Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

το τέλος του φόβου ΙΙΙ - ΟΧΙ


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO PTOMOTION GIA TO ASIZI EINAI KALA NA DIAVASOUME APO PIOUS PANTHRISKEYTIKOUS KIKLOUS PROOTHITE.. STIN ASIZI EXOUN GINI ARKETA "OIKOUMENOIKA" SINATHRISMATA KAI SIMPROSEFXES EINAI KALA NA DOUME NTOKIMANTER KAI NA DIAVASOUME GIA AFTA PRIN TA PROVALOUME OS TO MONADIKO THAVMA ...

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO PROMOTION GIA TIN ASIZI EINAI KALA NA DIAVASOUME APO PIOUS PANTHRISKEYTIKOUS KIKLOUS PROOTHITE.. STIN ASIZI EXOUN GINI ARKETA "OIKOUMENOIKA" SINATHRISMATA KAI SIMPROSEFXES EINAI KALA NA DOUME NTOKIMANTER KAI NA DIAVASOUME GIA AFTA PRIN TA PROVALOUME OS TO MONADIKO THAVMA ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.imdleo.gr/htm/nwo.htm ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΣΙΖΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΣΙΖΗ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ http://aktines.blogspot.com/2011/04/blog-post_7394.html

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι ρε λεβέντες και η ΝΤΠ προωθεί τα σκέδια της μέσω της Πανθρησκείας, τότε το θέμα είναι απλό. Καταργούμε τις Θρησκείες και καθαρίσαμε. Άλλωστε μέχρι σήμερα οι μεγαλύτερες σφαγές και θυσίες στον Μολώχ έγιναν απ τις Θρησκείες. Γι αυτό λοιπόν, μη περιμένετε οι Θρήσκοι να σας σώσει ο Κύριος. Ίσως να σώσει εμένα που τον σέβομαι και τον ευχαριστώ για τον κόσμο που έφτιαξε με σοφία και αγάπη και ίσως επειδή γνωρίζω το μυστικό που δε σας λένε οι Θρησκείες σας.
Τώρα θα με ρωτήσετε όλοι εσείς ποιο είναι αυτό το μυστικό. Θα σας το πω μπας και σταματήσετε να γράφετε σε Greeklish γιατί μας τα κάνατε τύμπανα. Λοιπόν ξεφτέρια μου. Ποιος σας είπε ρε χαϊβάνια πως ο Θεός θα ήταν τόσο βλάκας ώστε να φτιάξει το πιο κακόγουστο αστείο του πλανήτη; Αν νομίζετε ότι ο Θεός ασχολήθηκε με τη κατασκευή του ανθρώπου είσαστε το ίδιο κόπανοι σα τον δημιουργό μας. Ξέρετε πολύ καλά για ποιόν μιλάω. Έχει κερατάκια, ουρίτσα, βρωμολογάει θειάφι και είναι κακάσχημος ο κερατάς.
Ο Θεός χαϊβάνια μου έφτιαξε τις τέλειες και αυτοτροφικές μορφές ζωής και όχι τη συμφορά του πλανήτη (εμάς εννοώ). Θέλετε και παραδειγματάκι; Θα σας πω ένα, μπας και πάρει χαμπάρι η γκλάβα σας τι ζωντόβολα είμαστε.
Τα δέντρα και τα φυτά ξεφτέρια μου. Το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη βροχούλα του Θεού. Για τα υπόλοιπα ξαναφρόντισε ο Θεούλης. Τρέφονται με αζωτούχες ουσίες απ τα φυλλώματα τους και είναι οικολογικά, καθαρά και αθόρυβα εργοστάσια παραγωγής οξυγόνου, για τις υπόλοιπες μορφές ζωής, π.χ Μέλισσες, που κατ' ουσίαν είναι ένας οργανισμός. [Gestalt] ονομάζεται, να ανοίγουμε πότε - πότε και κανα βιβλίο.
Τέλος πάντων μόλις ο καλός Θεούλης έφτιαξε έναν τέλειο κόσμο, την έκανε για να φτιάξει και άλλους γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Τότε ήρθε ο άλλος, ο πλαστογράφος με τα κέρατα και έφτιαξε Εμάς καθ' εικόνα και ομοίωση. Γι αυτό μισούμε τόσο πολύ τα δέντρα και τα πετσοκόβουμε και τα καίμε και τα κάνουμε πολτό. Για να γράφουμε τις χαζομάρες μας και να διαστρεβλώνουμε την αλήθεια, κατά τη συνήθεια του αφέντη και δημιουργού μας.
Πολύ όμως ασχολήθηκα μαζί σας. Αν αγαπάτε τον Θεό ψάξτε να τον βρείτε. Δε θα δυσκολευτείτε αν έχετε δράμι αγάπης στο σαρκίο σας. Όσο για τους ψευταράδες που λένε ότι τον ξέρουν και ότι γνωρίζουν πως να τον λιβανίζετε, κούνια που τους κούναγε. Δεκάρα δε δίνει ξεφτέρια μου ο Θεός για τα γλιψίματα σας. Θεός είναι, δεν είναι πολιτικός.
Ά, και κάτι άλλο μπας και πάρει καμιά στροφή η γκλάβα σας. Όλες οι Θρησκείες μιλάνε για την αθανασία και τη σωτηρία της ψυχής. Ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ψυχαναλυτές και κάθε είδους ψυχάκηδες μας τα ζαλίζουν καθημερινά χωρίς να μπορεί έστω και ένας απ αυτούς να προσδιορίσει που είναι η ρημάδα ή έστω με τι μοιάζει. Κι εδώ ερχόμαστε στη καυτή πατάτα. Τι παρέδωσε ο Χριστούλης στο Πατέρα του λίγο πριν ξεψυχίσει στο Σταυρό; ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ του ξεφτέρια μου. Γιατί δε παρέδωσε τη ψυχή του; Και γιατί το Πνεύμα της Τριάδος είναι Άγιο; Και γιατί σε κάθε του ανίερη συμφωνία με τους υπηκόους του, ο Κερατάς απαιτεί τη ψυχή τους;
Άντε ρε Θρήσκοι. Βάλτε το καμένο σας μυαλό να πάρει καμία γύρα. Μη τα θέλετε όλα έτοιμα.
Τα του θεού τω Θεώ και κτλ και κτλ.

