Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σχετικά με τις τεκτονικές στοές


ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

αναγνώστης

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου,αν γινόταν αυτό θα έπρεπε να διωχθούν δικαστικά όλοι οι βουλευτές,οι ανώτατοι αξιωματικοί,οι δικαστές και άλλα κατώτερα στελέχη που φιλάνε ποδιές ,πατάνε σημαίες,ορκίζονται στον θεό που μόνο αυτοί ξέρουν,νομίζοντας ότι μαζί με το χρήμα την δύναμη και την δόξα θα αποκτήσουν και αθανασία μιάς και η ζωή τους στάθηκε τόσο καλή δηλώνοντας απλώς υποταγή στα ανθρωπόμορφα αιμοδιψή καθάρματα που μισούν το ανθρώπινο γένος και σαν ακρίδες επιτίθενται κατά του περιβάλλοντος για να γίνει φιλικό προς αυτούς αφού προηγουμένως οικειοποιηθούν κάθε ορυκτό πλούτο προς όφελος τους.
Για παράδειγμα ένας ,έστω ένας δεν αναρωτήθηκε γιατί όσους πιάνουν για εμπρησμό, με άνωθεν εντολές, τον αφήνουν άμεσα ελεύθερο αφού προηγουμένως πεί κάποιο ποίημα του τύπου "΄'ηθελα να βλέπω τα πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετάνε, όπως αυτός της Κέρκυρας".
Αν ήταν τρελός κύριοι,να τον κλείνατε μέσα.Οχι να αφήνετε ελεύθερο να βάλει και άλλες φωτιές.
Ούτε ένας δεν δικάστηκε η καταδικάστηκε για εμπρησμό.
Δείτε ακόμη το θέατρο του παραλόγου στο οποίο είμαστε θεατές.
Αγορές σε παροξυσμό τρέλας και την ίδια ώρα επειδή θα πρέπει να αντιμετωπισθεί αυτό το αλλόφρον πανηγύρι, να επιβάλλουν τα απάνθρωπα μέτρα κατά των πολιτών,χασκογελώντας ειρωνικά για τα ζωώδες του ανθρώπινου είδους που διαφεντεύουν,(ούτε καλές παραστάσεις δεν ξέρουν να δίνουν,να κρύψουν δηλ.με επιμέλεια την απαξίωση και σαρκασμό που τρέφουν).
Φοβάμαι ότι η εκτίμηση που έχουν για την αντίληψη μας είναι στο κοκκινο.
Ούτε αυτό σας λέει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι λέει η Wikipedia. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος απλώς το κάνω copy-paste.

"In the context of ardent desire for independence from Turkish occupation and with the explicit influence of similar secret societies elsewhere in Europe, three Greeks came together in 1814 in Odessa and decided the constitution for a secret organization in freemasonic fashion."

"Skoufas liaised with Konstantinos Rados who was initiated into Carbonarism. Xanthos was initiated in to a Freemasonic Lodge at Lefkada ("Society of Free Builders of Saint Mavra"), while Tsakalov was a founding member of the Hellenoglosso Xenodocheio (Greek: Ελληνόγλωσσο Ξενοδοχείο, meaning Greek-speaking Hotel) an earlier but unsuccessful society for the liberation of Greece.[4]"

"Filiki Eteria was strongly influenced by Carbonarism and Freemasonry.[4] The team of leaders was called the "Invisible Authority" (Αόρατος Αρχή) and from the start it was shrouded in mystery, secrecy and glamour. It was generally believed that a lot of important personalities were members, not only eminent Greeks, but also notable foreigners such as the Tsar of Russia Alexander I. The reality was that initially, the Invisible Authority comprised only the three founders. From 1815 until 1818, five more were added to the Invisible Authority, and after the death of Skoufas' another three more. In 1818, the Invisible Authority was renamed to the "Authority of Twelve Apostles" and each Apostle shouldered the responsibility of a separate region."

Ποιά είναι η άποψή σας για τα παραπάνω;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 3:08
ΤΟ COPY PASTE AΠO TO WIKIPEDIA ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 3:08 ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ (ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ;;ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ;;;ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ;;ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;;...
ΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ , ΡΑΦΟΦΣΚΙ, ΠΑΡΒΟΥΣ,ΚΤΛ- ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΑΡΗ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ήταν ή δεν ήταν μασόνοι οι Φιλικοί; Στο σχολείο όταν ήμουν μας έλεγε μια ιστορικός οτι η επανάσταση του 1821 εμπνεύστηκε από την Γαλλική, χωρίς όμως να αναφέρει για μασονία. Η Γαλλική όμως ήταν μασονικής προέλευσης. Ποια είναι η αλήθεια επιτέλους;

Ανώνυμος είπε...

