Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Συνεχή επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται και ο Παπανδρέου


Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο ‘Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Παρών είναι φυσικά ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής,κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 15.00 στο χώρο της Συνόδου. Από τη μια η Αστυνομία...
προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης….Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω! Οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και κρατούν από το απόγευμα ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα που βρίσκεται εκεί. Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων “Πολίτες κατά του χρέους” και “Δεν πληρώνω” , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου.
Cretalive.gr
www.antinews.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ορέ σύντεκνοι
Αλλά ήρθε η ώρα να βγάλετε τα όπλα από τα ζωνάρια Τι σκατά τα έχετε μωρέ για να βαράτε σε κανά γάμο μόνο Βγάλτε το άρμα από την σπηλιά και τα αντιαρματικά και κάντε το ξενοδοχείο οικόπεδο μαζί με τα καθίκια του κερατά που είναι μέσα
Δικαιολογήστε την ύπαρξη των τόσων όπλων στην Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Στο κόσμο τους αυτός!Θα μιλήσει πάλι για πράσινη ανάπτυξη,σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο,βοήθεια στους απόρους,μαριχουάνα στα μπαλκόνια,αδελφές και αδελφοί ας κάνουμε πάρτυ μαζί,η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι στο πλευρό του,και ότι η χώρα διανύει εποχή ευημερίας,ασφάλειας,πολιτικής άνοιξης σαν εκείνη που έγινε στα κράτη της Μέσης Ανατολής.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΗΣΤΕΣ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Eνα F16 δεν υπάρχει εκει να τα κάνει ολα ίσωμα?

Ανώνυμος είπε...

οι παρακρατικοι εκαναν την δουλεια τους παλι. μετα τις 9 το βραδυ όπου ειχαμε μεινει λιγοτεροι απο 100 διαδηλωτες, εμφανιστηκαν 15-20 γραβατωμενοι με ενδοσυνενοηση και αρχισαν να κυνηγανε κοσμο , συλλαβανε κ μερικους ενω πιο πριν ειχαν ριξει χημικα τα ματ.. ειχαν εντολη για εκαθαριση του δρομου.

http://merambellonews.blogspot.com/2011/10/900-gran-melia.html