Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ


44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ " ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ?

Ανώνυμος είπε...

Σου μιλούσε η Μπενάκη ηλίθιε και την κοιτούσες αποχαυνωμένος-ναρκωμένος-μιλημένος.Είστε όλοι προδότες.Δε σέβεστε ούτε εμάς αλλά ούτε και αυτούς που πολέμησαν για να μιλάτε εσείς ελεύθεροι για ''Δημοκρατία''.Είστε ανίκανα άβουλα και φοβισμένα τσιράκια.Είστε ένα τίποτα.Προδότες του λαού και των ονείρων μας!

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ......ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΡΑΔΩΚΟΥΝ....ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΙΔΙ.....ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ.....Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ....ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΕΜΝΩΝΤΕ.....ΛΙΓΟ ΕΝΔΟΣΚΩΟΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΜΕ ΤΩΡΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΡΚΙΖΕ Η ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ to 2005 ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ

"ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ????

ΑΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΕΙ...

http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ....ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΕΒΡΑΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Παπούλια δεν είχες τα αρχίδια να φτύσεις την πουτάνα την Μπενάκη στα μουτρα όταν σου διάβαζε το κείμενο που της δώσανε οι Μασόνοι. Άρα το μπούλο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΣΟΚ
ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ.Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ,ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΧΕΔΙΟ

fnous είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΕΣΥ ΠΟΥ "ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΟΤΑΝ Η ΣΚΡΟΦΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Κ ΜΗΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ???????ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ...ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ

fnous είπε...

Ο Πρόεδρος της... δημοπρασίας

Ο πρόεδρος ξύπνησε και “εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τη βία στα γήπεδα“.

Ούτε η βία της χούντας στην Κερατέα τον πείραξε,
ούτε η βία στους συνταξιούχους και τους μεροκα- ματιάρηδες, ούτε η λεκτική βία του παχύδερμου Πάγκαλου.

Το ξεπούλημα της Ελλάδας ούτε που την αγγίζει την προεδράρα μας!

Άλλα τον απασχολούν.

Η βία στα γήπεδα τον έκανε να “προβεί σε σοβαρές δηλώσεις”.

Τί μπορείς να περιμένεις από κάποιον που αυτο-ξεφτιλίστηκε μπαίνοντας μπροστά για να καλύψει τα καραγκιοζιλίκια του “σιδερένιου”;

Τέτοιος ήταν και τέτοιος παραμένει.

Ένας “ νάνος” πολιτικάντης της πλάκας ήταν, είναι και θα είναι.--

Ανώνυμος είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. . .ΚΡΙΜΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .. .

Ανώνυμος είπε...

Μια καλοπληρωμένη μαριονέτα συμμέτοχος στη προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ 15 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΦΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΠΣΕΦΤΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Την είχε δει Δον Κιχώτης και πολέμαγε ανεμόμυλους ,ρε μας δουλεύουν άκομα.

Ανώνυμος είπε...

ρε ουστ λαμόγιο, αδερφέ του χότζα! (έτσι δεν έλεγες?) "ο χότζας είναι αδερφός μου!
ασε την Ελλάδα ήσυχη Κάρολε (πιο άλλο μέγα λαμόγιο λεγόταν Κάρολος=Τσάρλς? που από αυτόν πηρες το όνομα σου?)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ.
ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ,ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ 40 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ 11 ΧΡΟΝΩΝ.
ΨΕΥΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία μίλησε. Γνωρίζεις από Ελληνικά εσύ τουλάχιστον Παπούλια, ή τα ξέχασες μετά από την πολλή παρέα με τον Τζέφρυ; Δήμο-κρατία. Ο ελληνικός λαός σου έδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είσαι ανεπιθύμητος, μαζί με όλους εκείνους που στηρίζεις με την παραμονή σου. Αν όντως ήσουν πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας και αν είχες την στοιχειώδη ευθιξία, σήμερα θα είχες υποβάλλει την παραίτησή σου, τη στιγμή που ο λαός που όφειλες να υπηρετείς σε απαξίωσε.

Η δημοκρατία μίλησε. Σας είπε, ότι την ημέρα της μνήμης των ηρώων του έθνους μας, σας θεωρεί προδότες. Σας είπε ότι με την παρουσία σας μαυρίζετε και απαξιώνετε εκείνους που έχυσαν το αίμα τους, για να μπορείτε εσείς να ξεπουλάτε τους αγώνες εκείνων. Γι' αυτό και ορθά σας έδιωξε.

Η δημοκρατία μίλησε. Σιχάθηκε μωρούς γέρους, ΨΕΥΤΕΣ, προσκυνημένους, που με σκουφάκια σκύβουν τα κεφάλια στα μνημεία των Εβραίων, αλλά δείχνουν ανάστημα εναντίον του ίδιου του λαού τους, όταν αυτός τους λέει ότι δεν τους θέλει. Αγκιστρωμένοι και γατζωμένοι πάνω στις καρέκλες σας, θα είναι αυτές, που θα σας πάρουν στον βυθό μόλις σας πετάξουν μαζί με αυτές στη θάλασσα.

Η δημοκρατία μίλησε. Σας είπε να φύγετε επιτέλους. Δε σας θέλει άλλο. Είσαστε ανεπιθύμητοι. Τι ακριβώς αδυνατείτε να καταλάβετε από αυτό το σαφέστατο μήνυμα που λάβατε σήμερα; Η μήπως κάποια μορφή γεροντικής ανοίας σας εμποδίζει από το να το καταλάβετε; Οδηγείτε τη χώρα σε νέο εμφύλιο, πως μπορεί να μη το βλέπετε και το αίμα αυτό θα το φέρετε στα χέρια σας ενώπιον του κριτή όλων.

Παπούλια, δε σου μένουν πολλά χρόνια ακόμα. Άσε τα κροκοδείλια δάκρυα επειδή θίχτηκε ο εγωισμός σου, και τα δήθεν περί πολέμου με τους γερμανούς. Διότι αν τότε όντως τους πολέμησες -που πολύ αμφιβάλλω- δεν γίνεται σήμερα να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα να υποδουλώνεται η χώρα σου αμαχητί σε αυτούς. Φύγε, με όση αξιοπρέπεια μπορεί να σου δώσει τουλάχιστον η φυγή σου!

Ανώνυμος είπε...

καλα ολα αυτα που λεμε ολοι αλλα απ το πισι δεν γινεται τιποτα, και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!
Προδότες του λαού και των ονείρων μας!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ...

Παΐσιος: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε… Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες”

... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ...!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η πουλημένη και ο ξεπουλημένος. Κοιτάξτε μοχθηρό ύφος και οι δυό τους. Λες και κάνουν αγγαρεία.
ΟΥΣΤ σατ τσακίδια όλοι σας πουλημένοι...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο 10.55

Ανώνυμος είπε...

Τοσοι ειναι αριστερα του και δεξια του, συμβουλοι και φρουρα, κοπανοι ολοι τους.
Τον ακολουθουν....σαν σκυλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Πουστογερε πανε ψωφα να σε ξεφορτωθουμε.

Ανώνυμος είπε...

καρολε,ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καθίκι του κερατά , οι κρεμάλες είναι μπόλικες θα βρούμε και για σένα μία και για το σόι σου

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ.ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΛΟΙ.ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ?ΝΑ ΠΕΙΤΕ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

Οταν το επαιζε στο καναλι του ο Καρατζαφερης ολοι μοκολα.... Μολις πονεσε η τσεπουλα μας, ολοι γιναμε επαναστατες και πατριωτες!
ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ!!!
Ω μεγα Ηρακλειτε, ποσο δικιο ειχες και ποσο επικαιρος εισαι οταν ελεγες “οἱ πολλοὶ κακοί, ὀλίγοι δὲ ἀγαθοί” και "Είς εμοί μύριοι, εάν άριστος εί"!!!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ.
Γ Ο Υ Δ Ι

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Unknown είπε...

ISC888 สุดยอดเว็บพนันเดิมพัน พนันกีฬาออนไลน์ ที่ดีที่สุด อันดับ 1 ของไทย ที่เปิดให้บริการมานานกว่า 15 ปี เป็นหนึ่งในสุดยอดเว็บพนันออนไลน์ที่ระบบดีที่สุดในโลก มีเกมส์คาสิโนออนไลน์ให้เลือกเล่นมากกว่า 700 รายการ

Majortotosite Pro είπε...

Thankyou for giving me useful information.
Please keep posting. 토토

Racesite Pro είπε...

Yes i am totally agreed with this article and i just want to say that this article is very nice and vey informative. More blogs please. 경마사이트

Totopick Pro είπε...

What an interesting article! I'm glad i finally found what i was looking for. 토토

Kase είπε...

Easily, the article is actually the best topic on this issue. Great job

Hodge είπε...

This was an incredible post. Really loved studying this site post.

Cora είπε...

I believe that this weblog is interesting. Thank you for your time and efforts here.

Maline είπε...

I am glad to see this site share valued information Nice one! Great dayyy

Bailey είπε...

I have to thank you for the efforts in this blog. the quality is good

Axel είπε...

Really amazed with your writing talent. Thanks for sharing, Love your works