Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο λαός τίμησε το ΟΧΙ στον φασισμό και τον ναζισμό με το δικό του ΟΧΙ σήμερα στο ξεπούλημα της χώρας του.


Ο λαός σήμερα αποκατέστησε, αυθόρμητα σε μεγάλο βαθμό, το αληθινό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Δεν επέτρεψε στο δωσίλογο πολιτικό σύστημα να εμφανιστεί ως τιμητής των αγώνων του. Διατράνωσε το δικό του ΟΧΙ ενάντια στην μετατροπή της χώρας του σε προτεκτοράτο. Διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να συνθηκολογήσει επειδή οι κρατούντες έδωσαν γη και ύδωρ στους σύγχρονους κατακτητές του. Ανέδειξε με τον δικό του τρόπο μια νέα εθνική...
ενότητα, που θεμελιώνεται στα πραγματικά συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του, η οποία προορίζεται να μετατραπεί σε δουλοπάροικο της ληστοσυμμορίας που διαφεντεύει τις αγορές και την ευρωζώνη. Ο λαός και το έθνος δεν εκπροσωπείται από δοτούς θεσμούς και εκπροσώπους που ξέρουν μόνο να λειτουργούν ως βιτρίνα της νέας κατοχής. Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου θα μείνει στην ιστορία. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πρώτη φορά που γιορτάστηκε αυθόρμητα με συλλαλητήρια τον πρώτο χρόνο της ναζιστικής κατοχής. Έτσι καθιερώθηκε η επέτειος αυτή. Με το αίμα και τον αγώνα του λαού ενάντια στους κατακτητές και τους ντόπιους δωσίλογους. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο ένα απλό σκίρτημά του για να αποκαλυφθεί ο συνασπισμός των σύγχρονων δωσίλογων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και εξαπτέρυγα) οι οποίοι έτρεξαν να μιλήσουν για «αμαύρωση» της εθνικής επετείου και για «ασέβεια προς τους θεσμούς» την ίδια στιγμή που συνδράμουν ενεργά στο ξεπούλημα της χώρας και στην απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας της με τρόπο που δεν τόλμησε να κάνει ο δικτάτορας Μεταξάς, ούτε καν οι δωσίλογες κυβερνήσεις της ναζιστικής κατοχής. Όσο κι αν προσπαθούν οι κρατούντες και οι γυρολόγοι τους να τρομάξουν τον λαό με εμφυλιοπολεμικές κραυγές και απειλές περί «εθνικού διχασμού», με μεγάλη δυσκολία πια κρύβουν την γύμνια τους, την τρομακτική κοινωνική τους απαξίωση και την πρωτοφανή απομόνωσή τους. Φτιάχνουν σκιάχτρα για να αποτρέψουν το μοιραίο γι’ αυτούς, την ανατροπή τους από έναν λαό αποφασισμένο να διεκδικήσει την χώρα και την ζωή του. Οι διαχωριστικές γραμμές χαράχτηκαν και το κυρίαρχο δίλημμα τέθηκε πια ξεκάθαρα: ή με τους σύγχρονους δωσίλογους και τα αφεντικά τους, ή με τον λαό για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και ανεξάρτητη.
28 Οκτωβρίου 2011
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΜ
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣ ΦΡΥΓΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΟΒΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΝΔΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΣΙΚΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ... με τρόπο που δεν τόλμησε να κάνει ο δικτάτορας Μεταξάς, ούτε καν οι δωσίλογες κυβερνήσεις της ναζιστικής κατοχής.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΙΑΚΩΒΙΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ "ΤΟΛΜΗΣΕΙ" ΔΟΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ KAI ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ "ΖΕΝ" ΚΑΙ Ο.Τ.Ο. ORDO TEMPLI ORIENTIS ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΟΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟ 40.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Καζάκη είμαστε μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

8.07
Καλά κάνει κρετίνε και στα παίρνει χοντρά ο τσαρλατάνος ο Λιακόπουλος γιατί τόσο αξίζει το βλαμένο μυαλό σου Σε πληροφορω ότι πριν λίγο στο Contra channel ο Τέρενς είπε ότι την σημαία ΄της Ελληνικής Επανάστασης που ύψωσαν στον Λυκαβητό την ΄φυλάνε σε βάρδιες αριστεροί μαζί με την χρυσή αυγή.Κατάλαβες απαύγασμα της μαλακίας σαπρόφυρο ότι εστω και ένα γεγονός μπορεί να σηματοδοτείκάτι το πολύ σημαντικό για τον λαό; Που να το καταλάβεις εφόσον διαθέτεις μυαλό μύγας κύριε μαλακοκαύλη.άντε λοιπόν βλάκα στην εκπομπη του λιακόπουλου να σου αποκάψει το τίποτα που σου έχει απομείνει.Βλάκα στη νιοστή

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Διαχειριστές του μπλοκ

Τι τα θέλετε τα ανεξέλεγκτα σχόλια πάλι;

Σεβαστείτε τους αναγνώστες σας

και την προσπάθεια σας για αξιοπρεπή ενημέρωση που κάνετε.

Εκτός και αν όλοι (οι αναγνώστες) έχουν το επίπεδο των (2) κυρίων

παραπάνω.