Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Standard & Poor's: "Σε 120 ημέρες η Ελλάδα θα έχει ολική χρεοκοπία"!



Βόμβα από την Κίνα έριξε ο κορυφαίος οίκος αξιολόγησης παγκοσμίως, η Standard & Poor's, κατά της Ελλάδας, προβλέποντας ολική χρεοκοπία μέχρι το τέλος του 2011: "Η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία μέχρι το τέλος του 2011" σύμφωνα με το σημαίνον στέλεχος της Standard & Poor's, Ντέιβιντ Μπιρς, σε δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα στο Πεκίνο.
Η ολική χρεοκοπία της χώρα τους επόμενους τέσσερις μήνες θεωρείται... απόρροια της πλήρους αδυναμίας της οικονομίας να επιστρέψει σε αναπτυξιακή τροχιά, του εκτροχιασμού των ελλειμμάτων και της κατάρρευσης της εσωτερικής κατανάλωσης. Ταυτοχρόνως προέβλεψε και έξοδο από το ευρώ.
Φαίνεται ότι η S&P θεωρεί ότι δεν θα γίνει πράξη και το πακέτο των Βρυξελλών, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τόσο σύντομη χρεοκοπία είναι ανεξήγητη.

Η S&P έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε μερική χρεοκοπία, πράγμα που συνέβη, όταν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προωθήσουν το σχέδιο για την αναδιάταξη του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα και τώρα επιβεβαιώνεται αυτή η πρόβλεψη τόνισε ο αξιωματούχος της S&P.

Ο Ντ. Μπιρς είχε εκτιμήσει, από τον προηγούμενο μήνα, ότι η ελληνική πτώχευση είναι αναπόφευκτη, όπως και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, αλλά δεν το είχε ρποσδιορίσει χρονικά. Το ότι "βλέπει" ολική χρεοκοπία τους επόμενους τέσσερις μήνες, μπορεί να αποβεί καταστροφικό, αφού η S&P σπάνια διαψεύδεται, μη διστάζοντας να υποβαθμίσει και την οικονομία των ΗΠΑ.

Για την πρόσφατη υποβάθμιση των ΗΠΑ, ο αξιωματούχος του οίκου αξιολόγησης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα λάθος στην αξιολόγηση», ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες οικονομίες όπως η Κίνα, λέγοντας ότι η γήρανση του πληθυσμού σε συνδυασμό με τα δημοσιονομικά προβλήματα ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες υποβαθμίσεις των αξιολογήσεων ανεπτυγμένων οικονομιών.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προδοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ;ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ... ΕΥΡΩΠΕΗ..!!!
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Στάση πληρωμών, χρεοκοπεία εδώ και τώρα, επιστροφή στη δραχμή και μην τολμήσει το αμερικανοπρακτοράκι να μας εμπλέξει σε πόλεμο με τη Τουρκία γιά να τους παραδώσει το Αιγαίο. Να τοποθετηθούν κρεμάλες στη πλατεία Συντάγματος γιά όλους τους προδότες.-

Ανώνυμος είπε...

Προς 5:44
Ναι, τα σεναρια τρομολαγνειας και εκφοβισμου οργιαζουν τους τελευταιους μηνες. Αλλα, αληθεια ξερει ο Ελληνας απο πεινα? Μπορει οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας να ηξεραν. Αλλα εσυ και 'γω φιλτατε, ποσες μερες εχουμε μεινει στη ζωη μας χωρις φαι?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 6:06 ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Πέταξα την κωλοτηλεόραση επειδή γέμιζε το κεφάλι μου με σκατά και δεν μου πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια.

Είπα θα ενημερώνομαι από τα Blog και θα βλέπω τα ντοκιμαντέρ μου από το youtube ότι ώρα θέλω εγώ και όχι στις 4 τα ξημερώματα!

Μετά από ένα χρόνο εφαρμογής του συστήματος αυτού βλέπω μετά λύπης ένα αγαπημένο blog να έχει μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο τρομοκράτη του μυαλού χωρίς να σέβεται το παραμικρό.

Τελικά είστε τα ίδια σκατά με την TV απλά με διαφορετικό υλικό.

Τότε όποτε έβλεπα ειδήσεις με έπιαναν ψυχολογικά και τώρα με πιάνουν όποτε διαβάζω τα μπλογκ (όχι όλα). Φυσικά θα κάνω το αυτονόητο και με ένα κλικ θα σας πετάξω από το rss μου, αλλά βάλτε μυαλό και σταματήστε να δημοσιεύεται/αναδημοσιεύεται ότι σας κατέβει.

Έχετε ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες σας. Επηρεάζετε τις γνώσεις τους και την ψυχολογία τους ΆΜΕΣΑ.

Σταματήστε να σκέφτεστε πόσα κλικ πιάνετε την μέρα και οργανωθείτε. Αντιμετωπίστε τους αναγνώστες σας με σεβασμό και αξιοπρέπεια γιατί χωρίς αυτούς θα σβήσετε.

Έχετε γεια αγαπητοί μου φίλοι

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

στα παπαρια μας πραγματικα οτι και να γινει...
ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται...
η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει
δεν τη σκιαζει φοβερα καμια
μονο λιγο καιρο ξαποσταινει
και ξανα προς τη δοξα τραβα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ?ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ,ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?ΔΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ , ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ?? ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ , ΜΕΣΑ, ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑ , ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΗΓΕΤΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ , ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΗ , ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς το 6.42.Αγαπητέ φίλε εαν η ενημέρωση που ζητάς, θέλεις να περιορίζεται μόνο σε ότι σου είναι ευχάριστο ,βρήκες την χειρότερη ώρα ,γιατί αυτό ισοδυναμει με στρουθοκαμηλισμό.
Το να συμβαίνουν τόσα καταστροφικά πράγματα στην χωρα μας,τον πλανήτη,το ηλιακό σύστημα,δεν το επέλεξε κανένας bloger.
Αν εσύ επιλέγεις να αγνοείς όσα δεν σου αρέσουν ,δικαίωμα σου.
Η αλήθεια όμως,ψυχρή και αμείλικτη είναι εδώ,η έγερση μας στην συνειδητότητα ότι πράγματα που θεωρούσαμε επιστημονικής φαντασίας σενάρια,έρχονται όλο και πιό κοντά στην πραγματικότητα μας ,είναι γεγονός.
Για την χρεωκοπία ή μη,ένα είναι σίγουρο.Οι αδύναμοι θα την πληρώσουν.
Και τώρα πια ίσως είναι το λιγώτερο που μας απασχολεί.
Μην πυροβολείτε τον ταχυδρόμο όταν φέρνει άσχημα νέα.
Εαν διαφωνείς,διατύπωσε ελεύθερα την διαφωνία σου.
Εαν πάλι διαλέγεις να ζείς σε ψευδαισθήσεις για να μην χαλάσεις την αισθητική και μακαριότητα σου,your choice.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, Ο Γ.Α.Π, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩ ΜΑΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΔΕ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΡΕΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.ΕΘΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ.Η ΜΑΣΩΝΕΙΑ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΑ ΔΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.08 δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου (εδώ 6.42) αλλά κάποια θέματα έχουν καταντήσει αηδία. εδώ και 6 μήνες (+) πτωχεύουμε 10 φορές την μέρα και την γλιτώνουμε άλλες 10. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχει γίνει καραμέλα.