Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Έτσι "χαιρετάει" η περήφανη Νεολαία μας!


Χέρια ψηλά - δάχτυλα ανοικτά!

Κεφάλια δεξιά – κεφάλια αριστερά, μαύρα περιβραχιόνια κι αυγά.


Κάπως έτσι κύλησε η σημερινή μέρα (και) στη Λάρισα, όπου από νωρίς είχαν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Λαρισαίων απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.
Μέλη του... ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας είχαν υψώσει πανό, ενώ λίγη ώρα μετά, πολίτες με μάσκες στα πρόσωπα σήκωσαν πλακάτ κατά την άφιξη του εκπροσώπου της κυβέρνησης, γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νίκου Πολύζου.
Ο συγκεκριμένος μαθητής, ωστόσο, μάλλον αποφάσισε να… πρωτοτυπήσει. Όχι δε μπερδεύτηκε, απλώς προτίμησε να χαιρετήσει «επίσημα» τους «επίσημους» της εξέδρας.
Με το χέρι υψωμένο και τα δάχτυλα ανοιχτά... Κ.Μ.
Σύρος: Μεγαλειώδης παρέλαση κόντρα στην "ματαίωση" της Περιφέρειας


Στη Σύρο, κόντρα στην απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να ματαιώσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με πρόσχημα τις επί δύο εβδομάδες απεργίες και καταλήψεις στο νησί, πραγματοποιήθηκε παρέλαση και μάλιστα υποδειγματική!

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έδειξε και απέδειξε ότι ο λαός της Σύρου ξέρει να αυτο - οργανώνεται κόντρα σε όποια απόφαση τοπικών ή εθνικών πολιτικών "αρχόντων".

Η συμμετοχή των παιδιών και σε μερικές περιπτώσεις και των γονέων του, ήταν μεγάλη και ο κόσμος χειροκρότησε αυτά τα παιδιά.

Στην θέση των επισήμων τοποθετήθηκαν μικρα παιδιά.

Η παρέλαση μετατράπηκε σε μία ειρηνική διαμαρτυρία στην πολιτική του σήμερα και τίμησε τους ήρωες του χθες.

Ίσως η μόνη ειρηνική και φιλήσυχη παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, οργανώθηκε από τον ίδιο τον κόσμο και τους εργαζόμενους της Σύρου, οι οποίοι αψήφησαν την πρωτοφανή στα χρονικά, απόφαση ματαίωσης της παρέλασης.

Αμήχανοι οι τοπικοί "άρχοντες" , ακυρώθηκαν από τον ίδιο τους, τον λαό.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους νέους μας