5.17.Ρίξε μια ματιά στο Ελλην και χάος,ιερά ομάς Περσεύς,ksipnistere και στα φίλια blogs,μεταξύ των οποίων είναι και το παρόν και θα δείς με άλλα μάτια όσα συμβαίνουν.
Θα νοιώσεις λίγο σαν τον Νίο,όταν αποσυνδέθηκε από το matrix,ίσως διαφωνήσεις ως προς κάποιες ακραίες θέσεις όσον αφορά τα διασγτρικά θέματα,σίγουρα όμως θα μάθεις να σκέφτεσαι με την ψυχρή λογική,να αναλύεις χωρίς συναισθηματισμό τα γεγονότα και κυρίως να μάθεις να βλέπεις πίσω από αυτά.
Γιατί όλες οι ιστορίες είναι προβοκάτσια.π.χ.
Χτυπήθηκε ένα Ισραηλινό λεοωφορείο,χωρίς να μαθευτούν λεπτομέρειες.Καταλαβαίνεις ότι θα επακολουθήσει σφαγή στον Παλαιστινιακό λαό.
Εκεί λοιπόν θα δείς ότι τα περισσότερα από τα παγκόσμια γεγονότα ήταν στημένα ,προσχεδιασμένα,και πίσω από προπετάσματα καπνού,δήθεν για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (όρα Λιβύη),δήθεν χτύπημα στους δίδυμους πύργους για ολοκληρωτική αφαίρεση της ανθρώπινης ελευθερίας,δήθεν χημικά όπλα για κατοχή πετρελαίων στο Ιράκ,κοκ.οι υποχθόνιοι εχθροί των ανθρώπων και των Ελλήνων διεξάγουν αιματηρούς πολέμους με εκατόμβες θυμάτων στον πλανήτη.
Και ξέρεις κάτι?Ξεπεράσαμε τα 7 δισ σαν πληθυσμός του πλανήτη.Και σύμφωνα με τις πέτρινες στήλες της Γεωργίας,ο πληθυσμός του πλανήτη δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 600.000.000.
Καιρός λοιπόν να εφαρμόσουν την συνήθη τακτική τους.Εξόντωση των πληθυσμών.Μάντεψε πώς.......

Ανώνυμος είπε...

19 Αυγούστου 2011 2:53 μ.μ ξεχασες το παπαδαριο που κατεχουν υψηλοτατες θεσης σε αυτο το συστημα

Ανώνυμος είπε...

7.16.Εχεις απόλυτο δίκαιο.οι κεφαλές ήταν είναι και θα είναι Μασόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν αυτά που γράφει η wikipedia έχω να κάνω μια ερώτηση:

Για ποιόν λόγο οι μασόνοι δημιούργησαν την Νεο-Ελλάδα το 1821; Από όσο γνωρίζω η Ελληνική φιλοσοφία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Εβραική. Γιατί λοιπόν "κατασκεύασαν" τον μεγαλύτερο εχθρό τους; Ποιός ξέρει να μου απαντήσει;

Ανώνυμος είπε...

7.44 Πιστευω πως το κανανε για να σταματησουν την ανοδο της Οθωμανικης αυτοκρατοριας. Ακομα και σημερα η Τουρκια εχει δυναμωσει πολυ και η ιστορια θα επαναληφθει δλδ θα την καταστρεψουν παλι.

Εξαλλου εχουν καταφερει να ελεγχουν τα παντα στην Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

7.44 Επίσης να προσθέσω ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν περιοριζόταν στην Ελλάδα,είχε κατακτηθεί από αυτήν η μισή Ευρώπη.
Στην ουσία χρησιμοποιήθηκε η Ελλαδα για προσάναμα καθόσον είχαν ήδη κατασκευάσει την άλλου είδους εξόντωση της,ώστε να καταστεί ακίνδυνη η όποια ενεργοποίηση της Ελληνικής συνείδησης.

Ανώνυμος είπε...

8.53 Εξήγησέ το λίγο καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

η επανασταση του 1821 εγινε για την ορθοδοξη εκκλησια και οχι για τους τουρκους

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 21, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ(ΙΣΛΑΜΙΚΗ) ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! ΣΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ????
Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ. ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟ....
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΕΥΡΩΠΗ).
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΤΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ..... ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΗ ΧΑΒΕΥΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

1:32φιλε μιηπως ξερεις να μας πεις,το σφαξεμε αγαμου για να αγιασο, ποιοι το ελεγαν και γιατι

Ανώνυμος είπε...

χειροτερη μασονια απο την χριστιανικη ορθοδοξη εκκλησια δεν υπαρχει, και εμαθε οτι η επανασταση του 1821 εγινε για το γενος τον ελληνον,400 χρονια σκλαβωμενοι στον χριστιανισμο ηταν η ελληνες

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ?? ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ??, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ??, ΛΕΦΤΑ??, ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ??, ΒΙΤΣΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ??, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ??. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα. Δηλαδή οι μασόνοι μας χρησιμοποίησαν και μας ονόμασαν Έλληνες για να κάνουν την δουλειά τους (να διώξουν τους Τούρκους από την Ευρώπη) και τώρα πια που δεν χρειαζόμαστε θα μας χωρίσουν πάλι σε κρατίδια. Π.χ. Αρβανίτικο κρατίδιο, Ποντιακό κρατίδιο, Βλάχικο κρατίδιο κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί οι μασόνοι ήθελαν να διώξουν τους Τούρκους; Από όσο γνωρίζω οι μασόνοι επιδιώκουν την ισλαμοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2.53
ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ,Α Ρ Κ Ε Ι Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τατσοπουλοι και βερεμιδες παντου...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς παιδιά βλέπω να πλησιάζει ο καιρός της κρατιδιοποίησης της Ελλάδας. Πάντως δεν φταίνε μόνο οι μασόνοι. Έχουμε και εμείς ευθύνη για αυτά που θα έρθουν. Εν μέρη μας αξίζει... με τα μυαλά που κουβαλάμε...

Ανώνυμος είπε...

απο την wiki μαθαινετε ιστορια εσεις οι νεοελληνες καμαρια και στυλοβατες του εθνους μας(;) αν ναι τοτε αστο,ας παμε να τους φωναξουμε να ρθουν ολοι μεσα να τελειωνουμε τετοιοι που γιναμε...

Ετσι για την ενημερωση σου "φιλε" 3.08 το wiki που μας δινεις ως παραδειγμα τροποποιηται ανα πασα στιγμη αναλογα με το μηνυμα που θελουν περασουν π.χ το'πε ο τατσοπουλος φιλος σου αλλα μετα το βρηκες και στην wiki,συμπτωση τυχαιο κτλ θα πεις αλλα επειδη μας εχουν κανει βοδια και ξερουν οτι οσα διαβαζουμε εκει τα χαφτουμε απλα και μονο γιατι επαψαν να μας τα διδασκουν δεν συμαινει οτι ειναι και αληθεια.Αλλο παραδειγμα σε λενε Παντελη εισαι απο Ναυπλιο και εγινες γνωστος επειδη εγινες πλουσιος απο πωληση ναρκωτικων ή επειδη επνιγες κοσμο και επαιρνες τις ασφαλειες...Αυτο το γνωριζει μια μεριδα λιγων ανθρωπων μα εσενα σε ενδιαφερει η γενικη προβολη σου στο ευρυτερο κοινωνικο συνολο...οποτε απο την στιγμη που θα μπεις στην 'βικι' θα γινεις ο επιχειρηματιας που απεκτησε πολλα λεφτα με προσωπικη εργασια και φυσικα με μια μεγαλη δοση επιχειρηματικου δαιμονιου...χωρις κανενα ιχνος που θα παραπεμπει στην παλια σου ζωη.(μιλανε τα λεφτα βλεπεις)...
παρθενογεννεση αλλιως.

Οποτε οταν χαζοφερνεις και δεν ξερεις πως να το εκτονωσεις καλο θα'ταν να'ριχνες μια "παχεια" παρα να κανεις την παχεια πραξη...

