Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχει τέλος η είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα μας!!


anti-ntp:Συγκρίνετε αυτή την ανάρτηση με την αμέσως προηγούμενη,και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Με ξέφραγο αμπέλι μοιάζει η κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο. Και αυτό γιατί, εκατοντάδες λαθρομετανάστες έχουν εισβάλλει στην χώρα μας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Με αφορμή την χαμηλή
στάθμη του νερού στο ποτάμι και την ανυπαρξία φρούρησης των τουρκικών συνόρων οι...
λαθρομετανάστες εγκαταλείπουν την τουρκική πλευρά και διασχίζουν μόνοι τους το ποτάμι,με αποτέλεσμα να φτάνουν ανενόχλητοι στην απέναντι ελληνική όχθη. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Παρασκευή πέρασαν 600 λαθρομετανάστες, χθες Σάββατο 250 ενώ μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι έφτασαν τους 200.

Οι ελληνικές αρχές στην κυριολεξία δεν προλαβαίνουν να τους παραλάβουν, ενώ όσοι προέρχονται από χώρες όπου μπορούν να τους επαναπροωθήσουν μεταφέρονται στο κέντρο αλλοδαπών της Αθήνας ενώ οι περισσότεροι που δηλώνουν ότι προέρχονται κυρίως από το Αφγανιστάν, όπου δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία, αφήνονται ελεύθεροι. Σε αυτούς η αστυνομία δίνει χαρτί, σύμφωνα με το οποίο υποχρεούνται σε ένα μήνα να εγκαταλείψουν το ελληνικό έδαφος. Οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών, που δεν φεύγουν από την Ελλάδα και εγκαθίστανται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα αστικά κέντρα.
Πηγη 

6 σχόλια:

Πιπεράτος είπε...

Δεν δέχομαι ότι "δεν τους προλαβαίνουμε"...
30 χιλιάδες στρατό έχουμε εκεί ώστε να φυλάσουν σύνορα...πόσους πρέπει να στείλουμε δηλαδή...?
Τους αφήνουν και περνάνε...Απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ε δε πειράζει...έχουμε σοσιαλιστικό αλτρουιστικό κόμμα που υποδέχεται τους πάντες και τους χτίζει και τζαμί!Είπαμε θέλει ο ηγεμόνας υπερεθνική κυβέρνηση,το παλεύει ο άνθρωπος,άλλοτε του βγαίνει,κι άλλοτε τα βρίσκει μπαστούνι με τα παλιοτόμαρα τους Έλληνες που κάνουν τους αγανακτισμένους!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Πακιστανοί,Αφγανοί,Κούρδοι,Νιγηριανοί,Μπαγκλαντεσιανοί ελάτε στη χώρα του Γιώργου.''Οχι λάθος,ελάτε στη χώρα του ΠΑΣΟΚ.Όλα τα εξαφανίζει,όλα τα καένι αόρατα,όλα τα πλένει,όλα τα καθαρίζει,όλα τα απολυμαίνει,είτε με essex είτε με μεσοπρόθεσμα μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο εχουν εγκαταλειψη στην τυχη της την ανατολικη μακεδονια και τρα δινουν και χωραφια στους λαθραιους ωστε να φτιαξουν ενα ειδος δεξαμενης λαθρομεταναστων συμπλεγμενων με τουρκους ,αλβανους και ολη την αφροκρεμα,μου θυμιζει λιγο ενα μεγαλο στρατοπεδο συγκεντρωσης.

Ανώνυμος είπε...

ρε πιπερατε εισαι πολυ βλημα. αν βγει ο στρατος θα επαναστατησουν οι φιλανθρωποι αναρχικοι και οχι μονο. αποφασηστε τι σκατα θελετε. στρατο με αρμοδιοτητες στην καταστολη, με οτι αυτο συνεπαγετε, ή οχι;