Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η φωτογραφία της μέρας: Στην Σύρο τα νήπια πήραν τη θέση των επισήμων!


Η φωτογραφία της μέρας: Στην Σύρο τα νήπια πήραν τη θέση των επισήμων!
Η Πολιτική Ηγεσία της Περιφέρειας και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης αδυνατούσαν να διοργανώσουν την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου προφασιζόμενοι τα υπό κατάληψη Δημόσια Κτήρια και Υπηρεσίες του νησιού.
Σε απάντηση αυτών τα σωματεία εργαζομένων στη Σύρο ανέλλαβαν την προτοβουλία της....
διοργάνωσης της παρέλασης καλλώντας όλους τους Συριανούς να παρευρεθούν στην Πλ. Μιαούλη για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Αντιφασιστικού Επους του 1940.
Οι επίσημοι ήταν παιδιά, που κατά το τέλος της παρέλασης πλαισιώθηκαν από τους μαθητές του υπό καλάλληψη Λυκείου της Σύρου τραγουδώντας τους τον Εθνικό Υμνό.
Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ:





















































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ.Σ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ,ΑΔΟΛΑ,ΑΣΠΙΛΑ,ΑΜΟΛΥΝΤΑ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά αυτοί είναι οι επίσημοι!! το μέλλον μας, η συνέχεια και η ελπίδα μας!!έχουμε ανάγκη τον αυθορμητισμό τους και την φαντασία τους!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτά είναι οι επίσημοι, που το μέλλον τους στο παρελθόν κανένας μας δε σκέφτηκε, που καταφέραμε να τους το καταστρέψουμε και να μην τα αφήσουμε ούτε όνειρα να κάνουν. Είμαστε κατάπτιστοι.