Φιλούρες και όνειρα γλυκά και απονήρευτα. Συγχωρέστε με αν σας στεναχώρησα.

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να πεις με την διαφοροποίηση της ψυχής και του πνεύματος?

Ανώνυμος είπε...

βρε 2:27 ποπο τοσους αιωνες πανθειστικα γνωστικα παραμυθια και εσυ που θες να το παιξεις γνωστης μας τα παπαγαλιζεις ακομα??

παρε την πανθεια σου και τραβα στα στεκια σας τα νεοεποχιτικα κ πες τα γνωστα παραμυθια....

οσο για αυτο με το πνευμα .....τι να πω και εσενα να βαλω να μου πεις τι ακριβως λες δεν θα μπορεσεις να το ξεκαθαρισεις...
.
εισαι ασχετος και κανεις και κριτικη ......
βεβαια ενταξει εκανες λαθος σαν μη αυτοτροφος οργανισμος...δεν εισαι και δεντρο!!!

και μην εχεις κρυφη χαρα για τον πολεμο στο χριστιανισμο .....ηταν ,ειναι και θα ειναι ματαιος

ασε μας πικρανες...τοσους αιωνες αυτες οι γνωστικες μπαρουφες ειναι για γελια και απλα ο χριστιανισμος τις προσπερασε...εκει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας να τις αντιγραφει κακιστα..(οπως εσυ)ο καθε ξερολας κ τελικα ηττημενος μεσα στην ιστορα