αυτα...και ελπιζω να μην σας κουρασα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα ποτέ οτι η wikipedia τα λέει όλα σωστά. Την ανέφερα ως "δείγμα". Το έχω διαβάσει και αλλού οτι οι Φιλικοί ήταν μασόνοι αλλά δεν είμαι ιστορικός να πω ποια είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν Τατσόπουλο. Μου αρέσει η Ελληνική γλώσσα και φιλοσοφία και πιστεύω οτι πρέπει να γίνει η επίσημη γλώσσα του πλανήτη. Ακόμη και οι Αφρικανοί πρέπει να μιλάνε Ελληνικά. Ο Τατσόπουλος ας μιλάει αρβανίτικα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά , η επανάσταση έγινε γιατί η Οθωμανική Αυτοκρατορία σιγά σιγά εξελληνίζονταν με έλληνες λογίους σε όλα τα πόστα της δημόσιας διοίκησης , η εκκλησία παρέμενε απείραχτη με μεγάλα προνόμια , οι Τούρκοι θεωρούσαν ότι είναι συνέχεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας , ακόμη και σήμερα μας λένε ρούμ , ρωμιούς , οι ιδέες αυτές έπρεπε να εξαφανιστούν , ο στενός ελλαδισμός με απόλυτη προσκόλληση στην αποβλάκωση του αρχαίου κλασσικού παρελθόντος έπρεπε να δημιουργηθεί , να ξεχάσουν οι ρωμιοί τις μεγάλες ιδέες, και να συνδεθούν μόνο με την αρχαία ελλάδα παραλείποντας την χιλιετή ρωμιοσύνη ,οι ξένοι ήθελαν ένα αρχαιοελληνικό κρατίδιο , άλλωστε πολέμησαν συστηματικά την ιδέα της Νέας Ρώμης μήν αναγνωρίζοντας τίποτα , οι Γερμανοί κυρίως και οι Διαφωτιστές επεδίωκαν αυτό , απλά τά πράγματα , η προπαγάνδα συνεχίζεται μέχρι σήμερα ασταμάτητα απο τη μασονοκρατούμενη κουλτούρα , η ονομασία Βυζάντιο εφευρέθηκε μόλις τον 12ο αιώνα, απο δυτικούς και πάλι , δεν υπήρχε ποτέ αυτός ο όρος στην ιστορία , οι κάτοικοι των τότε επαρχιών ήξεραν τους εαυτούς των ως ρωμιούς , οι στοές επιζητούν ένα κρατίδιο απομεινάρι του κλασσικισμού με πολύ στενά ιδεολογικά όρια για να μην είναι επικίνδυνο στούς αφέντες , αποκομένο πλήρως απο την χιλιετή ρωμιοσύνη .

Ανώνυμος είπε...

Έχω να κάνω μια ερώτηση προς όλους. Τί ορίζουμε ως Έλληνα; Αυτόν που έχει τα ίδια γονίδια με τους αρχαίους Έλληνες ή αυτόν που έχει διδαχθεί την Ελληνική γλώσσα και παιδεία; Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να γίνει εξέταση DNA αρχαίων Ελλήνων και νεο-Ελλήνων ετσι ώστε να βρούμε αν ταιριάζουν. Στην δεύτερη περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, απλώς είμαστε Έλληνες. Πάντως όταν ένας τουρίστας βρίσκεται στην Γερμανία και ρωτάει πληροφορίες σε κάποιον Γερμανό στα Αγγλικά δεν του απαντάει ο Γερμανός παρότι γνωρίζει Αγγλικά, και αυτό διότι θεωρούν οτι οι ξένοι πρέπει να μιλάνε γερμανικά επειδή τα γερμανικά προέρχονται ως ένα βαθμό από τα αρχαία ελληνικά και αισθάνονται ανωτερότητα γι αυτό. Εμείς λοιπόν είμαστε σε ακόμη πιο ανώτερη θέση από τους Γερμανούς που είναι απόγονοι των Ούννων και αισθάνονται υπερηφάνια που μιλάνε μια γλώσσα που βασίζεται στα αρχαία ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ blog...ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι μασόνος αλλά θέλετε να σας πω μερικά βασανιστήρια που γίνονταν επί Βυζαντίου;

ΧΕΙΡΟΚΟΠΙΑ
ΚΑΥΛΟΚΟΠΙΑ
ΡΙΝΟΚΟΠΙΑ
ΒΥΖΟΚΟΠΙΑ
ΒΡΑΣΙΜΟ ΣΕ ΠΙΣΣΑ

Θέλετε να πώ κ άλλα; Το Βυζάντιο δεν ήταν αθώο όπως θέλετε να το παρουσιάσετε.