάσταση του πολίτευματός της.
Αρκετά με τις νοφιλελεύθερες νεοτεριστικές διεθνιστικές παπαριές της παγκοσμιοποίησης της παγκόσμιας κυβέρνησης του πολυπολιτισμού και λοιπών αρχιδιών ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re ti efkola pou milate oloi gia hunta...sas efhome olopsiha na erthei afti i hunta pou zitate kai na tin zisete mazi me ta pedia sas kai an ehume tora hunta opos lete na pesei afti kai na erthei i dimokratia pou fantazeste

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ"! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΧΤΑΩΡΟ, ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ! ΔΙΟΙΚΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΜΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ, ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ "ΔΙΕΦΘΕΡΜΕΝΗ"! ΠΟΙΑΝ; ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΟΝΗ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΥΦΟΡΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Q556LlYd37E&feature=related