Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Εάν προκύψουν εκλ ογές γιατί ξέρουμε ότι συγκεκριμένα συμφ έροντα τις επιθυμούν,


 θα βγει μια αντικοιν ωνική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ
Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα αναφέρθηκε στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που επικρατούν στην χώρα ενώ αποσαφήνισε τις διαθέσεις του απέναντι στην Κυβερνητική παράταξη
http://youtu.be/q5xx2FoYo34
Θα έχουμε μια κοινωνική καταιγίδα


Η μόνη μου ελπίδα είναι η αντίδραση της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής κοινωνίας όπως έγινε στην Αγγλία

Δεν κυβερνούν πλέον οι πολιτικοί στην Ευρώπη αλλά το χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το χρήμα αντί να επενδύεται γονιμοποιείται κάνοντας έρωτα με τον εαυτό του μέσα στα χρηματιστήρια.

Θεωρώ από εδω και πέρα τις προσπάθειες της κυβέρνησης ελλειμματικές γιατί δεν μπόρεσε να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που ακόμη ευημερούν, τις φαρμακοβιομηχανίες, τα καρτέλ στα είδη διατροφής, το παράνομο στοίχημα, την εκτεταμένη φοροδιαφυγή

Αντίθετα Θα κάνει απολύσεις σύντομα

Δεν απέδειξε ότι διαθέτει το πολιτικό κουράγιο να συγκρουστεί με τα φαινόμενα που δημιουργούν την άνιση μεταχείριση στην ελληνική κοινωνία

Εάν προκύψουν εκλογές γιατί ξέρουμε ότι συγκεκριμένα συμφέροντα τις επιθυμούν, θα βγει μια αντικοινωνική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που θα εφαρμόσει ένα σκληρό κυβερνητικό πρόγραμμα.

Δεν με αγγίζει τίποτα πλέον που έχει να κάνει με τον αποστασιοποιημένο από την κοινωνία κομματικό μηχανισμό, με αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ που θα υπηρετεί το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική οικονομία
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιστε μικρα κομματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΣΔΥΑΣΜΟΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ,ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιστε μικρα κομματα όπως λέει και ο φίλος ο 7:28, ώστε να απομακρίνουμε όσο γίνεται την βρωμολέλαπα των 2 τερατωγεννήσεων που μας κυβερνάνε. Όχι στην αποχή αυτή την φορά σε περίπτωση που γίνουν οι αναθεματισμένες εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

ναι μικρα αλλα φιλελληνικα,ουτε ουρανια τοξα ουτα ανταρσυες ουτε δησυ ουτε κκε ουτε καν τον συριζα μιας και καποια απο αυτα υποστηριζουν το μεταναστευτικο και τα δικαιωματα αυτων που θα εκφυλισουν την χωρα 'και οχι τον Ελληνα πολιτη,για ψηφοθηρικους λογους,καποια αλλα μιλανε για μακεδονικες μειωνοτητες και καποια αλλα απο τα παραπανω τα παιρνουν απο την αλλη μερια του ατλαντικου."Επενδυτες" τους τυποι σαν αυτον που προ ημερων ειπε σε συνεντευξη του στο de spiegel οτι η Ελλαδα πρεπει να βγει απο την Ε.Ε.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχει ενα ακροδεξιο κομμα της προκοπης...

Ανώνυμος είπε...

Tα κόμματα έχουν όλα δώσει δείγμα γραφής και κανένα από αυτά που βρίσκονται στην βουλή δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,που απαιτεί ήθος,συνείδηση,πατριωτισμό,γνήσια αγάπη στον συνάνθρωπο,ανιδιοτέλεια και αδιάφθορο χαρακτήρα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να μελετήσουμε το κόμματα που για πρώτη φορά επιχειρούν την είσοδο τους στη βουλή,στο σκοτεινό τοπίο και παρότι στερούμεθα πλέον εμπιστοσύνης προς οποιονδήποτε,θα επιλέξουμε κάποιους στους οποίους θα καταστήσουμε σαφές ότι δεν επιλεγούν ποτέ ξανά οι ίδιοι αφού η 2η τετραετία αποδείχτηκε καταστροφική.
Στην προσπάθεια συνενώσεως και ευρέσεως του μινιμουμ κοινών απόψεων το pythari.gr αναλύει τις απόψεις κάποιων από τα νεοσυσταθέντα κόμματα,αν και δεν ξέρω αν τα περιλαμβάνει όλα.
Αξίζει να το ψάξουμε αυτή τη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Και όσο για τον κ.Κουρουμπλή αφού την αποστασιοποίηση του την εξαγόρασε με νόμο ειδικα για την περίπτωση του (τυφλός αλλά εφ όρου ζωής εξασφαλισμένος) παύει πλέον να χαίρει της εμπιστοσύνης μας.
Γιατί κοινή συνισταμένη όλων ανεξαιρέτως είναι το ατομικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ (50%+1) ΨΗΦΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
(ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΙΑ )