Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Σχεδόν σε κάθε ομιλία του σε ελληνικό ή ξένο ακροατήριο ο κ. Παπανδρέου τονίζει την ανάγκη μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης», αξιοποιώντας ως κεντρικό επιχείρημα την αυθαιρεσία του κεφαλαίου και την έλλειψη κανόνων στις χρηματιστηριακού χαρακτήρα συναλλαγές.

Επιδιώκει, δηλαδή, να αναγάγει ένα πρόβλημα που μπορεί να διορθωθεί με μια απόφαση του ΟΗΕ ή με μια διμερή συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΗΠΑ σε ιδεολογικό δεκανίκι της επιβολής μιας παγκόσμιας εξουσιαστικής δομής - που προφανέστατα δεν θα έχει δοκιμαστεί σε... εκλογική διαδικασία. Το τελευταίο κρούσμα της παγκοσμιοποιητικής εμμονής τού «συνεχιστή» της εθνικοαπελευθερωτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη σημειώθηκε προχθές. Στην 37η επέτειο της δημοσιοποίησης της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου υπέβαλε για μια επιπλέον φορά τα διαπιστευτήριά του στη σκοτεινή ομήγυρη που προωθεί αυτό το απάνθρωπο σχέδιο, με τα ακόλουθα λόγια: «Ζούμε μια πρωτοφανή δημοκρατική εκτροπή για την ίδια την ανθρωπότητα. Μια πρωτοφανή έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης και λογοδοσίας στον παγκόσμιο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία. Γι' αυτό και ο πρώτος στόχος είναι μιας παγκόσμιας ή, έστω, μιας πιο ισχυρής ευρωπαϊκής δημοκρατικής διακυβέρνησης, που θα θέτει ρυθμίσεις, όρους και ελέγχους».

Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να τερματίσει έναν τσακωμό στο υπουργικό συμβούλιο όπου... προεδρεύει (βλ. Ρέππας - Ραγκούσης) έχει βλέψεις μεσσιανικού χαρακτήρα. Παγκόσμιες!..


Τουλάχιστον, ο κληρονομικώ δικαιώματι πρωθυπουργός, που θέλει να σφηνώσει τους Ελληνες στην αλεστική μηχανή της Νέας Τάξης, είναι συνεπής. Ουδέποτε έκρυψε τις αλλόκοτες πεποιθήσεις και τις ζοφερές επιδιώξεις του. Οι «σύντροφοί» του δεν έχουν πάρει ακόμα θέση στο καίριο ζήτημα της υποταγής του έθνους μας στην παγκόσμια δικτατορία που ευαγγελίζονται άνθρωποι σαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Επιβάλλεται να τοποθετηθούν.
Πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ .ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ,ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Να μη λίωσεις καριόλη αντίχριστε.Να βγάλεις καρκίνο και εσύ και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου.Να είναι σίγουρος ο Ελληνισμός οτι θα απαλλαγεί για πάντα από το σπόρο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 5.50 Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως και με τον 5:49 και με τον 5:50. Όσο για τον 5:53, είσαι ολίγον τι γελοίος, φίλε μου...

Ανώνυμος είπε...

Απλα το παιδι ειναι Εβραιος, θελει να κυριαρχισει στα αλλα κρατη διαλυοντας τα. Τα προτόκολλα των σοφων της σιων εφαρμοζει το παιδι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ω ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΕΙΤΕ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1922 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΡΗΤΟΡΙΚΟ
ΕΡΩΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ (ΟΙ) ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ...ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην σας ξεγελαει το θεατρο.
Πισω του ειναι ολο το πολιτικο συστημα,το φασιστικο καθεστως, και για αυτο μπορει και τα λεει.Ειναι ολοι μαζι του.Δεν ειναι αναγκη να παρουν θεση.Που τον στηριζουν και μονο ,αυτο τα λεει ολα.
Οι εκλογες θα ειναι και η ταφοπετρα μας.
Ολοι μα ολοι στους δρομους μεχρι να μαντρωσουμε ολα τα σκυλια της βουλης,μεχρι τριτης γενιας.ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.Δεν υπαρχει αλλη λυσι.
Η Ελλας συντομως θα ζηση μερες αποκαλυψεως.
Ναστε ετοιμοι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΟ 146Μ.Χ. Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν Τ"Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά ΤιμάρχΟΥ