Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΑΡ: Τραυματίζεται η δημόσια εικόνα της χώρας


Διαβάστε την προπαγανδιστική ανακοίνωση απο το δεκανίκι του Πασόκ.

Για «ενέργειες που τραυματίζουν τη δημόσια εικόνα της χώρας, αλλά και προσβάλουν μια σημαντική μέρα όπως η σημερινή που συμβολίζει το μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα», κάνει λόγο η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της για τα γεγονότα στις παρελάσεις. H Δημοκρατική Αριστερά σημειώνει ότι «είναι...
δικαιολογημένη η αγανάκτηση των πολιτών και δημοκρατικό δικαίωμα οι διαληλώσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Αυτό, όμως, είναι διαφορετικό από το να εμποδίζεται η παρέλαση, η οποία αναφέρεται στην τιμή και στη μνήμη του αντιφασιστικού αγώνα του ελληνικού λαού».
Πηγη

Να πούμε στο δεκανίκι του Πασόκ,οτι ο Ελληνικός λαός δεν ήθελε να εμποδίσει τις παρελάσεις.Τους προδότες δοσίλογους πολιτικούς δεν ήθελε να είναι στις εξέδρες.
Και μιας και κάναμε ανάρτηση για το δεκανίκι του Πασόκ,ας μας πεί κάποιος απο το δεκανίκι του Πασόκ,τι απαντάει το κόμμα του,για την άρση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.Ας βγάλουν και μια ανακοίνωση και για αυτό.
Ιωάννης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ασε κυρ-φωτη δεν θα παρουμε...
επεσε και η δικη σου μασκα προ πολλου...

pariah7 είπε...

450.000 παίρνει ο Παππουλιας , το ξέρει ο κόσμος? Εμείς παλεύουμε για το μεροκάματο κι αυτός το παίζει ντίβα με μισο εκατ. τον χρόνο... και μετα μας λένε για σεβασμό στον πρόεδρο της δημοκρατίας. Σεβασμό έχω στο αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας , όπως έχω και στην εκκλησία και οχι στους παπάδες! (με τις εξαιρέσεις βέβαια)

ΕΛΛΗ είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ,ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.