αυτα στα ειπα για να ψαχθεις....γιατι ειμαι σιγουρος πως ουτε αυτα που κραζεις ουτε αυτα που υποστηριζεις γνωριζεις καθολου...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 5:07
Και μόνο η ερώτηση σου, δείχνει ότι έχεις το πνεύμα. Εγώ λίγες παρατηρήσεις έκανα και είμαι σίγουρος ότι Η Αληθινή Θεϊκή παρουσία που είναι διάχυτη γύρω μας θα σε βοηθήσει να βρεις την αλήθεια. Άλλωστε αν πω κάτι περισσότερο, ο παρακάτω κύριος θα βρει την ευκαιρία να με στολίσει με επίθετα και χαρακτηρισμούς που ούτε τους ξέρω, ούτε τους καταλαβαίνω, γιατί όπως είπα, δε χρειάζομαι το καλούπι κάποιας Θρησκείας για να καταλάβω το Μεγάλο Αυτονόητο.
Κατά τον ίδιο τρόπο δε χρειάζομαι κάποιο Κόμμα για να μου διδάξει την Αλληλεγγύη προς τους άλλους ή στη χειρότερη περίπτωση Το μίσος προς αυτούς.
Γι αυτό και έγραψα όσα έγραψα. Με θλίβει να διαβάζω για κρεμάλες, τούρκικα τσιγκέλια και απονομή δικαιοσύνης με σύνεργα μίσους και βασανισμών. Αν είναι έτσι, σε τι διαφέρουμε απ αυτούς που θέλουμε να γκρεμίσουμε;
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ που δε με έβρισες.
Ποιός ξέρει; Ίσως τα ξαναπούμε. Γειά χαρά.

Ανώνυμος είπε...

καλα μιλαμε εκτος απο τα γνωστικα πανθειστικα πας και παρακατω.....

ο ευσεβισμος σου ειναι τοσο γλυκαναλατος...ξαφνικα εχασες την ειρωνια βρε φιλε?

.εσυ μονο δυο λογια ειπες...αθωο θυμα που σου επιτεθικαν ετσι οι βαρβαβροι????

αλλα εσυ μας διδαξες ηθος και πολτισμο...αλλωστε εμεις δεν εχουμε το ((πνευμα)).....ειαμστε πολυ χαμηλα μπροστα σου...

οσο για τα καλουπια ....(ειπαμε ειμαστε μικροι και χαζοι εμεις που μας τα υπεδειξαν ,εσυ τα βρηκες ολα μονος σου....)

τα καλουπια που σε εχουν βαλει φιλε μου υπαρχουν εδω και αιωνες........γνωστικισμος-πανθεισμος

μα γιατι παντα ολοι οι οπαδοι των νεοεποχιτικων ψευτοθρησκειων παντα λενε τα ιδια παντα με της γνωστες μεθοδους στο λογο τους ..ελεος

ακομα και στο τροπο σκεψης σε καλουποσαν....

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε φιλαράκο [30 Οκτωβρίου 2011 5:13 μ.μ.] που σκάλωσες μαζί μου.

Δεν είμαι οπαδός κανενός και αν σε πρόσβαλαν όσα έγραψα να σου ζητήσω συγνώμη. Δε διδάσκω ήθος και πολιτισμό καθώς μου προσάπτεις και σε διαβεβαιώ ότι δε δίνω δεκάρα για τις νεοεποχίτικες θρησκείες ή ψευτοθρησκείες όπως τις λες, για έναν και απλούστατο λόγο.
Δε τις χρειάζομαι φίλε μου. Υπάρχει η Κοινωνική ευθύνη που ορίζει Κοινωνικά Αξιώματα, που δεν επιβάλλονται με το ζόρι παρα μόνο από τη συνείδηση καθενός από εμάς ξεχωριστά.
Απ ότι βλέπεις προσπαθώ να είμαι προσεκτικός μαζί σου γιατί σε λίγο θα με κατηγορήσεις και για προσηλυτισμό ή θα με ξαναπείς ξερόλα.
Και για να τελειώνει εδώ αυτή η παρεξήγηση, δέχομαι όσα μου καταλογίζεις, παραδέχομαι την άγνοια μου, είμαι ένας ηλίθιος που μπέρδεψε το χιούμορ με την ειρωνεία και είμαι σίγουρος ότι έχεις τη καλοσύνη να με συγχωρήσεις.

Ευχαριστώ.