Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας. Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύονται οι νταβατζήδες των ελληνόφωνων ΜΜ”Ε”.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΘΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

TOURKOS KALOS MONO NEKROS!GAMO TIS MANADES SAS TOIRKOI!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η δική μας η χούντα δεν είναι καλύτερη.
Δεν ξεχάσαμε το εξπρές του μεσονυχτίου και την πραγματικότητα που απέδωσε.
Δεν ξεχάσαμε την στάση και συμπεριφορά τους προς τους Κούρδους και τους εκπροσώπους αυτών,για να μην αναφερθούμε σε Αρμενίους,Ποντίους,Κυπρίους....γιατί αυτά θεωρούνται παρελθόντα,αλλά αποδεικνύοντα το βαρβαρισμό που ανέκαθεν είχαν.
Στην Θράκη ,Οι Πομάκοι και λοιποί Μουσουλμάνοι το θρήσκευμα τα ξέρουν?

East είπε...

Εάν είμασταν έξυπνοι, θα είχαμε εκμεταλλευτεί όλες τις εσωτερικές αντιθέσεις της Τουρκίας και θα την αλώναμε χωρίς καν πόλεμο.

Αν είμασταν έξυπνοι θα ανοίγαμε τα σύνορα και θα δεχόμασταν πρόσφυγες/εργάτες/σπουδαστές/τουρίστες/επιχειρήσεις/κεφάλαια από παντού. Έτσι θα κέρδιζε οικονομικά το κράτος, και θα διαδίδαμε τον πολιτισμό μας.

Αν πχ καλούσαμε τους Κούρδους από το 1980, τώρα οι μισοί θα είχαν γίνει Χριστιανοί-Ορθόδοξοι και Έλληνες! Και οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με 1000 τρόπους: Ως εργάτες, επιλεγμένοι εθελοντές επαγγελματίες στρατιώτες για τον Ελληνικό στρατό, σπουδαστές, επιχειρηματίες, κτλ κτλ.

Αν η Ελλάδα χορηγούσε υπηκοότητα σε όποιον είναι ή γίνει Χριστιανός-Ορθόδοξος και θέλει να γίνει Έλληνας, θα είχαμε Ελληνοποιήσει 20εκ Κούρδους, 15εκ Τούρκους κρυπτοχριστιανούς, 20εκ αραβόφωνους Ρωμιούς-Ορθόδοξους-Χριστιανούς, χώρια πόσοι Βαλκάνιοι-Ρωσόφωνοι κτλ κτλ.

Δηλαδή θα κάναμε την Ελλάδα να έχει περισσότερο πληθυσμό από την Τουρκία!

Έτσι κάνει όποιος θέλει να ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ!

Έτσι κάνει ο Νταβούτογλου!

Ο εθνοφυλετισμός μας περιορίζει! Οι Μεγάλες Δυνάμεις μας έριξαν τον εθνοφυλετισμό για να συρρικνώσουν και να διασπάσουν τον Ελληνισμό, διότι φοιβούνται ότι αν γίνουμε ξανά Ρωμιοί-οικουμενιστές τότε θα διεκδικήσουμε παγκόσμια ηγεμονική θέση!

Ανώνυμος είπε...

east ο πληθυσμος της τουρκιας ειναι το οπλο της αλλα και η καταστροφη της. Δεν μετραει μονο το νουμερο μα και η ομοιγενεια.

Ανώνυμος είπε...

to video einai mapa....gt kai emeis den exoume kani liga... pios ksexna to ksilo se sidaksiouxous pou eixe riksi o simitis....kai kati akoma otan mas dosane oi amerikanoi grami paragogis gia f-16 emeis ipame oxi gt den eixe miza! mia diafora tourkias elladas einai oti i tourkia den vlepi tin ellada san provlima alla san lisi kanodas mia mini krisi kai i ellada vlepi tin tourkia san to proeonio kako kai tremi tin skia tis me apotelesma na min vlepi oute mexri tin miti tis....oloi i mpoutalades mas exoun piasi ston ipno elpizo kapia stigmi na sinelthoume kai na diksoume pos emeis eimaste to fos toy politismou kai tis epistimis diaxronika oxi mono stin arxeotita kai tote oloi tha trexoun na kriftoun sta lagoumia toys

Ανώνυμος είπε...

east εισαι αρκετά σωστός αλλά οποιαδηποτε ελληνοτουρκική προσέγγιση ειναι δικοπο μαχαιρί καθως οι μεγάλοι δε το βλέπουν με καλό ματι.Ο λαός δεν εχει κατι να χωρισει και λόγο ιντερνετ και διεθνων αγορων πλεον το ξερουν πολύ.Γιαυτο και ερχετε να παιξει το ρόλο της η προπαγάνδα και μας τη ρίχνουν καθημερινα απο τα μιντια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΑΣΤ??
ΑΝ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ.....ΥΜΑΡΤΟΝ !!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΑΧΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ .....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ...ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!!
ΜΟΝΟ ΟΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ........ΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ !!!!