Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Η Στατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - ΣΣΑΣ -, παρά την ακύρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονική, παρέλασε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προς τιμή της επετείου του ΟΧΙ της 28η Οκτωβρίου 1940.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ONALERT.GR

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μονο αυτοι τιμουν το εθνοσιμο που φορουν.οχι οι στρατηγοι κομματοσκυλα.ευγε ελληνοπουλα.τιμη και δοξα σε σας και στους αξιωματικους σας.
ερωτηση.ειναι ζυριζα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δεξιά
δεν υπάρχει αριστερά
μόνο κόκαλα υπάρχουν
των Ελλήνων τα ιερά!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ? ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ........!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΟΣΑΜΕ!!!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΚΑΣΑΝ ΟΙ ¨ΕΠΙΣΙΜΟΙ¨!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!! THEO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28-10-2011

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπραβο λεβέντες μας.Όλοι οι έλληνες σας αγαπάμε με την καρδια μας εύγε και στους αξιωματικούς συνεχίστε έτσι είμαστε διπλα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ
ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΗΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΙΤΟΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΙΤΗ ΣΑΣ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΥΓ¨

Ανώνυμος είπε...

KAI ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΑΠΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩς ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ. ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.........

ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλη η πολιτική ηγεσία ακυρώθηκε ανήμερα της μεγάλης εθνικής επαιτείου προς τιμή των όσων έπεσαν στα βουνά της Αλβανίας και του ΟΧΙ.
Τέτοια μιάσματα είναι, για αυτό και προσπαθούν να κρυφτούν όλοι οι λαοφιλείς πολιτικοί μας.
Ναι ίσως να έχουμε εμφύλιο, αλλά θα είναι μεταξύ 11.000.00 Ελλήνων εναντίον 300 βολεμένων μετα κομματόσκυλα και τους παρατρεχάμενούς τους.

ΟΥΣΤ στα τσακίδια προδότες του Έλληνικού Έθνους.